Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Astazi (13) a fost o zi mai buna pentru mine, am tracking number-ul discului nou de ambreiaj si am rectificat volantul. Mi l-au facut cei de la ribs.ro in 15-20 minute, timp in care au montat demontat bolturile pentru ghidarea placii de presiune. Au spus ca nu au luat nici macar 0.2 mm si urmele de supraincalzire au disparut:

img0619i.th.jpgimg0627s.th.jpgimg0626tw.th.jpgimg0624x.th.jpgimg0623bd.th.jpgimg0622ld.th.jpgimg0621kn.th.jpg

Acum astept discul si sper sa fie cu noroc la a doua incercare. :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Astazi a ajuns discul cel nou. Dupa ce m-am certat 20 minute cu functionara vamala, explicand ca e vorba de o garantie (habar n-avea ce inseamna warranty), tot eu am plecat cu obrajii rosii de nervi aproape urland la ei, cu 5 ani mai putin din viata si cu 374 lei platiti ca vama si TVA. :(

181020111059.th.jpg181020111060.th.jpg

Maine il monteaza Gabita. Sper sa fie ok, am emotii ca in sesiune. :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Eu la vama pentru un pachet m-am certat 2 zile si cu amenintarea ca daca nu plec cheama "intariri" :))

Sa fie intr-un ceas bun de data asta

Link către comentariu

Multumesc mult!

Intr-o zi o sa citim la stiri ca a intrat unul cu shootgun-ul in Posta Romana. :lol:

Link către comentariu

La 3 a venit punkreasule, am nimerit cu una care avea 5 zile acolo. Maine sunt programat la Gabi si nu am avut incotro decat sa platesc si sa-l iau, degeaba incercam sa explic ca e trimis pe garantie, daca femeia citea acolo ca are valoare ...are. Dupa care 10 minute am stat sa dea telefoane pentru a stii unde se incadreaza piesa, sa stie cat e vama, dar era 16:30 si nu mai lucra nimeni. Ma mai si intreba cum sa-l treaca pe hartie, ca habar n-avea ce inseamna "clutch" (i-am raspuns ca nu-i treaba mea sa stiu, eram deja la un pas sa sar peste birou) si daca nu am sa-i dau marunt (la fel, nu-i treaba mea sa am). :(

Modificat de GtSport
Link către comentariu
the_punkreas2003

Aia blonda pe la vreo 50 de ani? Acelasi lucru l-am patit si eu saptamana trecuta. Am treaba destul de des pe la Of.3 si nu am vrut sa fac mare scandal. A stat 30 de minute pt fiecare chitanta scrisa, imi venea sa-i rup jugulara. Plus multe alte chestii mi-a facut, inclusiv faza cu restul. I-am zis ca nu ma intereseaza sa-mi dea 2 lei rest si a tinut mortis sa ma duc sa schimb banii ca ea si-a facut deja monetarul :)) Pana acum era un mustacios foarte de treaba si o tanti mai tanara cu parul explodat, la fel de binevoitoare.

Daca vine la Of.67 pe Plevnei e lux, te poti duce linistit...

Link către comentariu

Da, aia era. Parca vroia sa faca cat mai mult rau...in fine, asta e.

Cata, eu nu am, ai tu unul de imprumut? :D

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Am unul, dar nu taie prea bine :D

N-am mai fost la poștă pentru așa ceva de multă vreme, dar mă întreb dacă există vreo reglementare ca pentru un produs primit în garanție să nu plătești. Ăia sunt obligați să pună o valoare.

Link către comentariu

De cand nu am mai scris aici, am schimbat discul de ambreiaj si am aerisit serios ambreiajul de 2 ori (multumesc lui Gabi pentru rabdare, iar a stat miercuri pana la 21:30). Din pacate, in continuare imi agata la schimbari de trepte pe la aproximativ 7000 rpm, dar nu mai e atat de grav, pot schimba destul de repede, probabil cand se va roda acest agatat va disparea de tot. Din pacate, discul fiind "Endurance", cred ca va dura vreo 25000 km pana cand va schimba perfect.

Astazi am mai rezolvat o problema pe care o aveam de anul trecut de cand am facut o excursie prin Europa cu masina. Auzeam niste pocnituri pe sub ea asa ca m-am intalnit in Munchen cu un prieten bun si ne-am uitat pe sub masina, dar parea totul ok.

Astazi am fost pe la Florin@Caractere pe la service si am vazut cat de mare era problema. Cadrul era deplasat cu mai bine de 1 cm. Mi-a schimbat suruburile cu ultima revizie, cele lungi si cu saiba mare si mi l-a centrat perfect. Apoi m-a programat la unghiuri la Seleniu. In sfarsit am si eu directie. Nu aveam idee cat de rau statea cadrul ala, credeam ca masina pe acceleratii puternice are torque-steer si de aceea trage in lateral cu tot cu diferential. Acum pot accelera linistit fara sa ma tin de volan. :D

Link către comentariu

Am mai auzit de patanii din astea. Un GTI parca la care se si indoisera suruburile alea.

Sent from my GT-I9000

Link către comentariu

Sef, cand vrei o geometrie facuta bine da-mi un telefon. O sa te trimit la omu care imi face mie si lui Fusco geometria de 1 an jumate incoace si stie ce face ;). Avem cateva cicuite la activ cu geometria facuta la el si totu e perfect.

Link către comentariu

In toate, dar foarte putin. M-am obisnuit si schimb bine. Probabil va fi si mai bine dupa ce se mai rodeaza.

Acum vreau semislick-uri, discuri de frana si placute Carbotech pentru aprilie.

Ce parere aveti de Kuhmo Ecsta XS si de Hankook Ventus RS-3, sunt la pret foarte bun?

Link către comentariu

M-am uitat mai bine si se pare ca acestea nu sunt semislickuri adevarate, de aceea sunt asa ieftine. Trebuie sa caut altceva (Yokohama Advan A048, Toyo Proxes R888, Dunlop Direzza DZ 03G). Acestea vor fi pentru track cu dimensiunea 225/45/17. Pentru strada probabil voi alege Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec, 225/40/18. Din fericire mai e timp pana la primavara. :D

Link către comentariu

Daca vrei un set de roti doar pentru track, cel mai bine ar fi sa te uiti la niste slickuri adevarate :) E o diferenta foarte mare intre ele si semislickuri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!