Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Bobinele se schimba la anumite loturi de masini la care s-au descoperit probleme, nu la toate tfsiurile, L-a tine este posibil sa fie doar uzate si sa dea misfire din cauza noului soft.

Link către comentariu

Sper sa se rezolve.

In loguri Angle Delay arata rau pe toti cilindri, missfire am doar pe 3 si 4, dar cred ca asta influenteaza tot.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Bobine, bujii, benzina.. Eu am schimbat bobinele preventiv, aveam 70.000 km fara probleme cu ele.. :)

Bafta ca sa te poti bucura de masinuta asa cum trebuie :D

Link către comentariu
the_punkreas2003

Inca am dubii daca vreau sa ma dai o tura sau nu :) Mai vedem :) Felicitari pt Stage2+!!!

Link către comentariu

Teo, poate faci si un batran fericit cu o tura...oricum am de gand sa trec curand pe la un 350+ HP, par cam puturoase astea de 200 Hp si nici nu ai nicio senzatie in ele :icon_thumleft:

Felicitari si pentu "primul pas" si pentru ce umeaza...citeste si tu partea ilizibila...

ps nu capitula usor, adrenalina costa bani si nervi de otel, daca ai fost diagnosticat cu acest microb...este incurabil, succes!

Modificat de theo
Link către comentariu

:lol: Cum sa nu, vei fi chiar la volan...dar mai trebuie ajuatat ceva, am missfire. :( Cum rezolv dau un semn.

Link către comentariu

am 4x4, bobine noi...si le voi schimba si cu un recall la dealer :))

vrei schimb? :)))))))))

si recuperezi tu banii aia de la..."ai tai colegi" ...ca sa ii consider "diferenta"

Link către comentariu

de masini schimb...ziceam.

ar si nr de PH..ce-ti doresti mai mult? nu vezi ce bine fug alea cu nr de PH (fusco, ovidiu, marys..). nr de PH..da 10 cai instant. :))

Link către comentariu

Missfire ca missfire... dar 26-24..... :icon_thumright: :rolleyes: :wub:

P.S rezolva cu bobinele ca te prinde un clio mereu prin trafic :))

Link către comentariu

Astazi am comandat un set de bujii NGK Iridium IX si am luat de la Kostas setul lui de bobine:

260920111039.th.jpg260920111040.th.jpg260920111036.th.jpg260920111038.th.jpg

Am ajuns la Gabita bucuros in speranta ca se va rezolva problema cu missfire-ul. A inceput Gabita sa scoata bobinele si surpriza am ultima revizie, cea care nu da missfire aleator. Am hotarat sa punem doar bujiile si sa facem teste cu VAG-COM-ul. De la prima acceleratie masina se simtea altfel. Am facut acceleratii pana spre 7000 rpm intreptele a IIa, a IIIa si a IVa fara urma de missfire in conditiile in care ieri am mers cu Anorganix 500 de metri si aveam deja destule cat sa nu mai logam nimic.

Abia acum am simtit ce este un Revo stage 2+, masina explodeaza. :D

O sa o mai testez cu Kostas diseara, dar se pare ca e cam rezolvata problema.

Multumesc lui Kostas, Anorganix, Bebeee si Gabita pentru ajutor si suport.

PS: Bogdane, cred ca nu mai fac schimbul....

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Cum ti-am spus si azi la telefon... Masina ta nu are nici un TSB primit de la fabrica pentru bobine ;) Nu a avut nici un TSB mai exact cu nimic.

Iesim in seara asta la loguri... dupa Biker's ?

Link către comentariu

Din pacate, la masina asta una e calda alta rece. :(

Aseara am simtit cum s-a inmuiat pedala de ambreiaj si a inceput sa nu mai intre in viteza. Astazi o duc din nou in service...

Banuiesc rulmentul de presiune, dar orice sfat e binevenit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!