Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

stickeru ala...ala da multi cai :))) plus ca mana lu Gabitza i-a dat vreo 15 cai...din start.

teo, daca-ti mai scartaie rotile pe Cheia la iesirea din curbe pui 4x4? :))

Link către comentariu

Ii multumesc lui Kostas pentru setari! Trage demential din nou! Deabia astept 2+ :D

Revin cu pozele de la Gabita:

In prima zi a montat suspensia, barile stabilizatoare si pompa APR:

img0533ug.th.jpg img0534w.th.jpg img0541z.th.jpg img0604r.th.jpg img0552jy.th.jpgimg0597zo.th.jpg

Apoi, a demontat cutia de viteze si sa apucat de lucru la ambreiaj:

img0565k.th.jpg img0584wv.th.jpgimg0588xx.th.jpg img0590ns.th.jpg

Partea cea mai grea a fost LSD-ul Wavetrac, a trebuit desfacuta cutia de viteze, incalzit pinionul mare in care trebuia sa intre perfect, presate bolturile ARP la presa hidraulica si asamblata cutia. Din fericire nu a fost nevoie de frezat nimic in cutie:

img0582hp.th.jpg img0566zw.th.jpg img0568tr.th.jpg img0570pp.th.jpg img0574mi.th.jpg img0576c.th.jpg

Ultimul a fost BSH Pendulum Mount si reglajele la unghiuri si timonerie:

img0610ov.th.jpg img0613yb.th.jpg img0615pi.th.jpg img0616gq.th.jpg

Dupa primele teste, nu foarte tare, ambreiajul fiind in rodaj, sunt de-a dreptul socat, Gabitza la fel. Trebuie sa o invat din nou, diferentialul isi face treaba excelent, pare mult mai puternica, desi am facut cu Kostas exact aceleasi setari pe care le avem inainte. :)

Link către comentariu

Ai stat ce ai stat, te-ai insurat si acum te-ai dezlantuit :)) Modificari serioase, facute cu cap si deodata. N-are cum sa nu fie o schimbare foarte mare....

Felicitari pentru efortul financiar si grija la drum :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu a inceput sa trosneasca, nu? Ca am vazut ca s-a desfacut si la tine tot cadrul de sub motor.

Link către comentariu

La cate zgomote noi au aparut...sunt cam bulversat. Cand am auzit prima data volantul am vrut sa ma intorc la Gabitza, am crezut ca au uitat sa stranga ceva. :D

O buna idee sa tin asta sub observatie.

Link către comentariu

Si eu care credeam ca te surprind saptamana viitoare cu un test cu 26-24.. dar tu deja le ai pe masina :)

Te misti repede nu gluma :icon_thumright:

Ma pun si eu la rand cu tura :)

Sunt chiar curios de wavetrac....

Link către comentariu

Facem doctore, dar ar fi mai bine saptama viitoare ca sa apuc sa pun si softul cu Kostica.

Trebuie sa vezi ce face Wavetrac-ul, abia acum incep sa inteleg si eu. Este senzational! :D

Link către comentariu

Astazi am avut o zi buna! :)

Aveam probleme la schimbatul treptelor la peste 4500 rpm, dar astazi Gabita le-a rezolvat cu o aerisire meticuloasa a ambreiajului si cu o reglare o timoneriei. :icon_bounce: Schimba treptele perfect si am frana de motor serioasa. Am vazut asta abia acum 15 minute cand m-am intors acasa si sunt fericit: am schimbat din treapta IIIa in IIa iar frana de motor a facut anvelopele sa scartaie.

Dar marea modificare de astazi este softul REVO TECHNIK STAGE 2+ :icon_cheesygrin:

Nu am mai asteptat pana luni.

Masina este o bomba pe roti, trage in toate treptele la toate turatiile. :icon_bounce: :icon_bounce:

Ii multumesc mult lui Kostas pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada. Am cules loguri in diferite setari, ne-am sfatuit pentru a lua o decizie cu privire la parametrii finali. La un moment dat, parca nu mai aveam eu rabdare sa mai culegem loguri si cu siguranta nu as fi avut atata rabdare cu mine daca as fi fost in locul lui.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Felicitari! Aseara, dupa ce am experimentat si eu senzatia de Stage 2+, am realizat la cata putere poti avea acces. Grija mare totusi, e aproape ca si cum ai merge cu alta masina!

Link către comentariu

Asteapta Winter Sale! Glumesc...:D

Daca lucrurile merg bine, intr-o saptamana-doua am evacuare Milltek.

Link către comentariu

Astazi am descoperit ca am missfire serios pe cilindrii 3 si 4. :(

Am auzit ca mai nou se schimba bobinele de TFSI la dealer gratis. Sper sa reusesc si eu.

Daca stie cineva mai multe detalii, orice sfat e binevenit.

Link către comentariu

ti-am trimis logurile pe mail si tie

maine iti dau setul meu de bobine nou nout daca nu reusesti sa le schimbi la Porsche.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!