Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Da, din fericire a venit, multumesc. :D

Astazi a ajuns si ultima piesa din puzzle, diferentialul Wavetrac si bolturile ARP, ii multumesc lui Alex (zenoracing). Cred ca au folosit acelasi material din care se fac tancurile, arata super:

img0526vr.th.jpg img0528lx.th.jpg img0529or.th.jpgimg0530xx.th.jpg img0532fc.th.jpg

Am plecat sa le incarc si sa le duc la Gabita la montat. Sper sa nu am surprize. :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Looking good!

Felicitari pentru ce ti-ai propus sa faci cu masinuta!

PS: ambalajul de la SBC rullz! Crede-ma ca e util, mai ales la halul in care il trantesc astia cand manipuleaza cutiile.

Link către comentariu

sunt foarte foarte curios cum pleaca de pe loc cu lsd mecanic:) vreau sa vad si eu:)) sunt curios daca isi face treaba mai bine decat lsd asta micut care il am eu:)

P.S. senzatie arata piesele:)

Link către comentariu

:icon_bounce: Va multumesc tuturor pentru aprecieri! :icon_bounce: Kostica, nu ma uita cu intrebarea aia, cred ca se poate adapta din soft.

PS: Cred ca ar da bine tancul ala pe UNA. :D

Link către comentariu

Ma dar cata investitia...

Sper sa te bucure. Hai cu utilajul la test ca sa se sperie iar garda.

Link către comentariu

Mai vedem :))

Avem si noi un S3 scolo. Azi ii dam prima cheir si apoi ii punem Revo Stage 1

Si mai e su A4 al lui Alex cu turbo, intercooler sau furtun paradit. L-am adus aseara.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Revin cu pozele si feedback cum gasesc putin timp. Deocamdata nu am trecut de 3500 rpm, dar masina schimba perfect. :D

Gabitza a fost formidabil in aceste zile. A facut totul cu foarte multa pasiune lucrand magistral pana seara in fiecare zi, cu muuult peste program. Aseara a terminat aproape de ora 22:00 regland perfect timoneria in mare viteza, parca eram la un pit-stop, deoarece ma grabeam foarte tare. :)

Deocamdata am doar 14 km cu masina, nu pot spune mare lucru despre cum o simt, va trebui sa rodez ambreiajul, trebuie sa ma ajute Kostica cu softul, cred ca in acest moment e stock sau aproape stock. Oricum, va multumesc tuturor pentru suport si mai ales:

Multumesc mult Gabi!!!!

Link către comentariu

Masina ta este stock acum. A avut borna scoasa.

Ne vedem azi sa iti fac setarile si sa eventual sa iti pun 2+

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Daca are admisie si evacuare nu e chiar stock, tot mai are 20 cp in plus si fara soft :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!