Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

ti-ai luat BMW remote-controlled?!

:)))))

sau honda Civic?

Link către comentariu

Nice..:) Mai ai rabdare?

Eu in locul tau propteam cutia in gardu' ala carpit ce sta sa cada :))

Link către comentariu

LOL!! Ba bag cu Kostica si Michael la o cursa de teleghidate.

Cu rabdarea stau cam prost, dar e si o parte buna, nu ma inghesui cu Bogdan, Kostas, Jacku si Fusco la Gabitza. :))

Link către comentariu

Auzi, dar nu poate sa ramana la mine bara? :D

Vreau sa vad cum ma depaseste fundul masinii

Link către comentariu

A venit doar sway bar-ul spate, cel de fata vine cu restul pieselor.

Nu e kit-ul obisnuit 28-24, sunt luate separat: fatza 26mm , spate 24mm, daca era 4wd as fi mers pe 28-24.

Multumesc Kirkus pentru ajutor. :icon_thumright:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Cand va fi gata ?

Eu m-am programat pe 25 la Gabi. El vine la munca pe 22. Acum este in concediu.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Inca nu au ajuns piesele, probabil ca voi merge dupa tine. In cat timp ti-o face?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ca sa mai indulcesc asteptarea, am dat comanda la un diferential LSD. :icon_cheesygrin:

Decizia a fost grea, pana la urma am ales Wavetrac pentru tehnologia noua si pentru ca materialele folosite sunt de foarte mare calitate. (Multumesc Marcel, Nicky si Cosmin (Starchaser) pentru informatii)

Diferentialele open-diff, cele stock, transmit puterea in mod egal 1:1 spre cele 2 roti motrice, daca o roata are 2% aderenta, 2% va fi transmis si spre cealalata. Dferentialele LSD clasice sunt capabile de a multiplica cuplul trasmis unei unei roti cu un anumit raport si a-l transmite spre roata care are aderenta (2.5:1). Aici exista o singura problema, in momentul in care aderenta unei roti se apropie de 0, raportul acela de multiplicare va fi inmultit cu 0 rezultand aproape 0 aderenta si pe cealalta roata. (matematica simpla 2.5x0=0 sau 2,5x0.1=0.25)

Diferentialul Wavetrac folosind o tehnologire propietara, niste discuri de carbon (bias plates) care cupleaza aproape in acelasi mod in care o face un ambreiaj, rezolva problema cand una din roti se apropie de aderenta 0. Cand un viraj este abordat in forta roata din interior are aderenta ~0, diferentialul Wavetrac ajuta tranmitand putere spre roata din exterior astfel reducandu-se subvirarea.

WavetracR_VW_02Q320.jpg1864_large.jpg

Din pacate exista si un partea mai putin frumoasa, exista 2 probleme cu aceste diferentiale: :unsure:

1.Unele diferentialele pentru cutiile de viteze 02Q nu au putut fi montate decat dupa ce s-a alezat putin din cutie. (In cazul in care o sa am ghinio, ma bazez pe indemanarea lui Gabita)

2.Discurile (bias plates) fiind asemanatoare cu cele de ambreiaj, la un moment dat datorita frecarilor ar trebui inlocuite. (Cei de la Wavetrac spun ca nu ar trebui sa fie o problema, acestea ar trebui sa reziste cu mult mai mult decat ambreiajul sau alte componente critice ale masinii, garantia la diferentialul Wavetrac fiind pe viata).

Sper ca Alex (zenoracing) sa-l aduca cat mai repede, sa ajunga si ambreiajul, sa le montez si sa-i vedem adevarata valoare in real-life. Pe hartie "suna" bine! :lol:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Mersi Bebeee! O sa revin cu poze si un review mai serios cand voi apuca sa-l testez. Deocamdata, diferenta intre Wavetrac si celalate diferentiale este doar marketing-ul mai bun. Nu am putut merge pe varianta clasica Quaife pentru ca nu mai e pe stock iar eu vreau sa-l montez odata cu ambreiajul (Daca nu ar fi fost varianta Wavetrack trebuia sa-l caut pe la reselleri). :)

Link către comentariu

pai si eu la ce ma mai uit...sa-mi ameteasca ochii cand iesi din curba?? ca daca nu se mai invart rotile in gol nu mai e funny...

Link către comentariu

LOL...uitasem cum asteptai sa se puna agregatul in miscare la deal...4x4 e degeaba daca asteapta dupa unu cu tractiune fata :))

Link către comentariu

atac si eu unde pot :P

degeaba ai 3xx de cai daca in linie dreapta astepti dupa unu cu 2xx si 4x4 :P

Link către comentariu

Acum, mi-am adus aminte de unde imi era cunoscut numarul de inmatriculare...ai fost in Sibiu prin zona Terezian la mine in parcare cateva zile. Superba leoaica, am analizat-o cateva minute atunci.

Link către comentariu

Multumesc mult, man! Cu ce urmeaza ar trebui sa arate si mai ales sa mearga mult mai bine. Sunt Sibian din Terezian, masina a stat la ai mei in parcare pe Tiglarilor sau la mine pe Gladiolelor :D

Au ajuns jucariile:

img0494l.th.jpg img0492kk.th.jpg

Cel mai bine arata suspensia se vede ca materialele folosite sunt de mare calitate:

img0487uz.th.jpg img0495p.th.jpg img0499vq.th.jpg img0500ib.th.jpg img0502qy.th.jpg img0503j.th.jpg

Ambreiajul era ambalat intr-un fel de spuma, nu l-am desfacut decat cat sa verific daca volant are 6 gauri pentru bolturi:

img0522md.th.jpg img0523xx.th.jpg img0524gs.th.jpg img0525tr.th.jpg

Pompa de la APR a venit de asemenea foarte bine ambalata, fiind si cea mai fragila piesa:

img0514gk.th.jpg img0517em.th.jpg img0520pl.th.jpg img0518bm.th.jpg

Barile stabilizatoare H&R 26 mm fata, 24mm spate:

img0486ry.th.jpg img0485yfv.th.jpgimg0481yv.th.jpg

Pendulum-Mount de la BSH:

img0505x.th.jpg img0506r.th.jpgimg0511mo.th.jpg

Maine ajunge si diferentialul LSD (multumesc Alex) si joi dimineata intra la Gabitza montat, sper ca fara surprize neplacute. :)

Multumesc Kirkus pentru ajutor. ;)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Cu cea mai mare placere domnu'! Asteptam bestia pe strazi :D

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!