Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Pai tu esti invitat permanent, ce invitatie iti trebuie, tre doar sa zici. :D

Link către comentariu
:) NUUUUUU!!! Te plimb, te plimb, ca mi-a placut mult!

Vreau sa-ti dau un litru de ulei X-Lite cand ne vedem ca mi-a ramas si nu am ce face cu el. Te dai si tu cu ea cu prima ocazie.

oho...f bine ca si asa eu trebuie sa-mi cumpar un litru!! capacul nu se strange bine la bidon si dupa curbele pe cheia mi s-a varsat putinul pe care-l mai aveam in portbagaj :)

eventual da-i-l lu fusco sa mi-l dea in we si dau o bere :)

Link către comentariu

Ok, il dau lui fusco....dar data viitoare trebuie sa nimeresti schnitzelul ca Magda inca viseaza la ala mare. :)

Link către comentariu

voi veniti si il alegem pe cel care trebuie! cinstea mea.

multumesc.

Link către comentariu

Eu o sa vin special numai pentru cascavalul pane. Ma gandesc sa-mi iau portie dubla daca viitoare :cool:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Leoaica a facut 50000, dupa inca o tura pana in Germania, din care 10000 resoftata. Nu am avut absolut nici o problema pana acum. Sper sa ma tina asa. Probabil saptamana viitoare va merge la Mr. Cap pentru o spalare interior exterior in 24 pasi. Sunt si eu curios cum va iesi. :unsure:

Link către comentariu

Multi km fara probleme, ai o masina excelenta chiar daca stiu ca vrei mai mult :D. Asteptam feedback referitor la Mr.Cap. Optezi pentru 125Ron sau "te arunci" la mai mult. Preturile sunt destul de mari insa din ce am vazut si la promotor fac o treaba exemplara.

Link către comentariu

O sa merg la o spalare completa, 247 ron, sper sa merite.

@Kostas O spal pentru urmatorii 100000 km. :lol:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Din pacate, sunt putin dezamagit, cu toate ca este o spalare mai atenta, in afara de un simplu aspirat scaunele nu primesc altceva. Mocheta a fost spalata si jantele au iesit mai curate decat de obicei, dar daca se insista mai mult la orice spalatorie ar iesi asa. Hmmm, nu cred ca merita 247 ron.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Am montat placute de frana DS2500 si pe spate, diferenta e mica sau e autosugestie. Oricum nimic spectaculos.

Tocmai am dat comanda la :

- ambreiaj Southbend Stage 3 Endurance cu volant single mass si tratament criogenic

- pompa de inalta presiune APR HPFP

- BSH pendulum mount

- suspensie completa Bilstein B16 PSS10

- sway bars H&R (26mm fata, 24mm spate)

Acum incepe asteptarea, dar:

1184droopymsnbackgroundiu8.jpg

Modificat de GtSport
Link către comentariu

ai cheltuit banii de la nunta?!?! :)))) ea ce a primit?

sa vezi ce TDI va suna volant.

Link către comentariu

Simti schimbari cand le pui pe rand, dar asa toate o data? :D Cam

o sa se auda... Sa te bucuri de upgrade-uri
Link către comentariu

Nu-l mai suparati!

Imi place sa il vad zambitor peste birou :Computer: :))

Link către comentariu

Bueiii!!! Lasati-o mahh cu TDI-ul ca ne obisnuim, pana mai scade la pret FluidDumper-ul. :)

ai cheltuit banii de la nunta?!?! :)))) ea ce a primit?

sa vezi ce TDI va suna volant.

Lol!!! Ea a primit tot ce vrut pana la nunta. Sa vezi cum a fost cu rochia. :vaidecapulmeu: ^_^

De banii de nunta nu am voie sa ma ating, dar o sa traim din salariul ei ceva vreme. :))

LE: @Circoloco: Se va mira lumea ce trage dieselul.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

clar ca te obisnuiesti...daca nu..vei opri klima la semafoare :)) si iti va bate fusco obrazu ca-i poluezi urechea fonica..

eu asa am facut in primele luni. si pe frana de motor, sa nu te sperii. :P

stiu de la mine ;) ca una e live si alta filmul pe youtube :)))

Link către comentariu

Nimic nu-l poate supara.

Cel mai probabil in casti se aude : "I feel pretty, oh so pretty..."

c1e6a210-81f3-e3f4.jpg

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Felicitari pt viitoarele achizitii :-D

Legat de volant single mass, fara clima e insesizabila aproape. Nici cu clima nu se aude asa tare. Eu m-am speriat in frana de motor :lol:

Link către comentariu

Ah, nu numai.. La mine se aude un huruit (ca un motor) pe fundal, in frana de motor :)

Link către comentariu

ca si cum freaca metal pe metal :)) nimic iesit din comun...vei vedea...ce rost are sa te mai aburim noi ?:)))

Link către comentariu

Daca e cum zice Bebeee e bine...O sa-mi imaginez ca am 2 motoare. :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!