Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Andi, pe principiul asta sa te duci tu sanatos unde vrei cu masina cu xenon si fara spalator de far.

Teo, scuze de off-topic.

Link către comentariu

Hai Teo cu ambreiaj si boost 9 :D :D

off topic: am facut arad - viena, budapesta, etc. de peste 10 ori cu Polo 9n3 tunat si cu 8000k pe faza scurta OEM si nu a avut nimeni treaba cu mine si daca ma mai oprit politia de control :) si nu aveam nici lupe nici spalatoare :unsure:

Link către comentariu

:D Boost-ul asta e ca un drog, deabia astept sa il urc din nou. :D

Din pacate, nu ma ma mai decid odata cu ambreiajul, Sachs-ul pe multem masina agata la schimbatul vitezelor, South Bend-ul e cam zgomotos si nu stiu cum se comporta pe termen lung, in plus mai trebuie sa ma decid daca vreau Stage 3 HD-OFE sau stage 4 SS-OFE cu placa de presiune mai tare, iar de Helix nu se stie nimic la noi, nimeni nu a montat. :unsure: :)

Link către comentariu

Mult din auzite, al tau nu mi s-a parut ca facea rau, dar am avut niste discuti pe la Colina...iti spun cand ne vedem. Totodata, vreau sa te rog sa ma mai lasi o tura cu a ta cand poti, sa vad cum merge inainte de a ma decide, sincer ,nu mai stiu de data trecuta, atunci as fi ales South Bend fara ezitare.

Link către comentariu

intr-o seara ne vedem toti la cp. Si dai o tura cu a mea cu Sachs, si apoi dai o tura si cu a lui Bogdan cu Southbend

Link către comentariu

De astazi mi se inchide si mie trapa, se rabateaza oglinzile si se ridica geamurile din cheie, datorita lui anorganix.

Multumesc, melcule!

Link către comentariu

Am sosit si eu cu laudele pentru Leoaica. Multumesc Teo pentru tura de la CP! Pana la leoaica condusesem o masina de 211 CP. Iata ca am ajuns sa conduc si una de 300 CP. Senzatie, adrenalina. Si nu ma asteptam sa ma inteleg asa bine cu ea, de la prima "plimbare". Astept sa-mi spui cum s-a comportat la Autobahn si restul drumului din concediu. ;)

Link către comentariu
Mult din auzite, al tau nu mi s-a parut ca facea rau, dar am avut niste discuti pe la Colina...iti spun cand ne vedem. Totodata, vreau sa te rog sa ma mai lasi o tura cu a ta cand poti, sa vad cum merge inainte de a ma decide, sincer ,nu mai stiu de data trecuta, atunci as fi ales South Bend fara ezitare.

Anytime you want man, just gimme a call :vaidecapulmeu:.

Acum sunt puse si tampoanele stoc deci ce se aude la mine se va auzi si la tine sau ceva de genu.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa o tura cu leoaica la intalnirea de vara pot spune ca am ramas placut impresionat de ea. Chiar si asa cu un "usor downgrade" pana la schimbarea ambreiajului ramane o masina agresiva. Mi-a placut mult cum s-a comportat pe curbe si urcarea a fost o adevarata placere, desi eram 2 cai in masina care trageam in jos (eu si cera) ^_^. Imi place si abia astept sa o vad dupa ce primeste discul nou si urca din nou in putere. :lol:

Calitatile de pilot ale lui Teo nu intra in discutie. Din punctul meu de vedere se potriveste perfect cu masina, si amandoi stiu sa se ajute unul pe celalalt si sa se scoata in evidenta.

Felicitari pentru masina si ai grija de ea. :blink:

Link către comentariu

Mersi mult, Andrei! Cu siguranta iti va placea si mai mult cand va fi gata.

Maine intra la revizie, are aproximativ 12500 km de la ultima.

Link către comentariu

Melcule te asteptam cu un ambreiaj nou si sa dai setarile la 9-6-9, 9-7-9 :D

Si eu tot la 8000km fac reviziile.

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Astazi am facut a patra revizie la 46178 km la Gabi (kidopunky). Mi-a schimbat filtrele de polen, benzina, ulei si am curatat Evo-Ms-ul. Uleiul folosit este Motul 300V Power 5w40. Ca de obicei, sunt foarte multumit de servicii si pret.

Link către comentariu

Acum vreo 2-3 sapt am fost plimbat cu "Leoaica" si numai acum scriu impresiile (mai bine mai tarziu decat niciodata :P). Pot sa spun ca am ramas profund impresionat de masina. Mi-a placut foarte mult sunetul, cat de bine trage (chiar daca nu era cu soft-ul agresiv) si confortul dat de suspensia stock. Din postura de copilot am observat si niste minusuri: cam multi cai pentru actualul tren de rulare. Ar cam trebui un diferential, o suspensie si niste sway bar-uri. Sunt convins ca sunt si la tine pe lista, dar nu e nici o graba :vaidecapulmeu:. As vrea, dupa ce faci toate modificarile pe care le vrei sa ma dai o tura pe ceva circuit :D.

Modificat de rex
Link către comentariu

Cu siguranta va primi toate acele modificari si deabia astept sa fie gata sa ne dam o tura pe circuit. :icon_cool:

Link către comentariu

sa-mi dai snitelul inapoi..ca pe mine nu m-ai plimbat!

Link către comentariu

:coffee_lol: NUUUUUU!!! Te plimb, te plimb, ca mi-a placut mult!

Vreau sa-ti dau un litru de ulei X-Lite cand ne vedem ca mi-a ramas si nu am ce face cu el. Te dai si tu cu ea cu prima ocazie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!