Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Oooo, aici nu am nici un dubiu, va fi B16 PSS10, eu voi folosi masina foarte mult si in oras unde voi avea nevoie de o setare mai moale, am nevoie de suspensie reglabila. :))

Viteza maxima nu ma intereseaza asa mult, dar ti-o voi comunica in partcular. ;)

LE: va fi pe undeva mai putin decat zice Alex, probabil cu stage 2+ va fi aproape, e limita cutiei.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Si eu sunt foarte curioasa cat o sa prinda pe autobahn. Drum bun si distractie placuta! :rolleyes:

Link către comentariu

Va multumesc!

Ma gandesc si la un upgrade la franele spate: OEM de S3. Stie cineva pretul lor?

Link către comentariu

Da. 800e cu totul.

in seara asta am luat si eu leoaica de coama. Rage frumos :Driver:

Link către comentariu

V-am flash-uit ieri cand am plecat, nu stiu daca ai vazut.Erai cu Vlad in probe

Link către comentariu

Te-am vazut, te-am salutat manual ca eram in dreapta, nu cred ca ai observat. :icon_thumright:

@TEFF, ma bucur ca-ti place, dar a ta o acoperea. :D

Modificat de GtSport
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Se pare ca evacuarea imi bate cand se incalzeste tare, cred ca devin prea moi cauciucurile de prindere, stie cineva cu ce le-as putea inlocui?

Inca o bila neagra petru Metrotehnica, nu mi-au reparat nici sistemul de spalat parbrizul, un cot de plastic era spart si pierdeam tot lichidul intr-o zi.

In rest, am invatat-o destul de bine, nu ma dezamageste nici cu softul mai jos, inca mai poate sa inmoaie genunchii pasagerilor, intrebati-l pe Calin. :)

E gata de cei aproape 5000 de km pe care trebuie sa-i faca prin Europa. :unsure:

Link către comentariu

Hai cu ambreajul ca vreau sa ma inscriu si eu inca o data la o sesiune de "inmuiat genunchii"

Link către comentariu

Poti pune PowerFlex la evacuare; cele negre sunt cele mai rigide.

De asemenea, poti imbraca evacuarea in banda termoizolanta, va opri si acea bataie.

Link către comentariu

Trebuie sa vad exact ce se intampla acolo, pe o rampa, am vazut ca daca e incinsa se deplaseaza in sus cu un cm, daca ar fi de la acele tampoane, s-ar deplasa in jos.

Link către comentariu
In rest, am invatat-o destul de bine, nu ma dezamageste nici cu softul mai jos, inca mai poate sa inmoaie genunchii pasagerilor, intrebati-l pe Calin. :))

E gata de cei aproape 5000 de km pe care trebuie sa-i faca prin Europa. :)

Da, da, confirm! Masina a ramas o bestie chiar si cu softul jos si cu ambreiajul asa cum e. Abia astept o tura cu un ambreiaj nou si un soft dus cat se poate de sus! :D Intre timp, concediu placut si drum bun, aveti grija de voi!

Ah....si :Driver: Safe! ;)

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Dupa ce am vazut virajul ala din exterior....de departe chiar, pot spune ca am ramas placut impresionat de masina si de calitatile de pilot ale tale, Teo, Bafta in continuare si concediu placut!

Link către comentariu

Va multumesc frumos de aprecieri si urari, dar sper sa ne mai vedem pana plec in concediu, joia viitoare. :D

Link către comentariu

Concediu placut dresorule!! :D Sa ne scrii de pe meleagurile frumoase. :D

Link către comentariu

gtsport...daca bine tin minte am vazut masina de 1 mai la curtea de arges...si de acolo spre bran pe un drum de iti picau plombele...asa mergand max 30km/h??

Link către comentariu

:D Nu am mai trecut dinsre Curtea de Arges spre Bran de vreo 2 ani.

@ Animalus: Thanks!

Link către comentariu

Nici sa nu incerci! Portiunea Curtea de Arges--Campulung e nenorocire! Spor!

Link către comentariu

E bine de stiut! :)

In sfarsit am descoperit de ce imi "bate" evacuarea, dupa ce am rearanjat-o de 2 ori, am schimbat un colier care parea a fi prea mare si ca ar fi atins puntea spate. Ultima oara cand am aranjat-o am observat ca in momentul in care plecam din sevice era ok iar dupa 10 minute batea din nou. Mi-am dat seama ca degeaba mi-a aranjat-o Gabita la rece perfect, dupa ce se incalzeste toba din mijloc se deplaseaza 1,5 cm si imi atinge. Maine ma duc la Colina sa mi-o aranjeze din nou, sper sa fie ultima data. ;)

post-14407-1276789643_thumb.jpg

Modificat de GtSport
Link către comentariu

de data asta o sa fie cu noroc.

PS: ce curata e evacuarea. ai spalat-o inainte sa-i tragi o poza? :o

Link către comentariu

:o E o poza veche, de cand am instalat-o. Mersi, sper sa se rezolve.

Link către comentariu

Cu niste ciocane si leviere bine plasate, nu mai "bate" evacuarea. Am din nou masina!!!

yeahhhp.jpg

Mai trebuie sa-mi ajunga la Gabita o piesa si rezolv si sistemul de spalare parbriz pe care Metrotehnica nu s-a obosit sa-l testeze la accident. Niste desculti!

In rest totul e ok!

Link către comentariu

Bravo melcule.

E bine ca te-ai gandit sa rezolvi cu spalatorul de far inainte sa iesi cu ea din tara, altfel riscai niste amenzi usturatoare. :))

Link către comentariu

Ma suczati de offtopic: mai baieti nu va mai alarmati cei din vest nu sunt calai, ieie amenda doar pentur speeding sau parcari neregulamentare asa ca relax.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!