Jump to content

Seat Leon Cupra !

alexbira

Postare recomandată

Salut baieti , citesc de mult pe acest forum dar nu mi am prezentat niciodata masina , asa ca acum a venit momentul ! :screwy:

Masina este din 2008 , are 30000 de km si nu am avut nici o problema cu ea ! :D

Ca dotari are :

- Xenon

- Trapa

- Privacy glass

- Navigatie si cam atat :)

post-27074-1264944759_thumb.jpg post-27074-1264944938_thumb.jpg post-9546-1264952380_thumb.jpg

Modificat de WNS
Link către comentariu

Pune mai multe poze sa o vedem si noi in toata splendoarea. :screwy: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :)

Link către comentariu

Cea mai frumoase culoare ai ales-o :screwy: ii sta bine cu pleoape. Sa o stapanesti sanatos in continuare!

Link către comentariu

Salut, sti cum e vb aia ca o poza face cat o mie de cuvinte...asteptam poze din toate "pozitiile" cat si cu motorul.

Sa o folosesti sanatos si fara incidente cat mai mult timp!

Link către comentariu

Ms frumos pt urari :) mai pun cateva poze din ziua cand am luat-o acum da nu cred ca le pun bine de apar mari asa pana se incarca ! :screwy:

photo611y.jpg

photo626.jpg

Modificat de alexbira
Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km. Culoarea o "aranjeaza" bine :))

Pozele pune-le cu "Attach files"

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar culoarea nu-mi place deloc, e deja mult prea comuna. Eu as fi ales o culoare ceva mai tipatoare, dar na, e masina ta si e alegerea ta :)). Sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara probleme ;)

Link către comentariu

La caldurica in garaj , ca la ce e afara...... :)) ;)

ps : gti ul este al fratelui meu !

post-27074-1264950848_thumb.jpg

Modificat de alexbira
Link către comentariu
Frumoasa masina, dar culoarea nu-mi place deloc, e deja mult prea comuna. Eu as fi ales o culoare ceva mai tipatoare, dar na, e masina ta si e alegerea ta ;) . Sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara probleme ;)

imi cer scuze pentru offtopic

hihi, tu ce culoare ai la masina? Mie albul mi se pare o culoare foarte frumoasa. Daca e comuna asta nu insemna ca nimeni nu trebuie sa o aleaga pentru masina sa. Nu? :))

Link către comentariu

Super tare masina , arata super .Ai luat-o de noua ?? si cat ai dat pe ea ?? (de curiozitate)

Link către comentariu
imi cer scuze pentru offtopic

hihi, tu ce culoare ai la masina? Mie albul mi se pare o culoare foarte frumoasa. Daca e comuna asta nu insemna ca nimeni nu trebuie sa o aleaga pentru masina sa. Nu? :coffee_lol:

Una poate si mai comuna, gri metalizat :P Ce argument stupid mi-ai dat, pur si simplu asta e parerea mea.

Link către comentariu

eu zic ca merita o trapa. In zilele toride, cand mergi la drum lung....viteza de croaziera...nu ar strica putin vant prin plete. Nu?

Link către comentariu

o sa mai pun poze mai incolo putin :) si trapa mi se pare chiar o investitie buna, merita, daca vrei sa iti comanzi :icon_cool:

Modificat de alexbira
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!