Jump to content

Seat Leon Cupra !

alexbira

Postare recomandată

Salut baieti , citesc de mult pe acest forum dar nu mi am prezentat niciodata masina , asa ca acum a venit momentul ! :screwy:

Masina este din 2008 , are 30000 de km si nu am avut nici o problema cu ea ! :D

Ca dotari are :

- Xenon

- Trapa

- Privacy glass

- Navigatie si cam atat :)

post-27074-1264944759_thumb.jpg post-27074-1264944938_thumb.jpg post-9546-1264952380_thumb.jpg

Modificat de WNS
Link către comentariu

Pune mai multe poze sa o vedem si noi in toata splendoarea. :screwy: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :)

Link către comentariu

Cea mai frumoase culoare ai ales-o :screwy: ii sta bine cu pleoape. Sa o stapanesti sanatos in continuare!

Link către comentariu

Salut, sti cum e vb aia ca o poza face cat o mie de cuvinte...asteptam poze din toate "pozitiile" cat si cu motorul.

Sa o folosesti sanatos si fara incidente cat mai mult timp!

Link către comentariu

Ms frumos pt urari :) mai pun cateva poze din ziua cand am luat-o acum da nu cred ca le pun bine de apar mari asa pana se incarca ! :screwy:

photo611y.jpg

photo626.jpg

Modificat de alexbira
Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km. Culoarea o "aranjeaza" bine :))

Pozele pune-le cu "Attach files"

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar culoarea nu-mi place deloc, e deja mult prea comuna. Eu as fi ales o culoare ceva mai tipatoare, dar na, e masina ta si e alegerea ta :)). Sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara probleme ;)

Link către comentariu

La caldurica in garaj , ca la ce e afara...... :)) ;)

ps : gti ul este al fratelui meu !

post-27074-1264950848_thumb.jpg

Modificat de alexbira
Link către comentariu
  hihi a scris:
Frumoasa masina, dar culoarea nu-mi place deloc, e deja mult prea comuna. Eu as fi ales o culoare ceva mai tipatoare, dar na, e masina ta si e alegerea ta ;) . Sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara probleme ;)

imi cer scuze pentru offtopic

hihi, tu ce culoare ai la masina? Mie albul mi se pare o culoare foarte frumoasa. Daca e comuna asta nu insemna ca nimeni nu trebuie sa o aleaga pentru masina sa. Nu? :))

Link către comentariu

Super tare masina , arata super .Ai luat-o de noua ?? si cat ai dat pe ea ?? (de curiozitate)

Link către comentariu
  TEFF a scris:
imi cer scuze pentru offtopic

hihi, tu ce culoare ai la masina? Mie albul mi se pare o culoare foarte frumoasa. Daca e comuna asta nu insemna ca nimeni nu trebuie sa o aleaga pentru masina sa. Nu? :coffee_lol:

Una poate si mai comuna, gri metalizat :P Ce argument stupid mi-ai dat, pur si simplu asta e parerea mea.

Link către comentariu

eu zic ca merita o trapa. In zilele toride, cand mergi la drum lung....viteza de croaziera...nu ar strica putin vant prin plete. Nu?

Link către comentariu

o sa mai pun poze mai incolo putin :) si trapa mi se pare chiar o investitie buna, merita, daca vrei sa iti comanzi :icon_cool:

Modificat de alexbira
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!