Jump to content

audi a4 b8 s-line

danyjunkie

Postare recomandată

Salut, sunt nou pe forum, si vreau sa prezint masina mea : audi a4 2.0tdi 170 caluti s-line an 2009 , acesta este al treilea model de audi pe care il am.

Dotai:ABS, Alloy wheels, Central locking, Electric heated seats, geamuri electrice, ESP, Immobilizer, Leather seats, Navigatie , senzori de parcare, Particulate filter, Power Assisted Steering, Warranty, Xenon headlights. Niste imagini mai vechi dar arata la fel .Sper sa va placa. :(

post-62374-1264865978_thumb.jpg

post-62374-1264865993_thumb.jpg

post-62374-1264866006_thumb.jpg

post-62374-1264866019_thumb.jpg

Link către comentariu

e frumoasa masina.grila aia mare din fata cere si un colant negru in v cu prelungire pe grila,asta dc o vrei mai suparata.in rest e o masina frumoasa iar albul e cel mai nimerit in designul acestei masini

Link către comentariu

super a4 , albul este fenomenal pe acest a4 si jantele ale sunt super adevarate

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Arata superb. Cea mai buna combinatie pentru A4: alb, S-line. Multi km fara probleme.

Ar arata foarte bine cu o folie discreta pe geamuri.

Link către comentariu

Imi place interioriul, la exterior se mai poate lucra. Cred ca ar fi cu mult mai aratoasa daca i-ai pune S-line si exterior. Culoare alba pe mine unul nu ma incanta, dar tie trebuie sa iti placa.

Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa! eu zic sa o lasi asa, eventual inscriptiile din spate date jos!

Link către comentariu

am si eu o curiozitate ,in timp ce semnalizezi DRL ul de pe partea respectiva sta aprins mai slab?

Link către comentariu

Frumoasa masina, bestiala as spune..cati mai multi km cu ea! :icon_thumright:

Parca seamana cu asta de aici...coincidenta oare?

Link către comentariu

foarte frumoasa masina. seamana pana la identificare cu cea din linkul lui claudiu, difera numarul de cai insa. una are 143. cea de aici 170.

in fine, irelevant, sa o stapanesti sanatos, de cate ori vad un audi a4 ultimul model pe strada, intorc capul :icon_thumright:

Link către comentariu

Trei poze sunt identice...insa ce-a de-a patra este de la alta masina...plus ca in cele trei este innorat afara, iar in ce-a de-a patra este soare.

Plus ca poza nr.4 difera de pozele celelalte cu interiorul care sunt pe Autovit (aici apare fara comenzi pe volan, pe autovit are :icon_thumright: ).

Masina de pe Autovit apare la predare leasing al unui delaer auto din Sibiu;

Anyway, poate danny a cumparat-o de la el...

Link către comentariu

@claudiusnc: Good eye, Sherlock :icon_thumright: Cea de pe Autovit e AICI.

Exista o serie de inadvertente: in titlul topicului se spune ca masina are 170 PS, or cea de pe Autovit are 143 PS. Aici cica ar fi vorba despre an 2009, iar cea de pe Autovit, 2008. Hmmmm :blah_: Din punctul meu de vedere, initiatorul topicului are niste explicatii de dat, fiindca altfel, asta e doar un topic incropit la repezeala, cu imagini luate de pe net, facut doar de dragul de a ne lauda cu marfa altuia.

My 2 cents...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Eu am avut de ales intre A4 B8 si A5. am ales pe cea din urma, tot alba.

Te asteptam cu ea la intalnire de iarna la Bran pe 19 februarie.

Link către comentariu

ce om! :Driver: cum sa iei poze de pe autovit si google si sa te lauzi ca ti-ai luat masina ?!? :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina din poze este aceeasi cu cea de pe autovit ...eu nu am nici un dubiu numai ca poza de la interior este de la alta masina. Se vede ca are alta rezolutie poza cu interiorul si este facuta il alta locatie.

In plus masina are si 2 stikere lipite unul deasupra la 2.0 si unul pe portbagaj clar aceeasi masina.

Link către comentariu

Haideti sa asteptam proprietarul cu niste lamuriri si atunci sa vedem concret ce si cum. Si daca nu apar lamuririle alea sa fie sters topicul si gata :Driver:

Link către comentariu

Pe bune??

Acolo nu am cautat, insa daca este si acolo, este datorita firmei de leasing.

Super tare...!

@Bwwlan - mersi de urari! :(

Link către comentariu

cred ca nu s-a multumit cu pozele de pe autovit,volanul nu avea comenzi,asa ca acautat alta poza cu interiorul,mai "convingatoare"

Link către comentariu

sa sti ca a cautat o poza cu interiorul mai convingatoare , dar ce ne-a fraierit , ce 'looser' esti mai

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!