Jump to content

Audi A4 2.0 TFSI Quattro 2005

Lucik

Postare recomandată

Vă salut pe toţi. Sunt relativ nou pe forum, acum postez pentru prima dată. Vreau să vă prezint noul meu Audi cumpărat

post-24660-1264757618_thumb.jpg

post-24660-1264757636_thumb.jpg

post-24660-1264757639_thumb.jpg

post-24660-1264757676_thumb.jpg

post-24660-1264757679_thumb.jpg

post-24660-1264757683_thumb.jpg

post-24660-1264757688_thumb.jpg

post-24660-1264757770_thumb.jpg

post-24660-1264757775_thumb.jpg

post-24660-1264757782_thumb.jpg

post-24660-1264757790_thumb.jpg

Modificat de Lucik
Link către comentariu

Superba? :lol: Poate ii oferi si o suspensie reglabila pentru putin mai multa sportivitate si ca tot e prea inalta :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

Vizavi de cam-follower - daca se gaureste, pompa bate direct in axa cu came si o distruge.

Am atasat o poza demonstrativa.

PS: scuze pentru un post tehnic in aceasta arie.

Multi KM fara probleme!

post-2-1264759175_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte buna alegere, imi place si culoarea si optiuni mai mult decat suficiente. Nu-mi place absolut nimic la interior, dar asta-i alta poveste.

Recomand alte tips-uri sau eventual evacuare si parca pare foarte inaltata, parca-i mai inalta decat a mea de care fac misto toti forumisti .. :lol:

Sa o stapanesti sanatos si multi km in ture multe. :)

P.S. De unde ai soft?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ai facut alegerea perfecta 2.0T quattro. Foarte frumos si interiorul, combinatia piele bej + mahon ii confera eleganta.

Succes in rezolvarea problemelor.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Salut si bine ai venit.

Masina e frumoasa foc, plus ca motorul are un potential imens :). Eu as schimba jantele la masina, si i-as pune o suspensie reglabila :( (Bilstein B16 PSS10 ar fi alegerea perfecta). Asta pentru inceput. Oricum, masina e superba, imi place si interiorul.

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Adevarul e ca masina asta cam e in top 10 la mine in preferinte. :)

Pe de alta parte, primul lucru pe care l-as face ar fi sa o las putintel mai jos. Nu strica nici la aspect, nici la manevrabilitate. Quattro = snow-fun + aderenta grava, deci combinata cu o suspensie sport, ar fi superb. :(

Link către comentariu

foarte frumoasa, interiorul e OAU .... misto rau.

sa o stapanesti sanatos, km nelimitati :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru parerile voastre.

Ma gandeam la o suspensie mai joasa, pt. ca eu am pachet de drumuri grele....treaba e ca ar fi super lasata mai jos, dar iarna e nasol de tot, mai ales in zona mea unde locuiesc, pt. ca stau la casa si se fac "şleauri" de toata frumusetea pe stradute; si va dati seama cum ar fi mai joasa, avand in vedere ca si in conditiile astea atinge pe sub.

Legat de presuri, am si presuri bej, in culoarea interiorului, dar sunt textile....si acum fiind iarna, le-am pus pe astea de cauciuc pt. ca se acumuleaza multa apa de la zapada. Odata ce va veni caldura, le pun pe cele bej.

Sper sa nu ajung sa am probleme asa mari la cam follower, ca cel din poza :) ...o sa ma ocup cat mai curand sa-l schimb.

Softul il am de la RBN-TUNING.RO (Marius) si sunt foarte impresionat de performante....trage mult mai bine pe toate treptele, dar pe treptele superioare se simte cu adevarat efectul.

:D

Link către comentariu
Adevarul e ca masina asta cam e in top 10 la mine in preferinte. :)

Pe de alta parte, primul lucru pe care l-as face ar fi sa o las putintel mai jos. Nu strica nici la aspect, nici la manevrabilitate. Quattro = snow-fun + aderenta grava, deci combinata cu o suspensie sport, ar fi superb. :D

Daca o cobori, ce mai faci iarna cu quattro ? Daca ai planuri de ski, las-o asa. Nu-ti convine sa te dai cu burta de zapada, chiar daca ai quattro.

Link către comentariu

Lucik: Daca ti-ai lua Bilstein B16 nu ai mai avea probleme, vara o lasi, iarna o ridici. Suspensie reglabila :)

Modificat de TEFF
Link către comentariu
Lucik: Daca ti-ai lua Bilstein B16 nu ai mai avea probleme, vara o lasi, iarna o ridici. Suspensie reglabila :icon_thumright:

Da, ai dreptate....stii cumva cam la ce pret ar ajunge o astfel de suspensie? Reglajul e din masina, sau trebuie sa te bagi sub ea sa o reglezi?

Link către comentariu

In jur de 1500 euro din cate stiu eu..dap, trebuie sa te bagi sub masina :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu stiam ca este pt audi..stiam doar pt porsche..Si din cate stiu e suuump..

Link către comentariu

Nu e numai pentru Porsche (am vazut pentru E46 de exmeplu). Acuma insa nu bag mana in foc ca exista exact pentru Audi-ul sau. ;)

Pagina oficiala aici.

Lucik, scuze ca iti tot poluam topicul! :icon_thumright:

Link către comentariu

No problem, mai aflu si eu chestii noi cu ocazia asta.....as fi curios daca si-a montat cineva acest model de suspensii cu reglaj din masina :D poate ne luminam si noi.

:(

Link către comentariu

Frumos exemplar....sa ai grija de ea :icon_thumright: ....BTW stii ca ai la superchips in stage 4 310 CP nu?

Link către comentariu
Frumos exemplar....sa ai grija de ea :)) ....BTW stii ca ai la superchips in stage 4 310 CP nu?

Eeee...se poate scoate mult, dar trebuie turbina K04, injectoare, pompa de benzina, ambreiaj, intercooler, etc etc....si momentan e greu cu banii ;)

Link către comentariu

Si parerea me e ca 245 cp sunt suficienti, mai ales in traficul bucurestean. Si in ceea ce priveste softul RBN sunt sigur ca e grozav. Am multi prieteni cu soft de la el si sunt foarte multumiti.

Iar masina, per total e super! Parerea mea e ca i-ar mai trebui niste jante sa o scoata in evidenta mai mult, in rest e ok! Ai grija de ea :beer:

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Interiorul este bestial ce m-a incantat si pe mine la a mea :)

O seara placuta.

Link către comentariu

Mersi mersi....adevarat, interiorul a facut diferenta...apropo, ti-am vazut masina si e foarte frumoasa, felicitari. :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc frumos..eh a mea e cat de cat,nu ma compar eu cu voi care aveti modelul nou :icon_cheesygrin:

O zi buna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!