Jump to content

passatu meu 1.9 TDi care tinde sa se transforme in ceva special

razvanb

Postare recomandată

Participa cineva in perioada 26-27 iunie la expozitia "tuning and sound" ? de la Real Berceni , va intreb ca as vrea sa ma inscriu si eu, detalii puteti gasiti pe www.4tuning.ro

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razvanb

47

• B_U_T

9

• Circoloco

6

• raphaelo70

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, dar daca tot ai scris aici de ce nu pui niste poze cu noile faruri. Sunt foarte interesat!

Link către comentariu
Nu, dar daca tot ai scris aici de ce nu pui niste poze cu noile faruri. Sunt foarte interesat!

cam astea sunt toate pozele care le am

post-50106-1276971432_thumb.jpg

post-50106-1276971443_thumb.jpg

post-50106-1276971461_thumb.jpg

post-50106-1276971469_thumb.jpg

post-50106-1276971479_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai exista vreo sansa sa o vedem "in miscare" la promotor?

Link către comentariu

Wow, arata excelent farurile. Daca ajungi prin bucuresti la competitia 4tuning, da un semn de viata sa le vedem si noi live :D

Link către comentariu

Razvane, felicitari pentru masina. Arata foarte bine. Cum ti s-a mai spus, singurul lucru de care ar mai avea nevoie e de o suspensie, in rest multi km si bafta cu ea :)

Link către comentariu
Mai exista vreo sansa sa o vedem "in miscare" la promotor?

despre asta ce pot sa spun ca eu astept mai mult decat oricare , dar nu cred ca mai depinde de mine ..oarecum ma simt stanjenit pt ca am tot anuntat ca va fi difuzata filmarea si nimic ......cum voi afla ceva concret voi posta aici

Wow, arata excelent farurile. Daca ajungi prin bucuresti la competitia 4tuning, da un semn de viata sa le vedem si noi live :)

eu am trimit cererea de inscriere pt evenimentul de sambata inca de luni dar pana acum nu am primit nici o confirmare ... inca sper sa soseasca aceasta confirmare , eu de ajuns in buc ajung de cel putin 2 ori pe saptamana ...

Razvane, felicitari pentru masina. Arata foarte bine. Cum ti s-a mai spus, singurul lucru de care ar mai avea nevoie e de o suspensie, in rest multi km si bafta cu ea :D

dap , deja iau in considerare acesta modificare si tot ce pot sa spun e ca posibil va urma sa vedem bugetul :P

apropo ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi fac numerele de inmatriculare distantate ex: DB87 P R O ?? cam as vrea sa arate .

Link către comentariu

La noile faruri, faza lunga e pe bec separat? Sau e lupa din aceea cu obturator si sunt ambele faze pe aceeasi lupa(gen bi-xenon)?

Link către comentariu
La noile faruri, faza lunga e pe bec separat? Sau e lupa din aceea cu obturator si sunt ambele faze pe aceeasi lupa(gen bi-xenon)?

e exact ca la farul original cel fara xenon . adica bec separat pe fiecare faza

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de ceva timp ma inceraca un gand sa vand masina , ce parere aveti ? cam cat sa cer pe ea? si la ce clasa sa trec? (mentinez ca ultima schimbare a fost de la octavia tour sporl la aceasta masina)

Link către comentariu

Daca o vinzi fara prelungirea fata si bara spate anunta-ma.Poate le cumpar eu

Link către comentariu

nu o vinde ... arata foarte bine ... sau ai un alt proiect in cap?

Link către comentariu
Daca o vinzi fara prelungirea fata si bara spate anunta-ma.Poate le cumpar eu

in cazul in care va exista varianta sa o pot vinde fara aceste elemente o sa iti spun , desi cred ca sunt slabe sanse pt ca astea dau aspectul special ,

nu o vinde ... arata foarte bine ... sau ai un alt proiect in cap?

nu stiu ce sa zic legat de alt proiect, dar asa e "traditia" pt mine adica nu tin masina mai mult de 1 an max 2 ani , asta are deja un an de cand e la mine , intradevar nu ma pot plange din nici un punct de vedere de ea , dar asa ma gandesc , singurul lucru care ma deanjeaza e ca se zgarie fff rau la noi in romania desi am exagerat de mult grija de ea . dar asta e ...fiecare stim ca ne lipsesc multe ...

Modificat de razvanb
Link către comentariu
  • 1 month later...

la sfarsitul saptamani acesteia adica pe 28 august masina va fi expusa in sibiu in cadrul unui eveniment auto organizat . in cazul in care cineva trece pe acolo si vrea sa o vada live ...

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Am vazut masina la Sibiu, arata foarte bine, dar trebuie sa le faci ceva la pragurile alea, in cel mai rau caz vopsestele in culoarea masini. In rest masina e bijuterie.

Link către comentariu

m-am hotarat masina va mai suferii urmatoarele modificari : arcuri sport care vor cobora garda cam 3-6 cm si un set de praguri , intre timp am schimbat si jantele am revenit la un set de jante pe 17 . incurand o sa revin cu poze !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

cam asa arata noile jante echipate cu cauciucuri 235.45.17 noi atat jantele cat si cauciucurile ,

post-50106-1286042445_thumb.jpg

post-50106-1286042450_thumb.jpg

post-50106-1286042454_thumb.jpg

post-50106-1286042458_thumb.jpg

post-50106-1286042462_thumb.jpg

post-50106-1286042466_thumb.jpg

post-50106-1286042552_thumb.jpg

post-50106-1286042557_thumb.jpg

post-50106-1286042566_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Frumoase jantele, pacat totusi ca nu ai luat pe 18''. Cred ca ar trebui sa o mai cobori putin. Prea cocotata pare asa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!