Jump to content

passatu meu 1.9 TDi care tinde sa se transforme in ceva special

razvanb

Postare recomandată

daca vrei sa schimbi ceva schimba in mai bine!

hanzo sunt destul de grele!

pune ceva mai usor: ceva de la OZ sau BBS daca chiar vrei sa investesti intr-o pereche de roti!

ar da bine cu ultraleggera sau allegerita nu mai mari de 18"(daca vrei sa ai plamanii in tine:) )

numai bine!

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razvanb

47

• B_U_T

9

• Circoloco

6

• raphaelo70

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

asteptam sa vad emisiunea azi...dar e cu totul altceva :icon_thumright:

ai vreo idee cand o difuzeaza?

Link către comentariu

Pe programul de saptamana trecuta era sambata la ora 12:00,dar pe saptamana aceasta nu am programul si se pare ca la ora 12 pe ProTV a fost emisiunea de aseara de la ora 20:00

Pana una alta,astept sa vad emisiunea....poate saptamana viitoare.Chiar vreau sa vad masina pentru ca arata superb :o

Modificat de raphaelo70
Link către comentariu
asteptam sa vad emisiunea azi...dar e cu totul altceva :blink:

ai vreo idee cand o difuzeaza?

ProMotor nu e duminica?
Pe programul de saptamana trecuta era sambata la ora 12:00,dar pe saptamana aceasta nu am programul si se pare ca la ora 12 pe ProTV a fost emisiunea de aseara de la ora 20:00

Pana una alta,astept sa vad emisiunea....poate saptamana viitoare.Chiar vreau sa vad masina pentru ca arata superb ;)

din ce am observat si eu sambata asta a fost dansez pt tine , emsiunea a fost difuzata azi la ora 8 45 pe procinema (acum am vazut si eu ca ce vedem noi sambata e defapt realuarea de o saptamana inainte) m-am uitat pe program si reluarea emisiuni de azi dimineazta va fi sambata 15.05.2010 pe procinema la ora 9 si la ora 12 pe pro tv ..... pot sa spun ca si eu am ratat difuzarea emisiunii de saptamana asta ....imi pare f rau dar acum mai trebuie sa astept o saptamana ...asta e....mi-am pus remeinde-re peste tot prin casa

Link către comentariu

Deci asta inseamna ca mai avem de asteptat inca o saptamana...

Link către comentariu

stie careva un set de jante pe 18 de vanzare pt passatul meu , un model cu buza sau ceva mai frumos ..ca am dat dotz-urile

daca stie cineva astept cateva poze sau nr de tel pt ca sunt in mare cautare ! mersi

Link către comentariu
Publicat (modificat)
stie careva un set de jante pe 18 de vanzare pt passatul meu , un model cu buza sau ceva mai frumos ..ca am dat dotz-urile

daca stie cineva astept cateva poze sau nr de tel pt ca sunt in mare cautare ! mersi

ma tot bate gandul sa montez un set de jante de passat cc pe 18 , asta e modelul voi ce parere aveti , daca aveti voi montate pe masina asa ceva astept poze aici sa vad si eu cum arata ca am o oarecare emotie ca nu o sa dea bine

post-50106-1273837248_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

mai frumos ar da un set de jante cu buza ...keskin kt2 kt4 .. bbs lm ...decat cele de passat cc

Link către comentariu

Cere-i membrului @DRI@N poze..el avea jante de cc de 18" OEM dar am vazut ca le vinde ( aici )

Link către comentariu
Publicat (modificat)
mai frumos ar da un set de jante cu buza ...keskin kt2 kt4 .. bbs lm ...decat cele de passat cc

am fost sa probez unele dotz mugello dar erau 5x120 de bmw erau foarte frumoase ...cred ca ceva cu buza ar da foarte bine dar nu prea am atatia bani momentan ...si sincer sa fiu nu imi place deloc masina u jante de tbla cum e acum ..si de asta nu cred ca o sa rezist asa prea mult ..

Modificat de razvanb
Link către comentariu

se pare ca nici azi nu este pe ProTV prezentarea....

Ok....s-a intamplat ceva de nu o mai difuzeaza?

Modificat de raphaelo70
Link către comentariu

Tocmai au prezentat un Cayenne mai mult decat penibil,pacat ca nu te-au dat pe tine.

Link către comentariu
Publicat (modificat)
se pare ca nici azi nu este pe ProTV prezentarea....

Ok....s-a intamplat ceva de nu o mai difuzeaza?

Tocmai au prezentat un Cayenne mai mult decat penibil,pacat ca nu te-au dat pe tine.

deja nu mai depinde de mine ...si nu stiu ce sa zic ... m-am facut si de rusine ca de cand tot anunt si nimic .... atunci cand o sa intru eu in posesia filmarii o sa o postez nu va mai pun sa stati si voi lipiti de televizor cum am stat eu .......

app am gasit jantele astea ce parere aveti? ce credeti dau bine , sunt pe 18 cu cauciucuri 225 pe fata si 235 pe spate

post-50106-1273945917_thumb.jpg

post-50106-1273945922_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

nu iti face probleme...nu te-ai facut de rusine

Se poate spune ca asa este in televiziune :icon_thumright:

Oricum azi la munca nu aveam comenzi si am stat sa fac niste rapoarte,sa fac ceva curatenie si sa vad daca apari la ProMotor

Modificat de raphaelo70
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina, o vad zilnic in gaiesti, iar cateodata pleci la targoviste dimineata,

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

new look ...... pareri .... (jante gmp italy 18'' latime 8,5 j , cauciucuri 245.40.18 spate si 235.40.18 fata )

am dezlipit inscripitia TDI

post-50106-1276005219_thumb.jpg

post-50106-1276005226_thumb.jpg

post-50106-1276005231_thumb.jpg

post-50106-1276005235_thumb.jpg

post-50106-1276005418_thumb.jpg

post-50106-1276005425_thumb.jpg

post-50106-1276005428_thumb.jpg

post-50106-1276005432_thumb.jpg

post-50106-1276005435_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Arata mai bine ca inainte cu toate ca as fi optat pentru 18". Acum ai nevoie si de suspensie

Link către comentariu

masina tocmai a beneficiat de un tratament de intinerire ... distributie noua (kit distributie , pompa de apa ,ulei si toate filtrele cu tot cu manopera doar 1472 ron ) ,

m-am gandit sa ii fac un polish profesional , dar nu prea am idee unde sa fac asta si cam cat costa , ma poate ajuta careva cu ceva sfaturi?? mersi

Link către comentariu

Vezi AICI centre de detailing (sper sa nu se considere reclama). In general e cam in jur de 300-400 lei un exterior.

Arata foarte bine masina, doar ca acum cere suspensie :)

Link către comentariu
Vezi AICI centre de detailing (sper sa nu se considere reclama). In general e cam in jur de 300-400 lei un exterior.

Arata foarte bine masina, doar ca acum cere suspensie :)

intradevar modificarile care mai sunt necesare sunt un set de praguri sau sa le vopsesc pe astea si o suspensie spor am gasit undeva suspensie completa arcuri si telescoape cam 300 euro asa ca nu ar fi prea mult ...sa vedem ..

Link către comentariu

Depinde si ce iti ofera la 300 euro. Daca sunt niste pocnitori mai proaste decat ce ai OEM pe masina nu cred ca merita. Conteaza oarecum si firma.

Link către comentariu

Exista "pocnitori" sub 300 de euro care sunt peste cele OEM. Felicitari pentru masinutza

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!