Jump to content

passatu meu 1.9 TDi care tinde sa se transforme in ceva special

razvanb

Postare recomandată

salut ,o sa revin cu poze pt a vedea cum e facut circuitul pt evacuare ,masina e 1,9 TDI 105 cp, modificarile le-am facut la pilot la pitesti (foarte scumpa manopera 85 ron pe ora) mersi de apreciere

Astept cu mare nerabdare si interes pozele cu traseul evacuarii .

Multumesc de ajutor.

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razvanb

47

• B_U_T

9

• Circoloco

6

• raphaelo70

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astept cu mare nerabdare si interes pozele cu traseul evacuarii .

Multumesc de ajutor.

daca e asa de mare urgentza maine iti promit ca le ai , ca de dimineatza duc masina la vopsit pt praguri si bara spate si o sa iau si aparatul foto sa fac o poza sub masina !

Link către comentariu

uite cateva poze cu circuitul evacuarii , scuze pt calitatea lor dar le-am facut cu telefonul ! in partea dreapta acolo unde am montat evacuarea a fost o aparatoare de plastic pe care am dat-o jos .

nu aveam cum sa ma pun pe burta pt ca afara e ud ...si nu aveam cum

post-50106-1271395618_thumb.jpg

post-50106-1271395649_thumb.jpg

post-50106-1271395698_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

trebuia sa te pui pe burta pe sub masina pentru cateva poze mai bune .... :P :blah: faina rau masina .... sa o stapanesti sanatos ....

Link către comentariu

Sal,

As mai vrea sa te intreb cinca eva in legatura cu traseul evacuarii .

Tie ti-au montat toba finala in partea Stanga si direct teava in Dreapta sau ai montata direct teava si in Stanga si in Dreapta ?

Multumesc,

Astept raspuns .

Link către comentariu
Multumesc pentru poze .

O zii buna .

salut , in partea stanga am toba originala si in partea dreapta doar teava si tips

misto masina, pune si tu un link cu sound-ul de la evacuare

o sa pun si un link cu sunetul de la evacuare dar nu e cine stie ce , pt ca masina e diesel!

Link către comentariu

maine la ora 16 are loc filmarea pt promotor ! voi revenii cu data difuzarii emisiunii !

nu am stiker cu vwforum ...cine are unul si pt mine ...sa-mi lase un pm ...maine sunt in buc si ar trebuii sa il intru in posesia lui pana la ora 14 ...

astept un stiker ...

Modificat de razvanb
Link către comentariu

mult amanata filmare promotor va avea loc maine ....marti nu ne-a lasat vremea de afara ... pot sa spun ca sunt foarte entuziasmat , mi-ar fi placut sa fac rost de un stiker vwforum ..dar nu am avut de unde ..

sugestii pentru maine ...cine are sa le posteze aici o sa pun un link sa puteti vedea filmarea ! multumesc

Link către comentariu

Vezi poate poti sa aduci vorba de campania noastra impotriva gropilor :Driver: Bafta multa,sa o pupi pe Roxana din partea mea :Driver:

Link către comentariu
Vezi poate poti sa aduci vorba de campania noastra impotriva gropilor :Driver: Bafta multa,sa o pupi pe Roxana din partea mea :Driver:

legat de gropi pot sa spun ca sunt la curent cu acest fenomen pt ca la jantele care le am si cauciucuri 225.40.18 fata si 255.35.18 spate simt orice pietricica pe astfal ...asa ca santurile si transeele fac parte din viata mea de zi cu zi ...

Link către comentariu

Uite cum poti sa iti faci rost de un sticker ieftin si rapid:

1. intri aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=1061 si downloadezi atasamentul pus de Voinea.

2. copiezi pe un stick

3. cauti o firma care se ocupa cu colantari sau undeva unde au plotter de ex la mine in oras am fost la un AGFA si mi'a facut 3 stickere de marimi diferite cu 10 lei

4. mergi la firma respectiva si in 10 minute ai cate stikere vrei la marimea si culoarea dorita de tine

Eu asa am procedat si recomand la oricine sa procedeze astfel....simplu, ieftin si rapid

Modificat de nick_n
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cred ca pe 8 mai (sambata ora 12 pro tv ) va fi difuzata filmarea cu masina mea la promotor

Link către comentariu

foarte frumos passatul,sa-l stapanesti sanatos si multi km fara probleme

nu sunt cam mari jantele pentru motorul tau?ma refer ca nu ai cip,si eu vreau sa pun jante de 17" pe passat dar nu sunt prea sigur daca o sa se simta la consum si putere,si al meu e tot 1.9 tdi

Link către comentariu
Abia astept sa vad emisiunea...apropo ti'ai facut rost de sticker pana la filmare?

nu am apucat sa fac rost de stiker , dar am amintit de forum si de nenumaratele gropi , filmarile au durat 4ore , acum nus exact ce secvente vor fi introduse in cele 5 minute de prezentare la tv

foarte frumos passatul,sa-l stapanesti sanatos si multi km fara probleme

nu sunt cam mari jantele pentru motorul tau?ma refer ca nu ai cip,si eu vreau sa pun jante de 17" pe passat dar nu sunt prea sigur daca o sa se simta la consum si putere,si al meu e tot 1.9 tdi

nu am probleme cu jantele, adica sa nu traga masina sau altceva, oricum nici nu ma duc la liniutze cu ea ca nu am cu ce....consum intre 5 si 7 depinde de stilul de condus ....

apropo am gasit praguri rline , dar la 200 euro eu zic ca sunt cam scumpe voi ce parere aveti ?

Link către comentariu

de ceva timp tot ma gandesc sa imi schimb jantele ...voi ce parere aveti ... ??? ce marime sa pun 17,18,19 ??? si ce model ???

in curand o sa revin cu un link unde poate fi vazuta filmarea de la promotor

Link către comentariu

E un coleg pe forum cu un B6 care are niste jante foarte interesante,daca ar fi fost mai mari (17";18") cred ca ar da extraordinar. Uite topicul lui AICI. Bafta!

Link către comentariu

daca vrei sa schimbi ceva schimba in mai bine!

hanzo sunt destul de grele!

pune ceva mai usor: ceva de la OZ sau BBS daca chiar vrei sa investesti intr-o pereche de roti!

ar da bine cu ultraleggera sau allegerita nu mai mari de 18"(daca vrei sa ai plamanii in tine:) )

numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!