Jump to content

passatu meu 1.9 TDi care tinde sa se transforme in ceva special

razvanb

Postare recomandată

va cer o parere : de care faruri ziceti sa imi pun day light cu fundal crom sau negru? cu credeti ca va arata mai bine.

mersi

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razvanb

47

• B_U_T

9

• Circoloco

6

• raphaelo70

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Negru dar mai bine le lasi pe actualele si le faci negre :icon_thumright:, mai putin oglinda fazei lungi. Xenonul pe lupa OEM chiar si de halogen nu are cum sa fie mai proasta decat una aftermarket. Fa-le negre si o sa arate foarte bine, crede-ma

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

salut , am nevoie de ajutor , mi-am cumparat o grila neagra fara semn pt passatul meu b6 si nu pot o pot demonta pe cea veche din cauza ca intre timp am montat prelungirea aia de bara de la caractere si nu mai am acces la cele doua suruburi din partea inferioara a grilei , daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau un tutorial dupa vwvortex daca stie cine ! mersi

daca reusesc revin cu poze !

Link către comentariu

a venit si grila fara semn , scuze pt calitatea pozei dar era facuta cand era vremea naspa afara , oricum pareri ?

revin cu poze saptamana asta dupa ce montez si farurile daylight gen audi a4 !

post-50106-1268596214_thumb.jpg

post-50106-1268596214_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu
Fa-le pe astea OEM negre :angry:.

nus ce sa zic , ca m-am gandit la varianta asta , dar nus daca e chiar atat de usor sa le fac , am gasit unele negre exact ca ale mele dar nu prea imi plac !

oricum ms de sfat !

Link către comentariu

frumoase modificariile...cred ca ar da bine cu jantele si un plafon colantat cu negru lucios...e doar o sugestie...eu am avut pe un focus argintiu plafon negru si jante cu negru ca ale tale si dadea foarte bine contrastul....

Link către comentariu
frumoase modificariile...cred ca ar da bine cu jantele si un plafon colantat cu negru lucios...e doar o sugestie...eu am avut pe un focus argintiu plafon negru si jante cu negru ca ale tale si dadea foarte bine contrastul....

legat de aplicarea unei folii negre pe plafon , am o oarecare retinere , pt ca apoi poate fi considerata prea incarcata ...oricum o sa mai ma gandesc si la asta , ms de apreciere !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am reusit sa montez si farurile dayline gen audi a4 noul model , arata super , revin cu poze maine ...dar mult a fost de munca sa dau bara jos .....

Link către comentariu

Pe timp de zi cum sunt led-urile? Cred ca masina ar arata mult mai bine daca ai vopsi pragurile.

Link către comentariu

Intradevar arata mai special cu farurile astea. Bafta la modificari in continuare.

Link către comentariu

Frumoasa masina insa as face urmatoarele:

Semnalizarile fatza + contur = smoke

Contur proiectoare = negre

as renunta la dunga aia "cromata" de sub grila fatza, neagra.

As vopsi pragurile gri / Din punctul meu de vedere ar fi ideala

post-13364-1271021313_thumb.jpg

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

mersi pt idei , insa nu exista nici o dunga cromata pe fata sub grila, intradevar este o dunga de plastic vopsita in culoarea masini care face parte din prelungirea fata oricum voi lua in calcul ideea de a o vopsii in negru , pragurile urmeaza sa fie matuite sapt viitoare si revopsite !egat de proiectoare parca nu le-as face negre ca ar fi prea incarcata apoi !

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Tocmai ca asa este incarcata grila din jurul proiectorului. Fiind neagra si "priza de aer" va da impresia ca este mai mare, deci agresiva asa cum vrei tu sa o faci. Te-am vazut acum o spat si putin in Buc. Parera mea ca jantele sunt prea "pimp" daca pot spune asa ;). Drumuri bune

Link către comentariu

o veste buna ..... Vom participa la Promotor !!!! o sa revin dupa filmare si cu data la care va fi difuzata emisiunea !

Link către comentariu

m-am hotarat si vineri vopsesc pragurile si bara de spate pt ca acum e putin zgariata ...intre timp am montat si evacuarea pe partea dreapta ..

la final adica sapt viitoare o sa revin cu un set de poze coplet care sa cuprinda toate modificarile facute ca sa le vada fiecare pt ca e aiurea sa te uiti pe fiecare pagina sa vezi cateva poze si tot asa...

post-50106-1271270808_thumb.jpg

post-50106-1271270812_thumb.jpg

post-50106-1271270816_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu
razvanb

Sal,

Misto masina,

Am cateva intrebari la tine :

Masina este 2.0TDI / 140CP cu TRACTIUNE FATA sau 4 MOTION ?

Unde ai facut modificarea evacuarii ?

Poti pune ceva poze cu partea dinspre 0,5 metri din fata Puntii spate pana la Final (Tipsuri) ?

Ai cumva montat suportul pentru rezerva (ALA DE PLASTIC DE SUB PODEAUA PORTBAGAJULUI) ca as vrea si eu sa fac aceasta modificare dar am impresia ca la mine din cauza asta nu am unde sa pun toba din partea Dreapta .

Multumesc,

Si astept raspuns.

O seara buna .

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, doar ca m-as gandi serios la un set de jante mai frumos.

Parerea mea este ca Dotz Hanzo sunt niste jante destul de comune si nu foarte frumoase.....Este doar o parere! ;)

In rest spor la modificat

Link către comentariu

SUPEFRBA masina, multa bafta la modificari ;) la motor nu intentionezi sa-i faci nimic? un mic sfat renunta la suportii de numere si lipestele cu banda dublu adeziva :D parerea mea ca ar arata mai bine. multa bafta

Link către comentariu
Sal,

Misto masina,

Am cateva intrebari la tine :

Masina este 2.0TDI / 140CP cu TRACTIUNE FATA sau 4 MOTION ?

Unde ai facut modificarea evacuarii ?

Poti pune ceva poze cu partea dinspre 0,5 metri din fata Puntii spate pana la Final (Tipsuri) ?

Ai cumva montat suportul pentru rezerva (ALA DE PLASTIC DE SUB PODEAUA PORTBAGAJULUI) ca as vrea si eu sa fac aceasta modificare dar am impresia ca la mine din cauza asta nu am unde sa pun toba din partea Dreapta .

Multumesc,

Si astept raspuns.

O seara buna .

salut ,o sa revin cu poze pt a vedea cum e facut circuitul pt evacuare ,masina e 1,9 TDI 105 cp, modificarile le-am facut la pilot la pitesti (foarte scumpa manopera 85 ron pe ora) mersi de apreciere

SUPEFRBA masina, multa bafta la modificari :lol: la motor nu intentionezi sa-i faci nimic? un mic sfat renunta la suportii de numere si lipestele cu banda dublu adeziva :P parerea mea ca ar arata mai bine. multa bafta

legat de motor parca nu m-as baga pt ca am cativa prieteni care si-au facut modificari la motor in fel de fel de service-uri autorizate cu garantie etc si au avut probleme cu timpul ... legat de suportii de nr pe fata nu am si pe spate voi lua in calcul propunerea ta ..mersi de apreciere sambata revin cu poze cu pragurie vopsite si evacuare

legat de jante sunt in cautarea unui model mai frumos ..dar parca nici astea nu arata urat pe masina , dar totusi as opta pt unele cu buza polishata si spite negre !

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!