Jump to content

passatu meu 1.9 TDi care tinde sa se transforme in ceva special

razvanb

Postare recomandată

salut

de ceva timp mi-am cumparat un passat 3c din 2008 , la inceput masina avea niste jante pe 17 relica de rs4 ..frumoase dar cam micutze ..intre timp am pus pe masina :

jante dotz hanzo 18" 9 j (foarte late ) 225/40/18 fata si 255/35/18 spate

folie fata spate lumar

bara spate din kitul v line si cate doua tipsuri pe fiecare parte cu tot cu teava si pe dreapta

xenon pe proiectoare si faza scurta ...ma gandesc sa pun si pe lunga ..

iar in doua saptamani imi soseste prelungirea de fata CARACTERE design cu tot cu grile ..

navigatie cu dvd ,tv,mp3,usb,touchscreen....etc... (de care sincer nus multumit pt ca imi distrage atentia de la condus daca bag un videoclip/film si m-am hotarat sa revin la mp3 orig daca gasesc pe careva ca sa o vrea pe asta )

am schimbat toate luminile din albastru in alb si acum am combinatia alb-rosu gen audi

momentan nu stiu cum sa pun poze...ca sa va pot cere parerile dar sper ca dupa ce montez bara pe fata sa aflu cum pun pozele

acum mai am in vedere o grila fara semn si praguri si posibil faruri dayline....acum sa consultam bugetul ....

Link către comentariu
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razvanb

47

• B_U_T

9

• Circoloco

6

• raphaelo70

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din descrierea facuta masinii sigur arata mai mult decat bine, dar asteptam pozele si dupa o sa vezi comentarii pro si contra.

Totusi am o nelamurire referitoare la jante de 9J latime, cum se comporta directia, mai exact daca s-a ingreunat tare volanul si cum trage masina acum cu asemenea jante ca din cate stiu Hanzo sunt destul de grele chiar si pe 17, dapai pe 18 si cu 9J. Cred ca la 9J latime stau trase bine anvelopele, nu ai probleme cu spatele sa frece in aripi sau pe interior de la 255? Dar ca si inaltime a anvelopei de 35 pe spate nu ti-e frica de caterele care s-au format acum cu zapada asta?

Flicitari pentru masina si pentru update-uri si cred ca alb cu geamuri negre e combinatia cea mai reusita, iti doresc cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Ca sa pui poze cand scrii in topic vezi ca ai acolo optiunea Attachments, dai Browse (cauti in computer unde ai salvate pozele, selectezi poza(sa nu fie mai mare de 800kb), dai ok, dupa apesi pe butonul Upload si incarca poza, cand dai la sfarsit add replay o sa apara astfel si pozele selectate. P.s Daca ai poze de dimensiuni prea mari foloseste un program de vazut poze sa le micsorezi sub 800kb ca sa le poti incarca.

Asteptam pozele :D

Modificat de Auras
Link către comentariu

vreau sa precizez ca masina e gri ...stiu ca nu e culoare prea stralucita dar asa a fost sa fie , legat de jantele 9 j cu cauciucuri 255 pe spate ...imi ating daca suntem 5 in masina si daca intru in denivelari la peste 100 km ,pe fata am 225 pana acum nu am probleme cu directia dar recunosc ca am destul de multa grija de masina poate chiar uneori exagerat de multa ,

legat de noile cratere din soselele noastre ..astept sa le repare si apoi imi montez jantele , momentan le am pe cele de iarna !

uite cum arata jantele si bara spate ...e doar o poza din lateral ..cum da caldura promit sa revin cu multe poze

post-50106-1264630090_thumb.jpg

Link către comentariu

Mi se pare mie sau bara spate nu a iesit la culoare? Trebuie neaparat sa faci ceva si cu bara fata pt. ca nu se pupa cu nimic pana acum bara spate. Jantele sincer mie nu imi plac,nu le-as fi ales dar daca tie iti plac asta e tot ce conteaza.

P.S Mie imi place ca e argintie,in primul rand e "antijeg" si in al doilea rand ii sta bine :)

Link către comentariu

intaradevar la prima vopsire nu iesise la culoare ..am rezolvat intre timp problema, pe fata in maxim doua sapt imi montez spoilerul ala de la caractere cum pe pe forum l-am comandat si platit deja ...

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

dupa cum am promis ...am revenit cu poze ! astept pareri

mai am de montat evacuarea pe partea dreapta si grila fara semn

despre culoare nu am ce sa zic ...nici eu nu sunt prea incantat dar asa a fost sa fie asa ca a trebuit sa ma obisnuiesc cu ea! astept idei daca mai are cineva ,

app m-am gandit sa imi pun si faruri ca la audi a4 cu day light ...dar mai astept ! , despre praguri nu stiu ce sa zic deoarece nu am gasit pe la noi decat de fibra si parca nu vreau ...

post-50106-1267369797_thumb.jpg

post-50106-1267369802_thumb.jpg

post-50106-1267369806_thumb.jpg

post-50106-1267369810_thumb.jpg

post-50106-1267369815_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu
merge un pic lasata si o sa arate bine de tot :)

m-am gandit deja la o suspensie sport ..dar la ce drumuri avem inca nu sunt foarte hotarat ! dar e posibil sa montez cu timpul o suspensie sport completa (arcuri si amortizoare reglabile)

Link către comentariu

Frumos passatu :> cauta pe e-bay poate gasesti praguri cum iti trebuie tie :icon_thumleft: In rest masina arata super, dar pune si poze cu interiorul :wub:

Link către comentariu

Numai mie mi se pare ca nu merge bara fata cu bara spate? Sunt piese de la 2 kit-uri diferite. Culoarea e frumoasa, masina are potential dar mi se pare ca asa nu arata nici cum. E doar parerea mea, poate altora le place. Eu as zice sa te hotarasti asupra unui body kit si sa mergi in intregime pe el.

Ce imi place in schimb sunt jantele. Mi se pare ca merg foarte bine pe masina. Spor la modificari in continuare!

Link către comentariu
si culoarea ..clasic gri sobolan :D

@ionut e argintie toata ziua ;) ,in talon sigur e trecuta ''gri'' ,aceasi greseala au facut si la polo-ul mamei mele

-jantele astea consider ca nu dau bine pe un sedan(dau bine pe un golf,a3,leon...ceva hatchback),mergeau mai repede ceva in 5 sau mai multe spite

@dark_master subscriu

fara suparare,cred ca puteai sa te orientezi la ceva cu mai mult bun gust(repet,fara suparare dar eu asa o vad )

la cat mai multi km cu ea

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

nu e nici o suparare , fiecare isi face masina dupa cum considera el ...si mai ales ce gaseste pe piata de la noi din romania ....asta conteaza cel mai mutl ! numai bine

Link către comentariu

Foarte foarte reusit..imi place multi sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara eveniment...ca o sugestie pune'i niste leduri albe la pozitii ca sa dea in ton :D

Link către comentariu
Foarte foarte reusit..imi place multi sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara eveniment...ca o sugestie pune'i niste leduri albe la pozitii ca sa dea in ton :rolleyes:

urmeaza faruri cu daylight gen ultimul audi a4 !! ms de apreciere

Link către comentariu

Imi place ce ai facut pana acum. Arata bine de tot. Pragurile, pana gasesti altele care sa-ti placa ai putea sa le vopsesti in culoarea caroseriei. Ar da mult mai bine.

Si cat priveste suspensia sport, totul depinde de ce vrei si pe unde mergi pt ca avem drumurile pe care le stim. Daca vrei sa renunti la comfort si mergi mult in afara localitatii unde "ii dai" prin curbe, atunci da, merita. Altfel, parerea mea este ca nu. Dar tu stii mai bine. :))

Link către comentariu
Imi place ce ai facut pana acum. Arata bine de tot. Pragurile, pana gasesti altele care sa-ti placa ai putea sa le vopsesti in culoarea caroseriei. Ar da mult mai bine.

Si cat priveste suspensia sport, totul depinde de ce vrei si pe unde mergi pt ca avem drumurile pe care le stim. Daca vrei sa renunti la comfort si mergi mult in afara localitatii unde "ii dai" prin curbe, atunci da, merita. Altfel, parerea mea este ca nu. Dar tu stii mai bine. :))

eu stau in dambovita iar ideea cu suspensia sport nu perea ma incanta , in legatura cu vopsirea pragurilor in gri m-am interesat dar e posibil sa nu stea vopseaua pe ele si sa se curete la spalatorie la jet si a doua varianta ar fi sa le las negre deoarece jantele au negru , grila de fata aia fara semn imi vine neagra , bara de spate e cu negru ,geamurile sunt toate negre .... acum sa vad ce o sa decid ! ms de apreciere oricum !!!

astept pareri si propuneri in continuare !

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Ideea e ca barile sunt gri pana jos... asa trebuie sa fie si usile pana jos (adica si pragurile) sa dea senzatia de continuitate. Daca sunt matuite, date cu primer si vopsite cum trebuie nu sare, crede-ma. Sunt o groaza care au vopsit plastice "nevopsibile" si au rezistat. Si eu am bandouri si prelungirile la ambele bari si n-am avut probleme

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

schimbare de ultima ora (in rau din pacate) : a luat hotararea sa dau folia dupa geamurile de fata jos , din cauza ca m-am saturat sa ma tot opreasca politia ...imi pare rau ce pot spune, dar la fiecare oprire macar (100 ron recunostinta) ...caut sa imi pun omologata si pe fata stie cineva unde imi pot pune o folie de fata mai inchisa de 15% grad de opacitate adica 85% grad de vizibilitate . inainte pe fata aveam 80% grad de opacitate si 20% grad de vizibilitate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!