Jump to content

Golf mk3 GT Special `93


GTI_85

Postare recomandată

Hahahaha :)) Ori ai fost prea subtil ori eram eu prea obosit! Adevaratele fonduri ar trebui sa vina de la un viitor loc de munca (foto e doar un hobbyul meu favorit)....ai probleme cu dintii ? 24.gif

Modificat de GTI_85
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • GTI_85

    47

  • mabial

    9

  • SAurelian

    6

  • ovidiu89

    6

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa masina , vad k ai pastrat un look cat mai aproape de cel original , dar cred ca s-ar potrivi niste jante cu ET mai mic , cel putin pe spate ar da foarte bine . nu critic , dau doar un sfat constructiv ! bafta cu ea !

Link către comentariu

Sunt absolut de acord cu tine. Ideal ar fi un ET mai mic si buza lata....dar ramane doar un vis, deocamdata...

Link către comentariu

pai ca sa iasa mai in exterior si sa arate mai bine pe spate poti sa ii pui distantiere. E o solutia ieftina si cu efect zic eu

Link către comentariu

Bine ai revenit la Cluj domnu' doctor! Te-am vazut azi cu Manu pe Babes cand v-ati urcat in masina. Arata bine masina! :icon_thumright: Eu eram sus la Sanatate.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sal! Frumoasa masina. Mi-ar placea sa am un tovaras cu G3 sa facem modificari la masini.

Masina are cumva 6 viteze, sau este doar asa scrie pe nuca schimbatorului?

BFT!

Link către comentariu

imaginile vorbesc pentru sine.... si cine este prorietar unei asemena masini.... cat mai multi cilometri fara incidente neplacute doresc :Driver:

:coolpics:

o adevarata bijuterie :icon_thumright:

Link către comentariu

Nuca de la schimbator provine de pe un golf 4 cu 6 trepte. Multumesc pentru aprecieri! (ar trebui sa fac niste poze sa vedeti ce "bijuterie" e acum...adica murdara + un prag lipsa)

Apropo de modificari, i-am "tunat" motorul cu o instalatie GPL pentru a ameliora cat de cat suferinta legata de consum...e masina de zi cu zi. Deocamdata sunt multumit in privinta puterii (la fel de puternica, motorul e mai silentios) dar economia nu e pe masura asteptarilor.

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

Pacat ca in Cluj e gazul si scump si prost. Am fost pe acolo si cand am bagat gaz am zis ca mi-a bagat ala aer din butoiul cu varza. Daca ai de unde sa iei GPL bun e super pe GPL. Am pe un Logan de 1.4 si ii pregatesc si la Baba asta nemtoaica o instalatie dupa ce rezolv cu clapeta de acceleratie.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoasa masina! Ai facut o alegere buna cumparand-o si o alegere si mai buna cu modificarile pe idee OEM. Cat mai multi km fara incidente si sa te tina 100 de ani! ;)

P.S.: Imi poti spune te rog de unde ai luat spray-ul cu care ai vopsit semnalizatoarele din bara respectiv cele laterale?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De 1 sapt sunt posesorul unui golf 3 GT aproape ca al tau. 1.8 ABS 90 cp geamuri electrice,oglinzi electrice,airbag servo,trapa interior GTI. Un consum ptr el ai putea sa-mi spui nu am MFA si nici nu i-am facut pana acum! Multumesc

Link către comentariu

Cam asta e consumul instant :

Consumul mediu e intre 5.5 si 6.5 extraurban (mers lent / sportiv) iar in oras intre 9 si 10 vara si 10-11 iarna.

Link către comentariu

Peste valoarea asta n-am scos decat de vreo 2-3 ori (in jur de 7), cazuri in care a fost ceva mai mult decat sportiv, adica nebuneste. Si ma refer la situatia in care masina duce 1-2 persoane, fara bagaje, pentru ca incarcatura e alta poveste.

Link către comentariu

Am alta problema nu stiu daca v-ati confruntat cu asta! ieri am plecat o tura pe la tara aveam indicatorul la benzina la prima linie rosie, am bagat 10l si nu s-a miscat deloc deloc.atunci knd merg se duce spre ultima linie alba ce ar putea sa fie? Mi-o fi inghetat plutitorul?

Link către comentariu

Ca sa nu mai poluam topicul colegului nostru ,cauta in aria golf 3 si ai sa gasesti rezolvarea problemei tale !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Pai...''noutati'' din primavara: mi s-au crapat ornamentele de plastic de pe praguri si le-am dat jos. Acum arata nasol... N-am timp sa le mesteresc.

Lacul de pe capota a sarit in mai multe locuri (era piscata punctiform, dar acum s-au extins vizibil) :(

Am adaugat pe bord butonul de incalzire in scaune (deocamdata e ornamental...multumiri lui Marius!) si un sticker pe hayon ''atentie la motociclisti'' :P

Acum 2 saptamani am schimbat filtrul de benzina care era.....original!! (1993! 285000km) Avea momente cand nu mergea deloc pe benzina...acum merge bine.

Cu gazul ma impac de minune...merg super cheap (ma costa ca si cum as merge pe benzina cu 4 in afara si cu 6.5 in oras :D) si motorul trage fff bine :D (am aproape 15k km deja)

Modificat de GTI_85
Link către comentariu
  • 5 months later...

S-a mai dus o distributie si km continua sa se adune. Inca un pic si e ca noua (0 km) :D

post-27196-0-04215500-1326899753_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!