Jump to content

Golf mk3 GT Special `93


GTI_85

Postare recomandată

Merci Marius :) Cam astea-s pozele cu faza lunga si cu modulul automat....n-am altele mai grozave ! :(

Link către comentariu
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • GTI_85

    47

  • mabial

    9

  • SAurelian

    6

  • ovidiu89

    6

Top Posters In This Topic

Posted Images

A fost donat. N-am idee cat ar costa unul.

Am mai gasit niste poze de-acum 1 luna cand am schimbat discurile de frana pe spate, din cauza trepidatiilor pe care le aveam la viteza mare (era terminat un disc pe interior - nu se vedea din cauza capacului de tabla - deci sa nu va speriati de pozele ce urmeaza !). Acum franeaza de-mi vine rau :(

th_17092010780.jpg

th_17092010776.jpg th_17092010760.jpg th_17092010774.jpg

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

Superba masina!Ai aranjat-o cu bun gust. :P

As avea si eu o intrebare mai de...incepator :P : cum pot da jos grila cu emblema VW din fata?Ca sa o pot schimba sau reconditiona?

Sa ai bafta de ea si la cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Discurile sunt fabricate in Anglia....o firma care face si pentru motociclete. Nu mai stiu cum se numea firma (n-am mai auzit de ea).

Grila se poate scoate foarte usor ....are niste urechi in partea de sus ....4-5 si dedesubt vreo 4 daca nu gresesc. Se deblocheaza usor cu o surubelnita dreapta.

Link către comentariu

Pai dupa calcule, ar fi solicitate 87% din puterea maxima fata de 68% cat era initial (acum am consum de 96W fata de 76W. Maxim=110W, deci 2x55W).

Link către comentariu

maestre.....daca nu ma uiti si pe mine cind vii pe la cluj....poate am noroc si-mi faci si mie citeva poze cotetului meu :) bineinteles contra beriile aferente.bafta in continuare cu masina.

Link către comentariu

GTI...super masina...clean...simplu...nu brizzz brizzz...nu 7 cruci la oglinda sau pe parbriz...nu linoleu pe bord...nu numele pe placutza....adica pe geam...cam asa masina am si eu,ca aspect ma refer.chiar si interior.am observat ca ai casul original.si eu am cas,alfa(tot original vw) da e de pe un golf 4,si are lumini rosii cu display albastru.daca vrei sa schimbam,sunt aici..:icon_thumright: eu am luminile originale,exceptand casul....casul si radio functioneaza impecabil,casul e cu cod.adica vreau sa zic ca nu e furat sau ceva de genu asta.e de pe masina lu finu-mio:D

asta e valabila in situatia in care nu ai schimbat culorile casului deja. mie imi place originalul.poate sunt de moda mai veche..:( nu old,dar ...na ....asa imi place....

p.s.faine poze-aici ma refer desigur la talentul tau.masina deja ti-am laudat-o . :(

Link către comentariu

Multumesc pentru apreciere :rolleyes: Incerc s-o tin cat mai simpla si s-o imbunatatesc din punct de vedere tehnic sau al confortului atat cat se poate financiar. Iar despre poze, incerc mereu s-o prezint intr-o lumina favorabila. Are si ea bubele ei, dar le tinem secret :)

Radioul e un Pioneer, deci nu-l mai am pe cel original de multa vreme (l-am donat unui prieten).

Link către comentariu

Ce obiectiv detii la camera foto? mai mult ca sigur sunt ca nu e kit :(

Faine poze .. te mai intrebi de ce te trezesti cu masina la avatare pe-aici :icon_thumleft:

Link către comentariu

Ma omori incet.Ultima poza imi place cel mai mult ..unde e talent si mai ai si un ''subiect'' model ,iasa o nebunie de culori si frumos.Felicitari !Cat despre fonduri pentru masinuta?Asa talent nu trebuie incurajat cu bere :icon_thumleft:.Spor cu masinuta !

Link către comentariu
Ce obiectiv detii la camera foto? mai mult ca sigur sunt ca nu e kit

Faine poze .. te mai intrebi de ce te trezesti cu masina la avatare pe-aici

Se mai intampla, mai ales ca respectiva era trucata in photoshop, deci numai partial era EA. Pozele sunt facute tocmai cu 18-55vr, obiectivul de kit.

@mabial - trebuie si fonduri. As vrea eu mai multe dar stii cum e lista prioritatilor si intotdeauna e ceva mai important decat o suspensie sport, intotdeauna e ceva mai important decat niste folii pe geamuri...niste jante mai adevarate,nu ca astea ar fi urate, dar am eu "boala" pe 2-3 modele care costa totusi... Luna septembrie a adus dupa sine mult mai multe bucurii decat de obicei: parbriz nou, pompa de apa noua (n-am schimbat-o odata cu distributia ....am lasat-o ca mergea bine, nu avea pierderi), ITP, pivot inferior drept, discurile spate (erau jale), odata cu ele si placutele, un cablu la frana de mana, schimbul de ulei, un plastic fisurat de la instalatia de racire....toate astea au intins destul nota de plata incat de banii aia puteam s-o las la sol sau sa-i pun niste jante din cele favorite :icon_thumleft:

Deci conteaza fondurile la batranele astea ale noastre ! Bagi acum un ban, mergi 1-2 ani fara sa repari nimic, apoi mai repari "marunctisuri" si mergi mai departe. E ok, tinand cond de vechimea si valoarea lor pe piata si de faptul ca sunt masini de zi cu zi, care nu scapa fara o gura de benzina/motorina pe zi.

Link către comentariu

Salut. Chiar ti-ai facut misto masina Calin. As vrea sa bag si eu niste bani in ea, la a mea ma refer, cam mult as vrea sa fac pe la ea mai ales sa o vopsesc care ma costa cel mai mult dar sa vad. Am vazut ca ai faruri look golf 4. de ce nu ai ales unele angel eyes? Nu ar fi dat mai bine? Si legat de suspensii..nu te-as sfatui sa iei unele sport, ca am eu pe gaz si-mi blestem zilele prin gropile romanesti. Bafta

Link către comentariu

Le-am gasit intamplator si mi-a convenit pretul. Asa m-am ales cu ele (abia pe urma am realizat ce inseamna sa ai hella si sa vezi bine cu ele...le recomand oricui de 10 ori inainte de a lua altceva....). Nu as fi pus in nici un caz angel eyes pentru ca nu`mi plac pe golf. Suspensie am tot vrut sa-mi pun, apoi am renuntat la idee....acum iar m-a prins gandul asta. Sa vedem ce urmeaza....to be or not to be :icon_thumleft:

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

am primit pm de la tine.nr de tel este 0751458699.chiar ieri am fost la dezmembrari dar inca nu am gasit.nu te uit...am sa caut.promit.bafta in continuare.

Link către comentariu

merci Marius. Si eu am cautat butonul ala in 6 dezmembrari de-aici din zona. Toti se uitau mirati cand auzeau de incalzire in scaune laa golf 3. Nici macar n-au avut vreodata, dupa spusele lor....

Link către comentariu

Cred ca nu mai inteles..ziceam ca talentul asta cu fotografia ar trebui sa-l pui in practica ..asa sa iti faci rost de fonduri :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!