Jump to content

vw passat b4 1,8i 1997

costi005

Postare recomandată

Salut. Mi-am adus din Germania un VW Passat Variant, B4 an fabricatie 1997(ultimele modele), motor de 1,8i, km bord(reali) 205000. Are carte service, este cumparata direct de la proprietar neamt (are 79 ani), meticulos, ingrijit, curat. Masina se prezinta ca noua. Mosu' a tinut neaparat sa-i faca TUV , ca sa fie el sigur ca vinde un lucru bun si asa isi face datoria.Conceptii si obiceiuri tipic "naziste" ,am vazut la el. De exemplu s-a imbracat la costum ca sa mergem la TUV--unde a dat degeaba 143euro. I-am platit pe masina 1600 euro iar cu tot cu drum si numere am ajuns la 1950 euro. Masina este in stare 'ca noua', va spun ca asta vara era cat pe ce sa cumpar una in rate de la Cardinal din Ploiesti si in afara de tehnolocia mai noua nu e mare diferenta. Mosu' avea in garaj gresie alba pe jos, curatenie absoluta, ce sa zic. La RAR ,ai nostri sau tot uitat pe afara ,pe dedesupt, au scotocit dupa serii dar nimic. Masina chiar este 1997. Li s-a parut suspecta starea si faptul ca avea km reali(au vazut carnet service) , recunoscand ca este intr-o stare exceptionala. Test noxe euro 2 perfect, cu mentiunea ca daca mai aveau rabdare o puteau incadra la euro3. Acest din urma aspect ma scarbit de RAR si am decis sa o inscriu pe Bulgaria. Au vazut ca scrie in brief euro2 si au avut motiv sa nu treaca mai bun. Paralel cu mine se testa un golf 4 tdi care nu iesea euro 3 si iau trecut acestuia euro 2(adica l-au nenorocit la taxa). Ce parere aveti de modelul meu ? Ce piese sa ma astept sa cada, eventual un service recomandat(am auzit de Boschcarservice), probleme de model, etc va multumesc

dotari :aer conditionat, 2 airbag, abs, servodirectie, oglinzi electrice, geamuri electrice cu ridicare din telecomanda, inchidere centralizata, radiCDmp3, volan si schimbator piele, tapiteria, scaune fara uzura, ca noi, mocheta portbagaj neuzata, roti originale cu capace roti originale vw, roata rezerva +cric nefolosite. ce sa mai zic , scrumiere si brichete nefolosite.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

pai...de ce nu pui ceva poze cu masina?

ar fi pacat sa nu ne arati si noua ce jucarie ti-ai achizitonat.... :D

oricum ca dotari vad ca are multe si cred ca si arata bine de tot....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!