Jump to content

Nu am caldura la picioare

GargareONline
 Share

Postare recomandată

Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu aceasta problema si anume:

De cand am cumparat masina am observat ca nu vine caldura prin parte de jos adica pe la picioare.Masina nu este climatronic are AC manual.

Cand pun rotita pe pozitia de la picioare aerul cald il baga pe la parbriz iar cand pun pe pozitia picioare si in fata baga in fata si pe la parbriz.

Va rog sa imi spuneti daca ati patit asa ceva si cum pot remedia problema pentru ca pe frigul asta imi ingheata picioarele la propriu in masina. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E clar ca nu lucreaza flapsul ce directioneaza aerul la picioare. Incearca sa scoti cumva blocul de comanda (cu butoanele) si sa misti cablul de comanda cu mana.

Link către comentariu

cu siguranta a fost umblat la panoul de comanda si acele sufe care comanda directionarea aerului au fost puse gresit sau inversat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!