Jump to content

pierdere garantie PoRo

buyuc1
 Share

Postare recomandată

Am achizitionat un amortizor pentru rola de la cureaua de alternator de la PoRo si acesta s-a stricat in perioada de garantie.Am fost cu masina la ei,au constatat ca intr-adevar acesta e de vina,dar mi s-a spus ca pentru a fi schimbat ar fi trebuit ca acesta sa fie montat intr-un service autorizat RAR pentru reparatii Audi.

Dat fiind faptul ca in Giurgiu nu exista asa ceva,l-am montat intr-un service obisnuit,ce ar fi trebuit sa fac ? sa urc masina pe o platforma si s-o duc in Bucuresti ?

Ce parere aveti,e normal asa ceva ?Se poate pierde garantia din cauza asta,sau e numai o smecherie a celor de la Porsche ?Ce lege reglementeaza chestiile acestea ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Legea ii obliga pe comercianti sa ofere la orice produs vandut o garantie minima care cu putine exceptii este de 1 an de zile. Insa conditiile de acordare a garantiei le specifica fiecare comerciant/producator in parte. De exemplu eu daca-ti vand tie un telefon si iti acord garantie pot sa te oblig sa faci reparatiile numai la mine. Adica numai eu iti ofer garantia. Daca le faci in alta parte o pierzi.

In legatura cu piesele de schimb mi se pare normal sa fie asa, atata timp cat noi mai avem destule serviceuri in care ciocanul este scula de baza iar oamenii nu sunt nici pe departe pregatiti corespunzator. Parerea mea!

Link către comentariu

warranty_4_cars
Legea ii obliga pe comercianti sa ofere la orice produs vandut o garantie minima care cu putine exceptii este de 1 an de zile. Insa conditiile de acordare a garantiei le specifica fiecare comerciant/producator in parte. De exemplu eu daca-ti vand tie un telefon si iti acord garantie pot sa te oblig sa faci reparatiile numai la mine. Adica numai eu iti ofer garantia. Daca le faci in alta parte o pierzi.

In legatura cu piesele de schimb mi se pare normal sa fie asa, atata timp cat noi mai avem destule serviceuri in care ciocanul este scula de baza iar oamenii nu sunt nici pe departe pregatiti corespunzator. Parerea mea!

<{POST_SNAPBACK}>

Piese si accesorii 18 luni garantie

Montajul trebuie efectuat la un service autorizat RAR si trebuie sa fie documentat cu o factura pentru manopera in cauza din care sa reiasa ce piesa a fost montata, serie caroserie, nr km exact .....

Factura petru piesa cumparata.

Cand ai aceste acte poti sa mergi la cei de acolo si sa soliciti garantie pt piesa.

Link către comentariu

Nu imi vine a crede ca exista autorizare RAR speciala pentru marca X sau Y de automobile. Atata timp cat service-ul este autorizat RAR si ai factura pentru manopera de montarea a piesei , trebuie sa-ti acorde garantia la piesa .

Link către comentariu

alinica are dreptate dar totusi in garantie parca scrie ca poti beneficia de ea doar daca montezi piesele la reprezentanta sau service autorizat al marcii respective... asa ca dreptatea fiind impartita nu cred ca vei mai beneficia de garantia respectiva.. din pacate... chiar daca dupa cum a spus si alinica "Nu imi vine a crede ca exista autorizare RAR speciala pentru marca X sau Y de automobile." :(

Link către comentariu

nu e chiar asa aiurea asta cu service pt o anumita marca... adica ma gandesc ca sunt cazuri de service-uri care pot repara fara probleme masini mai vechi dar nu au pregatirea necesara pentru a efectua reparatii la un tdi de generatie noua.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!