Jump to content

Passat B6 2007

kalu

Postare recomandată

Masina are suspensii standard sau sport? Din poze nu pot sa imi dau seama, dar pare mai joasa. I-ai montat cumva arcuri sport?

Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

45

• B_U_T

9

• Andrei AXN

6

• lucian_90tud

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

mc de aprecieri.

dark master masina e pe suspensie confort.Ma gandeam serios la un set de H&R sau Eibach pro kit, dar la drumurile noastre chiar nu merita.

+ ca am observat pe forum ca cineva vinde suspensia sport de fabrica intrucat a inlocuit-o cu una confort...din cauza starii drumurilor.

Link către comentariu

apropos de dvd,congrats...intrebare,dungile din poze se vad pt ca ai facut prea aproape poza de ecranul mfd?ce alte probleme mai ai la dvd?eu am tot digital dinamic,dar mpv 1000m ,modelul...

eu senzorul de le telecomanda ir l-am pus cu dublu adeziv sub consola climatronicului,deasupra scrumierei.dvd se comporta excelent

cum iesi din meniul aux dupa ce inchizi dvd-ul?poate ai gasit ceva mai bun...sau mai pe scurt,nu vrei sa te mai uiti la dvd si vrei sa dai pe cd :icon_cool: eu dau eject la discul din mfd si se rezolva.imi place masina,si tot ce ai facut la ea...keep up the good work.brgds

Link către comentariu

am intampinat si eu problema aceasta. nu voia sa ma scoata din meniul aux. cu butonul de intoarcere ai incercat? cel din dreapta cu sageata de intoarcere...

la mine nu mergea nici cu ala...ptr ca video in motion functioneaza ca si cum ai merge cu spatele...in fine...pe firul de la video in motion am inseriat un swich, pe care il opresc cand am nevoie sa fac setari la unitatea navi sau ies din aux si sa stau pe radio sau cd...:), ptr ca alimentat acest fir(video in motion) nu puteam sa umblu decat la volum la navi...

dungile intr-adevar, sunt din cauza faptului ca am facut pozele prea de aproape.dvd-ul meu are in plus card sd fata de al tau...si este mai slim(m-a deranjat la inceput, dar am rezolvat )

senzorul il am in dreapta langa consola aproape sub bord...eu nu am acel spatiu intre clima si scrumiera.:D - ma gandeam sa-l pun chiar in scrumiera, insa asta insemna sa stau cu ea deschisa si ma deranja...

Modificat de kalu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sal.ma bucur ca totul e ok.am sa incerc si cum ai zis tu cu sageata,dar nu cred...la mine apas pe eject.

singurul deranj al meu este ca nu pot sa utilizez dvd impreuna cu navigatia,asta la drum pe afara.e ori una ori alta.noroc ca am ipod-ul in cotiera...

mai slim de 1/2 din e dvd-ul tau?bravo.

al meu are usb,iar nevoia de card am potolit-o cu un card reader pe usb,am pus poze...

surprize?miroase a TV-TUNER din ala bunu.brgds

Link către comentariu
Publicat (modificat)

dvd impreuna cu navi chiar nu cred ca e posibil avand in vedere ca se foloseste de auxiliar si folosesti acel modul tv-free - nu stiu de ce am senzatia ca fara el e posibil sa mearga...:)

dvd-ul emai slim decat 1 din...nu stiu exact dimensiunile, dar pe latime e cu 3-4 cm mai ingust decat unul standard 1 din.nu prea ma deranjeaza ca nu e la vedere...:P , ma bucura ca are si card si nu a mai fost nevoie de card reader...:)

de tv-tuner nu stiu ce sa zic...nu prea cred ca am timp sa ma uit la tv in masina...cu toate ca as vrea sa montez unul, insa mai asteptam . sunt alte prioritati...:)

s-a adaugat si un stiker "spune nu gropilor" ...

toate bune...

Modificat de kalu
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

dupa cateva nelamuriri si cateva incercari , am activat Rain Closing , insa functioneaza doar ptr trapa...nu si ptr geamuri cum ar trebui... :blink:

Link către comentariu
vali_devill

pai zi si tu cum!nu ne fierbe la foc mic!

brgds

Link către comentariu

pai nu stiu daca e ok sa ma intind aici...e procedura in topicul "Proceduri VAG COM " din aria Passat B6.:)

treaba e ca mai am de lucru...trebuie sa se inchida si geamurile...nu numai trapa, la udarea parbrizului in zona senzorului... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din pacate trebuie sa vand masina.mai multe detalii in topicul de vanzari din semnatura

Link către comentariu

Ce repede l-ai mai vandut :blah:

What's next ? :D ...Golf 6 GTD :))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Am vazut ieri masina...tot frumoasa era... :D

Si eu am dat Audi-ul :))

Sunt si eu curios ce urmeaza?

Link către comentariu
  • 2 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!