Jump to content

Passat B6 2007

kalu

Postare recomandată

da...dar eu nu vreau pe negru ...:)

full crom vreau sa-mi pun

uite-te in topicul de vanzari...din semnatura.

Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

45

• B_U_T

9

• Andrei AXN

6

• lucian_90tud

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut ca ai in semnatura full fara piele! E cam departe man! Masina e misto, dar pana la full mai e... Am vazut la descriere ca ai trecut trapa. Chiar are ca parca nu apare in poze! Sau vrei sa ii pui! Atentie la farurile de la hella, apar niste fisuri in geam cu timpul! Bafta!

Link către comentariu

Am scris si mai sus ca "masina e full fara piele - cel putin pentru mine...nu vad ce i-ar mai trebui... Intr-adevar ii lipseste xenon, dar o sa-l aiba in curand..."

masina e confort + multe altele :icon_thumright:

ce are highline si nu are asta ? in afara de ornamentele aluminiu din bord si elementele crome de la grila fata ?

asta daca esti deacord ca highline e varianta full , ca daca esti genul care spune ca varianta full e cea care are toate optiunile posibile , eu nu sunt genul care sa fie deacord cu parerea asta :) ;)

trapa e...:) cu ce ma incalzea sa o trec si sa nu fie?

masina a primit si jantele de vara...

200320100092.jpg 200320100072.jpg

Modificat de kalu
Link către comentariu

Arata bine. Sunt tot alea de pe Golf? Ce mai urmeaza?

Spor la modificari.

Link către comentariu

M-ai pus pe ganduri legat de treaba cu nefunctionare airbagurilor daca dezactivezi senzorul de centura cu vag-ul... Am sa ma interesez sa vad daca e asa. Ca nu-i bine! :)

Link către comentariu

In primele poze nu se vedea trapa! Tari jantele si evacuarea arata bine.

High fata de confort are ceva chestii in plus, destule!

Masina arata bine, sa o conduci cu placere.

Modificat de MariusFR
Link către comentariu

Da JSE sunt jantele de pe golf :( . merci. de urmat o sa urmeze...sa vedem in ce bani ma pot incadra:)

TDI eu asa stiu chiar de aici de pe forum...nu mai stiu unde... oricum eu nici nu voiam sa dezactivez din vag, chiar daca nu ar fi asa cu airbag-urile :(

Marius merci. si apropo de la confort la high ca sa lamurim problema :) am zis ca ce am eu e confort + - uite-te la configurator pe "sait" la vw diferenta dintre ce am eu si ce e pe highline consta in decorul de bort,styling grila fata(care vor urma) si scaune , ale mele fiind confort iar cele de pe high, sport si partial in piele ;) care nici nu mi le doream ca nu suport pielea pe scaune in masina si nici in casa pe canapele :)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Foarte bine dau jantele de pe ex. Mk5 si la fel de bine dau si tipsurile de la evacuare.

Recomand sa ii pui xenon pe scurta, grila fara emblema cromata daca tot mergi pe varianta cu mult crom, pleoape faruri ca ii dau un aer mai agresiv si cine stie poate pe viitor in functie de buget sa ii iei kitul de R-line.

Link către comentariu

mc auras.

kitul de R-line poate :D daca vor fi bani ... in nici un caz nu vreau sa ma arunc la R36 sau HI-DEF ... :tomato:

xenon va fi...:Driver: vreau sa mai fac ceva odata cu el..sper sa-mi reuseasca si sa nu dureze mult pana gasesc ce am nevoie..

grila fara emeblema vreau, nu cred ca te-ai uitat pe tot topicul ca ai fi vazut.am pretentii la una fara suport ptr numar , si deocamdata nu gasesc decat fara gauri ptr senzori...:study: - ramane de vazut.

Link către comentariu

@kalu :Eu nu il inteleg MariusFR.Masina ta are de toate pe ea,in afara de aluminiul de pe bord (care il poti gasi la dezmembrari,ebay,etc),grila aia de Highline cu nichel pe ea (care la fel,o poti gasi la dealer,ebay,dezmembrari,etc),dar nu e cazul tau....si pielea de pe Highline (full piele,sau 50% piele normala 50% piele intoarsa).

P.S.:Parerea este personala!

Link către comentariu

prefer sa inchei subiectul :beerchug: pentru a nu intra in polemica...

optiunile masinii sunt trecute in primul post, din care se si vede ca sunt multe peste highline cu exceptia unor detalii pe care le voi adauga cat de curand masinii...;)

Link către comentariu

cand te-am vazut in parcare la...complex-ul ala sa ii zicem...era 100% sigur ca esti membru VWFORUM...ai o masinutza tare frumoasa, iar jantele chiar ii vin bine... sa o stapanesti sanatos in continuare si sa ai parte de cati km vrei tu fara incidente rutiere sau probleme tehnice.

Link către comentariu

mc domnu.

de unde era 100% ca sunt membru ?:D

"complexul" ala ori nu e deloc pe placul meu, ori nu am stiut unde sa ma uit...- ma asteptam la altceva, nu la cine stie ce , dar la altceva, la cum arata din exterior :mad: - oricum eram in trecere pe acolo ca eram cu alte treburi in capitala:)

app - ii sta bine cu stikerul acolo pe capota, asa am avut la golf inainte sa-l dau...:(

Link către comentariu

cand vezi o masina foarte bine intretinuta, cu "mici" modificari de bun gust, nu ai cum sa nu te gandesti, apoi a urmat confirmarea: salutul tau.

si eu tot in trecere... si tot dezamagit am plecat

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

s-a adaugat un mic eleron, care la viteze de peste 300km/h va tine masina pe sosea... :))

12042010.jpg 12042010001.jpg

12042010002.jpg 12042010003u.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata cu jantele de pe Golf. Totusi esti multumit de cum trage 1.9 pe masina asta?

Te intreb pentru ca am condus un B6 Variant 2.0TDI si m-a lasat cu o impresie foarte proasta, mai ales la demaraj. Ma asteptam la mult mai mult de la un motor de 140 cp.

Ma gandesc oare cum trage 1.9TDI (mai ales daca e si variant :icon_cool: )

Link către comentariu

Buna treaba ai facut cu eleronul asta...ai se vezi ce bine se va tine de acum masina pe sosea :icon_thumright:

Apropo...de unde l-ai luat ca si eu merg cu viteze de 300+ si as avea si eu nevoie :D

Link către comentariu

Anvelopele au indice de 390 km/h dar nu tine parbrizul...:icon_cool: :icon_thumright:

Merci ptr aprecieri domnilor.

Eleronul este luat de la un coleg de pe forum dar nu recomand.am avut ceva bataie de cap pana am rezolvat - l-a trimis mai scurt , nu voia sa-l schimbe ca nu e vina lui ca asa l-a primit el din germania,cand s-a hotarat sa-l schimbe voia sa platesc eu ambele transporturi...etc.

Lucian te invit la "o tura" sa vezi cum se comporta motorul...mie mi se pare ca fata de golf diferenta e foarte mica, sau chiar insesizabila in oras cel putin, la drumurile noastre. :blah:

Modificat de kalu
Link către comentariu

zilele trecute am montat o interfata multimedia si un dvd player cu USB si card SD de la Digitaldynamic , conectate la MFD .

am preferat sa am video in motion in loc de comenzi din MFD ptr DVD in aceeesi bani.oricum nu putea comanda decat on/off si la melodii inainte /inapoi , ptr un control complet fiind necesara telecomanda dvd-ului...

multumit 95% de rezultat, cei 5 % ramanand a fi rezolvati pe parcurs...:)

passatdvd006.jpg

passatdvd031.jpg

passatdvd032.jpg

passatdvd037.jpg

passatdvd040.jpg

passatdvd047.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ya1NbJCuCY0

Link către comentariu

Dupa o tura cu colegul Kalu pot sa zic ca are o masina exceptionala (cam intuneric in ea :P ). Se comporta chiar bine motorul. Iar de restu` nu mai zic nimic ...vreau si eu :)).

Spor la modificat :)

Link către comentariu

8-> La cate complimente ai primit ,si pe buna dreptate..nu are rost sa mai zic ca masina arata super bine! Desi e binevenit orice compliment! Sa o conduci sanatos si sa o pastrezi frumoasa!

Modificat de Mdx_is
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!