Jump to content

Passat B6 2007

kalu

Postare recomandată

vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda...:P

ca sa le aiba pe alea...trebuie sa le aiba si pe cele de sus...si nu ma incadrez la finante...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

45

• B_U_T

9

• Andrei AXN

6

• lucian_90tud

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Usor usor le faci pe toate,odata si odata tot va trece si criza asta sa vezi ca vor creste grile cromate in pomi :P

Parca i-ar sta bine si cu niste faruri pe fond negru,dar tot asa mai incolo,ca toti stam prost cu finantele :)

Link către comentariu

si eu tot asa zic...usor usor...("ca niste sentimente colorate" :icon_thumright:) )

in legatura cu farurile...mi-ar placea pe fond negru...insa eu nu stiu sa existe pe original asa ceva - sau macar de la hella sau un producator serios...

eventual sa le desfac si sa le vopsesc... dar si aici ma gandesc, ptr ca oglinda de pe lunga nu poate fi vopsita si cred ca ar arata urat...

am eu o idee si sper sa o pun in practica, referitor la faruri...numai sa gasesc ce am nevoie...:)

azi am gasit a 3-a zgarietura ... capatata de la cumparare :( ROMANIA...tara draga...

Link către comentariu

Nu cred ca ar fi o idee sa desfaci farul,nu se va mai lipi in veci la fel si nu cred ca ar arata bine.. :)

Link către comentariu

Farurile sunt marfa rau,in materie de stopuri as merge pe cele de .:R36 parca erau si pe forum unele de vanzare...

post-20287-1268316901_thumb.jpg

post-20287-1268316901_thumb.jpg

Link către comentariu

Farurile astea le-am vazut pe un passat negru care era de vanzare la dealerul din Constanta. Era o versiune "modificata" de ei cu mici accesorii printre care se regaseau si aceste stopuri. Era neagra masina si sa stii ca merita... Desfa-le daca vrei low cost si daca sunt lipite cum trebuie nu vei avea probleme ;). Farurile mele au 9 ani vechime... au fost desfacute si relipite cu aceeasi solutie originala cu care au fost lipte de fabrica (reincalzita) si nu am probleme absolut deloc...

PS: crede-ma ca si la farurile din poza de mai sus se vede oglinda cromata de pe lunga, dar poza e pentru vanzare :D. Eu zic sa le vopsesti singur...te costa doar hartia abraziva, prymer si un spray de vopsea :scratch:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

zxz am vazut farurile...dar cum zice si circoloco si astea se vede oglinda de pe lunga...si m-ar deranja ...:)

fns deocamdata cel putin stopurile vor ramane asa cum sunt...low cost si placute, cel putin din punctul meu de vedere...

Loco , apropo de faruri am un prieten care si le-a facut la o avensis si de un an nu are nici cea mai mica problema... dar oricum daca e sa le desfac, nu le desfac doar ptr a le vopsi...am eu si altceva in cap insa astept sa gasesc componentele necesare...:D

si ce probleme pot avea dupa ce le desfac si le lipesc inapoi...? de aburit se aburesc si acum...si la golf nu am avut probleme de genul asta nici cu cele stock , nici cu cele de la hella...:(

Morcoveata , merci poate ne vedem la intalniri...daca reusesc sa ma trezesc...:D

Merci andrei.

Link către comentariu

eu as face triplele asa cum are lucian_90tud pe golf..adica sa decupezi interiorul..ar arata mai OEM :)

Link către comentariu

m-am gandit si eu la varianta asta...insa mi se pare ca prea ar iesi albul din centrul stopurilor in evidenta... sunt pe alb in interior...pe cand la golf erau/sunt pe rosu, si se vede altfel...

mie imi plac asa...si asa vor ramane...cel putin deocamdata...;)

Link către comentariu

salut.ai reusit sa te lamuresti cu ce ti-am scris pe PM?

si o intrebare:de ce nu pui grila badgelles pe passat?ar fi ceva frumos si agresiv...brgds

Link către comentariu

oarecum lamurit...:Driver: te-am adugat in lista de mess...ptr detalii...

grila badgeless o sa urmeze, m-am gandit de mult la ea...am eu un fix mai special...as vrea una fara suport ptr numar dar nu gasesc ptr senzori parcare...ma hotarasc eu...:wub:

Link către comentariu

Vaduva Neagra a primit azi "anulatoare" ptr senzorii de la centuri...:)) poze mai tarziu...

Link către comentariu

sa nu zici ca ai gasit in dezmembrari limbile metalice de la centura...brgds

Link către comentariu

De ce ai trecut-o in semnatura ca fiind full fara piele? :Driver: Ca nu-i asa... Nu e ceva rautacios, doar ca acum am observat intamplator:)

Grile badgeless FK cu si fara senzori am gasit de vanzare acum cateva seri la diferiti baietasi sau firme. Vrei cromata sau neagra?

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Vali , da...in dezmembrari... se potrivesc perfect de pe vento/golf 3...;) - combinatia e ca daca nu au doar "limbile"...trebuie platite centurile cu totul...ca ei nu mai au ce face cu ele daca le taie :offtopic:

19032010002c.jpg

poza cu telefonul...:D

Andrei , masina e full fara piele - cel putin pentru mine...nu vad ce i-ar mai trebui... Intr-adevar ii lipseste xenon, dar o sa-l aiba in curand...:D

grila badgeless am vazut si eu pe toate drumurile, problema e ca eu nu vreau una cu suport ptr numar (ala negru sau cromat - nu il vreau deloc) ...si ce am gasit pana acum doar Jom face...si nu au cu gauri ptr senzori... uite la asta ma refer :

image3c853654coe1.jpg

cred ca o sa ma resemnez cu una care se gaseste pe piata...:D

si...o vreau cromata - full

Modificat de kalu
Link către comentariu

Masina arata foarte bine, dar sincer chiar nu ii inteleg pe cei care merg fara centura. Chiar atat de tare va deranjeaza cand conduceti? E facuta ca sa iti salveze viata, nu ca sa te incomodeze. Ma rog, fiecare stie ce e mai bine pentru el!

Drive safe si bafta la modificat masina cum iti place! :icon_thumright:

Link către comentariu

sa nu intelegi ca nu port centura... Nu o port in Oras... drumurile pe care le fac sunt prea scurte - 4km , max 10 - si ma plictiseste sa tot o frec ...

in afara infara de faptul ca o port intotdeauna , recomand si la altii . :icon_thumright:

Modificat de kalu
Link către comentariu

Nu stiu cat ai dat pe centurile respective dar pe piata sunt anulatoare de centura la 10RON :cool:

Link către comentariu

20lei am dat...dar le luam si la 40 ... :)) am avut eu un fix sa fie oem...:)

Link către comentariu

Puteai sa-ti scoti senzorul de centura, ma rog, sa-l dezactivezi, cu vag-comul. Eu asa am facut. Daca vrei ma mai interesez de grila cromata. Badgeless nu?

Link către comentariu

da...badgeless, ca in poza de mai sus - fara suport ptr numar , cu gauri ptr senzori de parcare ... :lol:

nu stiu cat e de ok sa dezactivezi senzorul de centura cu vag-com-ul... am auzit ca nu ar mai lucra airbag-urile... si daca nu ar fi asa ... tot nu l-as fi scos...:blink:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!