Jump to content

Passat B6 2007

kalu

Postare recomandată

(...) luam un 2.0 tdi - 170 hp cu 4 motion.

(...)

Oricum nu puteai sa alegi configuratia asta, nici daca faceai slujbe :lol:

Singurul motor pe care s-a pus 4motion, a fost 2.0 TDI 140cp :) ...pe 170cp ai doar FWD

Dar sa nu transformam topicul intr-unul tehnic ca ne iau moderatori de ciuf :D

Faina masina ti-ai cumparat, iar desi multa lume zice ca 1.9 TDI pe Passat B6 este lenes, eu ii contrazic..

Are acolo si el, sportivitatea lui, iar daca te obijnuiesti cu puterea, cu turatiile unde ai cuplu maxim, poti fain frumos sa te intreci inclusiv cu un X5 pe serpentinele de pe Predeal :cool:

S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km iti doresc, fara probleme :lol:

:) safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

45

• B_U_T

9

• Andrei AXN

6

• lucian_90tud

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

mc mc.mare dreptate ai...si legat de "luam un 2.0 tdi - 170 hp cu 4 motion" voiam sa zic 4x4 dar mi-a scapat 4 motion ...

pana una alta am facut 1000 km si masina se comporta ok...cu exceptia "zgomotelor" specifice gerului ...

Link către comentariu

S-au adaugat:

-triple si semnalizari oglinzi "smoked" ; - as vrea un set de triple US style...dar pana atunci... :icon_thumright:

-codare triple lumina de pozitie "inel" ;

-codare semnale fata USA Style .

before: 27012010007e.jpg

& after: 29012010001.jpg si semnalele: 29012010003.jpg

Modificat de kalu
Link către comentariu

Hai ca incepe sa capete forma. Ce folie ai pus pe stopuri? Am vazut la mai multe persoane persoane diferite tipuri de folie pusa pe stopuri.

Eu as vrea sa le fac sa arate ca la ED30/R32, dar nu stiu ce folie trebuie sa pun.

Bafta!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Frumos, frumos. Dar nu prea iti place cu numar pe fata:P

Folie pe geamuri nu mai pui ?

Link către comentariu

Salutare!

Frumoasa masina ti-ai tras :icon_thumright:! Sa o stapanesti sanatos!

Asteptam alte modificari de bun gust.

Jante? Soft?

Link către comentariu

Te invidiez pt trapa. :D Arata foarte bine masinuta si e foarte dotata, iti urez sa o stapanesti sanatos fara incidente! :)

Link către comentariu

mc domnilor... folie va fi...mai asteptam putin caldura...:)

cea de pe triple e normala...eu nu stiu sa fie mai multe variante...doar daca decupezi inelul din centrul triplelor...;)

si eu sunt incantat de trapa...astept vara.:D

si la jante la fel..astept caldura.:) ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

si...cum toba nu arata deloc pe gustul meu... :

27012010010.jpg

vwforumpalat018.jpg

25022010003.jpg

2 x borla, rotund cu filtru 57-76 , lungime 170.

Link către comentariu

Hai ca incepe sa capete forma. Sunt frumoase tipsurile si montate bine :P .

Spor la modificari.

Link către comentariu

am urmarit si topicul tau pe golf si am ramas profund impresionat...ai facut`o cu mult bun gust si vad ca ai inceput si cu passatul(sa-l opreask cineva ca a inceput si cu asta precum cu golful) :) ..sa-l stapanesti sanatos si multi km fara probleme iti urez.....asteptam in continuare modificari :biggrin:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

multumesc domnilor.:D

am mai adugat si un ornament cromat volan...

27012010011.jpg

23022010w.jpg

Modificat de kalu
Link către comentariu

folie omologata :

gurahumorului251.jpg

renuntat la pozitiile din far si sigla fata negru mat :

whinterinmarch021.jpg

gurahumorului270.jpg

Modificat de kalu
Link către comentariu

Felcitari pt folie, arata foarte bine. Buna asta..."folie omologata" :somnmare: . Cu politia nu aveti treaba? Am vazut ca multi din zona isi pun folie inchisa pe fata.

Spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

arata f bine cu folie pe geamuri bravo,parca e alta masina,ne vedem sambata la intalnire mai vb una alta...

Link către comentariu

andrei - mc

neamtu - da da,merci...:) veneam si sambata asta...da am fost in "croaziera" :)))

Modificat de kalu
Link către comentariu

Frumos frumos. Mult mai bine arata cu folii.

Vad ca ai respectat traditia cu folia fata :blah_: . La fel ai facut si cu timbrul? :)

Link către comentariu

Imi placea mai mult cu sigla cromata. Nu mi-ai raspuns cand te-am intrebat pe prima pagina daca stopurile de pe portbagaj le veo "aprinde" :P

Link către comentariu

merci lucian

fns :)

scuze...:) nu cred ca voi "aprinde" stopurile de pe portbagaj...cel putin nu deocamdata...cu banii ptr aceasta modificare o sa fac altceva...:)

dar am in gand si aceasta treaba...pe viitor...:)

a trebuit obligatoriu sa rezolv cu tobele , ca nu le "inghiteam" deloc pe cele stock ... si cu folia...ca parca eram in fundul gol fara ea... :P

de sigla ce sa-ti spun...imi place cum arata deocamdata, dar nu o sa ramana asa...nu ptr mult timp... :D .astept sa-mi mai revin cu banii...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Pt. tobe iti dau dreptate sunt nasoale rau de tot cele de 1.9TDI. Sunt de accord ca fara folie te simti studiat la semafor :)

Iti pun o poza mai jos cu o idee de cum as face eu un B6. As pune numarul in geam si as lasa bara goala pt. ca mi se pare superba. :P

post-20287-1268256983_thumb.jpg

post-20287-1268256983_thumb.jpg

Link către comentariu

hai sa-ti spun ca am poza asta in calculator de vreun an...de cand a inceput sa-mi surada ideea de a-mi cumpara un passat...

si ca si eu as face la fel...doar ca la noi nu exista grila fara plasticul acela ptr numar...ar trebui comandata una US style...si nu vreau sa ma gandesc la pret pe original...ca altfel nu gasesc...

am gasit la un prieten una badgeless fara suport de numar...doar ca nu are gauri ptr senzori de parcare... :P si din ce am vazut pe net...nu prea se gaseste cu gauri ptr senzori si fara suport numar...:)

Link către comentariu

Intr-adevar e cam dificil,dar daca vei avea ocazia sa cumperi o grila U.S style sa nu eziti..gauri pt. senzori cred ca poti da fara sa o spargi..

Bafta multa in continuare,imi place ce ai facut pana acum dar sper sa nu o modifici la fel de agresiv cum ai modificat Golful,sublinieaza-i eleganta! :P

Link către comentariu

nu va ajunge la nivelul golfului ...:P nu cred ca voi ajunge sa montez pe ea un kit hy-def sau de r36 ... nu consider passatul o masina sport , ptr modificari sport ...

o voi lasa cat mai apropiat de "OEM" :).la urma urmei e o limuzina si trebuie sa arate ca atare...:)

referitor la gauri...nu cred ca se poate gauri o grila atat de usor...acel crome e practic un plastic imbracat intr-o folie suntire de crom si la gaurit cred ca va crapa aiurea pe marginile gaurii...

in situatia asta a putea cumpara acea grila de la prietenul meu... si sa o gauresc...insa nu cred ca se poate fara sa o stric...din pacate :)

Modificat de kalu
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!