Jump to content

Passat B6 2007

kalu

Postare recomandată

Nu a trecut mult de cand am schimbat Golful pe un passat B6, si am zis ca merita sa-i deschid si lui un topic. cu toate ca nu "sare in ochi" precum golful are si el ceva de aratat si sunt f multumit de el ... sper ca nu doar pentru moment ... :D

Passat 3C

Confortline +

Fabricatie 2007 - negru

Motor 1,9 TDi-PD - 105 hp , BXE - cutie manuala 5+1

12300 km , cu carte service - verificat istoric la reprezentanta

ESP cu tot ce include

Airbag : nu stiu cate sunt :)

Dubluclimatronic

Geamuri electrice fata/spate

Oglinzi electrice incalzite , rabatabile electric , heliomata la sofer

Oglinda retrovizoare heliomata automat

Computer de bord MFD - cu setari ptr coming home/ leaving home

Volan sport imbracat in piele , comenzi

Pilot automat

Proiectoare ceata

Jante aliaj 7j x 16'' Milwaukee cu suspensie confort

Scaune cu tapiterie plus, incalzite cu reglaj lombar , electric la sofer

Cotiera fata / spate

Cotiera si torpedo frigorifice

Pachet fumatori fata/spate

Navigatie MFD 2

CD navigatie europa (nu include Ro )

Magazie 6 CD in topedo

Audio cu 10 difuzoare

Senzor ploaie

Senzor lumini

Senzori parcare spate

Senzori parcare fata

Senzor presiune pneuri

Dezaburire Parbriz cu degivrare electrica

Duze spalator parbriz incalzite

Trapa electrica

Perdelute geamuri spate

Perdeluta electrica luneta

Pachet lumini

Pachet crom int. / ext .

daca am omis ceva voi adauga ulterior...:lol:

passat005.jpg passat008.jpg passat014.jpg passat004.jpg

passat007.jpg

S-au adaugat :

-placutele de inmatriculare de la Golf

-4 cauciucuri de iarna Michelin Primacy Alpin 215/55/16 pe jantele oem

-fara inscriptionare model si cilindree

-California scents chery :)

Modificat de kalu
Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

45

• B_U_T

9

• Andrei AXN

6

• lucian_90tud

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

La dotarile pe care le are si numarul de km cred ca ai facut cea mai buna afacere ;). Daca avea un set de jante 17" si bi-xenon era cu tot ce-ti trebuie. Cu jantele o rezolvi, lafel si cu xenonul chiar daca va fi doar pe scurta si nu de calitatea unui xenon OEM :D. Sa o stapanesti sanatos :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Aproape ca sunt invidios la cate dotari are! Sa o stapanesti sanatos! :)

Un pret pentru masina? A fost cumva masina de showroom(cu asa putin km)?

Link către comentariu

La nr de km este o mica greseala 123870 poate.

Cel putin asa arata in poza bordul .

In rest ce pot sa zic "Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde vrei tu" .

Link către comentariu

probabil a omis el o cifra. masina e super, interiorul arata superb. putin mai multa putere daca ar fi avut si era aproape "dream deutsch car" :blah_:

Modificat de dumitruvlad
Link către comentariu

Smechera masina ai Kalule. Am admirat-o azi la intalnire :blah_: .Foarte frumoasa si la cati bani ai dat pe ea a meritat din plin. Sa ai grija de ea cum ai avut si de Golf si sa o tot la fel sau chiar mai frumoasa decat precendenta, si nu in ultimul rand multi km fara probleme.

Pentru inceput ai putea sa ii pui un kit de xenon ca faruri cu lupa ai :) si restu` vezi tu.

PS: accesoriu important : stiker vwforum, in caz ca nu ai :(

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

nu este cumva sub-motorizata? 105 CP pe caroseria de Passat mi se par putini...mai mergeau ei pe Golf, dar acum....

desigur, se poate spune ca investitia intr-un chip tuning iti va aduce puterea de pe 2.0 dar va lovi si ambreiajul...

oricum, e decizia ta si tu stii cel mai bine ce iti prieste...felicitari pentru noua achizitie, e foarte dotata si arata foarte bine...sa ajunga macar jumatate din fostul tau Golf (ti-am urmarit topicul) si va fi fenomenala...

Modificat de Iulian (DeLuxeRo)
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos...si sa o faci mai frumoasa decat golful. :icon_thumright:

Vei renunta la cromul de pe ea?

Link către comentariu

multumiri ptr aprecieri...:)

jantele sunt...dar sa vina caldura...:blah:

xenonul cred ca va fi...chiar daca nu bi-xenon, dar pot trai si fara el...:)

masina a costat 10 850 euro si cu faimoasa taxa + rar + asig (toate chelt.) a ajuns 11 700.

km astia sunt ,nu s-a omis nici o cifra... 123700 erau cand am luat-o ...:)

Nu stiu daca va urma Golful...ramane de vazut.

submotorizata - poate putin, eu simt o diferenta f mica intre cum se accelera golful si cum se accelereaza asta . eu spun ca e destul, cel putin deocamdata ... e balena, nu masina sport...:) , iar cuplul e mai mare decat la 2.0 benzina. o sa mai vad incarcata full prin munti , dar la cat circul asa , nu cred ca va fi o problema...

si dotarile... o parte din ele ori nu le folosesc des, ori nu am nevoie de ele , ori le consider fite , insa si acestea conteaza destul de mult.:)

nu cred ca voi renunta la crom, cel putin nu la cel de pe portiere...:)

Link către comentariu

in primul tau post ai scris 12300 km, iar cineva observase disconcordanta dintre ce ai scris tu si ce arata bordul, de asta am spus ca ai omis o cifra.

Link către comentariu
submotorizata - poate putin, eu simt o diferenta f mica intre cum se accelera golful si cum se accelereaza asta . eu spun ca e destul, cel putin deocamdata ... e balena, nu masina sport...:) , iar cuplul e mai mare decat la 2.0 benzina. o sa mai vad incarcata full prin munti , dar la cat circul asa , nu cred ca va fi o problema...

Cu chiptuning o duci usor in 140CP /305Nm - cu siguranta va fi alta senzatie dupa .

Vezi intai cum se prezinta la drum .

Link către comentariu

foarte frumos passatu,jos palaria,pun pariu ca prima modificare/imbunatatire asupra masinii va fi folia pe geamuri,nu`i asa?

Link către comentariu

Foarte frumos Passat-ul.Si motorul e ok pt. greutatea ei daca nu vrei sa faci raliuri,sa o stapanesti sanatos!

P.S Sper ca pe viitor sa pui leduri si pe stopurile de pe portbagaj,arata f. marfa. De unde ai cumparat-o la pretul asta ? :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
submotorizata - poate putin, eu simt o diferenta f mica intre cum se accelera golful si cum se accelereaza asta . eu spun ca e destul, cel putin deocamdata ... e balena, nu masina sport...:D , iar cuplul e mai mare decat la 2.0 benzina. o sa mai vad incarcata full prin munti , dar la cat circul asa , nu cred ca va fi o problema...

ma refeream la 2.0 TDI...fata de 2.0 benzina este mai mult decat evident ca are ceva cuplu in plus...comparatia se referea strict la TDI-uri

Link către comentariu

Felicitari kalule ti-o spun si aici pentru achizitia unei masini foarte dotate, sa o stapanesti fara evenimente nedorite si sa o personalizezi incet incet ca nu cred ca o sa ramana asa stock, odata ce ai inceput si ai microbul de a face modificari in sange nu scapi.

Recomand o folie neagra pe geamuri de aceeasi nuanta fata-spate, un kit xenon Af, leduri in loc de becuri in pozitie, nr de inmatriculare si plafoniere interior, asta ptr inceput :D

Referitor la motorizare foarte bine ca ai ales 1,9 si nu 2.0 tdi ca se stie ca sunt foarte problematice si cand incep sa pice de pe ele nu se mai opresc, consum si mai mare de ulei, injectoare prtentioase, iar vb lui Kalu- la cum merge el cu masina ar putea sa isi ia si A8 cu motor de 1,9, asa ca nu incepeti cu resoftari sau chip tuning ca nu il intereseaza aspectul :lol:

In rest ar mai merge kitul de R-line si ceva multimedia la interior ca tot ai navigatia aia si e pacat sa o tii de cd player doar

Modificat de Auras
Link către comentariu

mc mc,intradevar am gresit in primul post :offtopic:

la chip nu ma gandesc deocamdata,poate pe viitor . repet ca la masina asta nu o sa mai calc pedala ca la golf...:D ...nu e genul ei...

voi vedea usor usor ce voi pune pe ea...:) . deocamdata ramane asa...

Modificat de kalu
Link către comentariu

intradevar.. f frumoasa masina.. am si eu una exact asa :icon_thumright::D . da nu cumva a fost lovita? uita te la linia usilor pe partea dreapta.. si pielea de pe volan cu ce o intretii? ca la al meu s a cam luat vopseaua acolo unde tin mana mai des....

aa apropo.. f buna alegere cu 1.9... bn ca nu ai luat 2.0.. ca ti blestemai zilele... alea d 2.0 tdi au probleme la turbo si injectoare...

Modificat de adrianoss
Link către comentariu

sa traiasca si al tau...:D si nu cred ca a fost lovita... am "inspectat-o" destul de bine ...

volanul asa e el...nu e uzat. eu nu i-am facut nimic odata ce abia am luat-o... am mai auzit ca sunt cam proaste la calitate si se uzeaza destul de repede...

Modificat de kalu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Desi nu prea imi place modelul, te felicit pt motorul 1.9 TDI si pentru dotarile masinii.

Ce modificari urmeaza? Ca nu prea cred ca o sa ramana stoc.

Totusi de ce ai renuntat la Golf? Ai nevoie de mai mult spatiu, de mai mult confort? Mi-a placut foarte mult Golful tau si am ramas masca cand am vazut ca l-ai dat. :D

Bafta!

Link către comentariu
intradevar.. f frumoasa masina.. am si eu una exact asa :Driver::D . da nu cumva a fost lovita? uita te la linia usilor pe partea dreapta.. si pielea de pe volan cu ce o intretii? ca la al meu s a cam luat vopseaua acolo unde tin mana mai des....

aa apropo.. f buna alegere cu 1.9... bn ca nu ai luat 2.0.. ca ti blestemai zilele... alea d 2.0 tdi au probleme la turbo si injectoare...

:frigbaitata: Pica motorul de pe masina, ce mai... Se dezmembreaza 2.0TDI-ul, tot! Mananca o tona de ulei la 100 km. Naspa... Sunt cateva cazuri aparte de probleme aparute la 2.0TDI si se generalizeaza mult prea mult. Cunosc si eu 1.9TDI cu probleme, proprietari de 1.9TDI ce umbla cu sticluta cu ulei in portbagaj etc.

kalu, sa stapanesti sanatos noua masinuta, sa te poarte sanatos si cu bine pe orice drum si iti doresc milioane de km fara probleme. Tu sti cel mai bine de ce anume ai nevoie la masinuta. Fie ca vrei comfort, eleganta si rafinament fie ca vrei sportivitate si cox, solutii exista.

Modificat de Alexis491
Link către comentariu

:wub:

da...daca voiam sportivitate si cox , pe langa efortul pe care l-am facut mai faceam unul de inca 1500 - 2000 euro si luam un 2.0 tdi - 170 hp cu 4 motion.

nu spun ca nu as fi vrut aceasta configuratie, insa ptr ce am eu nevoie de masina si la cum circul eu zi de zi cu mici exceptii in care merge la munte de 3-4 ori pe an si o data la mare, e de ajuns acest motor - 1,9 tdi ...

ieri de exemplu am mers cu inca 4 oameni in masina ( destul de mari - peste 90 kg fiecare ) si cu 3 geamantane de 30- 35 kg fiecare , si intra-devar nu sa comportat ca golful cu acelasi motor , dar nu m-a lasat , in sensul ca ar fi trebuit sa o turez mult peste obicei sau sa urc un deal cu a 2 a ...

deci e de ajuns...repet, cel putin deocamdata :D

andrei jse nici mie nu mia venit sa cred cand am dat golful...respectiv a doua zo...cand l-am vazut in oras...si miam dat seama ca e al meu abia , am avut asa un "feeling" placut dar si de parere de rau in acelasi timp...

oricum sunt f multumit de passat... cu exceptia faptului ca senzorii de parcare imi fac preobleme , probabil din cauza gerului ...

Link către comentariu

Si mie imi fac probleme senzorii la Audi. Cand sunt inghetati raman blocati si bipaie continuu.

Passatul este o masina corecta...calitate buna, dotari bune, pret bun.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!