Jump to content

Golf 3 "de criza"

1octav

Postare recomandată

Pana vin vremuri mai bune mi-am luat masinutza asta, despre care nu pot spune decat ca ma duce din punctul A in punctul B. De la cordoba mea tdi pe care am vandut-o ca un fraier pana la golfuletzul asta e distanta mare... eh, in fine, banii de pe Cordoba au fost buni cat au tinut.

Revenind la masina, anul ei de nastere este 1993, are 1800cc si doar 75 cp. Dotari foarte sarace, maine incerc sa ii pun un casetofon ceva sa mai schimbe atmosfera. Rotile sunt tare mici, articulatie si tobe sport, un volan sport enervant (mai are si sigla de Opel) pe care sper sa il schimb in weekend cu unul standard...

De asemenea, ma enerveaza proiectoarele astea lipsa, am observat ca multor golfuri le lipsesc - care e treaba, se fura usor sau cad ele?

In fine, apreciez orice sfaturi cu privire la imbunatatirea aspectului si mai ales cu privire la niste adrese de dezmembrari de unde sa imi cumpar acele proiectoare lipsa.

Iata si poze:

post-50270-1264182463_thumb.jpg

post-50270-1264182488_thumb.jpg

Modificat de 1octav
Link către comentariu

Poti cauta la dancor,langa ploiesti,este o firma f. mare de dezmembrari,gasesti si motoare de Porshe la ei :icon_thumright:

www,dancor.ro sau poti cauta si pe forum sunt foarte multi membri care dezmembreaza Golf 3. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc pentru sfat, din pacate nu prea am voie sa postez pe majoritatea categoriilor din forum, pana sunt validat. Dar am sa caut la Dancor, mersi.

Link către comentariu

te referi la proiectoare sau la refletorizantele de langa semnalizari?

Nu toate Golfurile 3 au proiectoare

Link către comentariu

si eu am un golf asemanator ca al tau ... doar ca e din '92. Proiectoare am la el si cred ca se pot pune ... nu stiu cu partea electrica daca trebuie modificari.

Ti-as sugera in primul rand jante mai frumoase si anvelope mai mari ... cu o masina curata ... va arata superb.

Multi km fara probleme !

Link către comentariu

Nightryder, in poza ta de la avatar se vede exact ceea ce imi lipseste mie. Pe partea soferului am langa sofer alea doua "chestii" albe, pe partea dreapta e doar semnalul si un gol urat. La astea ma refer ca fiind "proiectoare" si aceste reflectorizante / proiectoare as vrea sa le cumpar... si imediat ce trece zapada imi iau si niste roti pe 14. Momentan sunt bune, ies din zapada mai usor cu rotitele astea.

Modificat de 1octav
Link către comentariu

Dancor nu are masini pana in 2000, ei se ocupa in principal cu masini fabricate din anul 2000 pana in prezent.

Link către comentariu

Sa o conduci sanatos

@but_fns la dancor nu prea gasesti masini mai vechi de 1999,deci piese pt golf 3 exclus

mai repede ai sanse aici sa gasesti diverse componente

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am fost pe la dezmembrari si sunt Golf-uri 3 stive -> mi-am luat boxe, volan si oglinda la culoare... si acum incerc cumva sa o mai ridic, e tare suparatoare suspensia asta sport...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Si eu tot din cauza crizei am vandut fosta masina si m-am ales cu golful...dar surprinzator nu ma deranjeaza deloc,am inceput sa ma obisnuiesc cu el,chiar imi place,dar mai trebuie bagati banuti in el ca na,e masina de 16 ani(a mea)...in rest sa ne auzim de bine si sa o stapanesti sanatos. Conteaza sa te duca din A in B in oarecare conditii de confort minim. :Driver:

Link către comentariu

Nu te necaji. Timpu' rezolva multe. Si eu am planuri mari. Dar ...din lipsa de bani...o las asa cum e acum...deocamdata .

Bafta si...multi km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!