Jump to content

VW Lupo

ReiMNs

Postare recomandată

in cele din urma am cuparat VW LUPO de la firma, dar sa vedem si pentru cat timp. masina am condus-o cam 1 an si 6 luni :lol: iar acum e proprietate personala

Pana una alta, il voi spune o parte din viata sa:

adus din germania in 2007 cu carte service , inmatriculat in martie 2007 RO 83 000 km( nu mai stiu exact, trebuie sa mai consult cartea :P )

dotari:

servo

AC

scaune reglabile

varianta Oxford

Volan reglabil

iar restul le stiti

mici modificari si reparatii:

am inlocuit mansonul de la schimbatorul de viteze, arata oribil( am confectionat unul din piele, nu a iesit cine stie ce dar macar e negru si fara zgarieturi :) il voi poza si pe aceasta ).

reparatii si intretinere :

clapeta de acceleratie demontata-curatata , curatare filtre aer, schimbat distributia si cureaua de accesorii, am verificat taburi ca se auzea un zgomot gen: fier pe fier..si am crezut ca sunt praf ferodourile..dar cand am desfacut erau ca noi, aveau doar nisip :) , curatat tapiteria cu vanish, inca mai am de lucru dar acum e prea frig.

acum 2-3 poze

post-52519-1264082228_thumb.jpg

post-52519-1264082252_thumb.jpg

post-52519-1264082294_thumb.jpg

post-52519-1264082310_thumb.jpg

post-52519-1264082769_thumb.jpg

post-52519-1264082958_thumb.jpg

post-52519-1264082983_thumb.jpg

post-52519-1264083031_thumb.jpg

Modificat de ReiMNs
Link către comentariu

sa o conduci cu placere! in continuare :offtopic:

Cu cat l-ai cumparat?

interesanta tapiteria...

Link către comentariu

Proiectantii acestei masinute au fost o echipa de inginere :) si a fost gandita ca dimensiuni si ca aranjament interior special pentru partea feminina.

No offence ... Foarte draguta ... drumuri bune ..

Link către comentariu

bani..nu am dat pe ea :) am "primit-o" dar acum as vrea sa o fac bani ;). Lupusorul imi e foarte drag, dar avand in vedere ca mai am renault ..nu prea imi permit sa tin 2 masini.( una e leasing).

o sa mai pun niste poze, dar mai intai sa le scot din telefon.

Modificat de ReiMNs
Link către comentariu

da..eu nu vreau sa o vand..dar cand esti fortat..faci si pasul asta.oricum sper sa nu vina nimeni sa o cumpere

Link către comentariu

asa cum am spus de bucse, am demontat masina cu un prieten sa le schimbe el, cel de la service mi-a cerut 3 mil manopera+ 1 mil bucsele.

am dat puntea jos si surpriza..bucsele erau in perfecta stare .. :Driver: , le-a verificat si pe fata si aceeasi chestie, bucsele sunt bune si nu trebuie inlocuite.. :blink: avand in vedere ca cei de la service mi-au zis sa le schimb ca am bucsele praf si pe spate si fata, iar toata distractia ma costa 10 mil -12 mil cu piesele de la ei.

mirat ca mi se auzea scartaitul in continuare..l-am luat cu mine in masina sa-mi explice de ce face masina asa..( aveam un scartait parca s-ar rupe puntea pe spate.. ) am dat jos totul din porpagaj si apoi iar am facut test..bineinteles ca tot se auzea, dar el..s-a dus sa aduca sprey-ul cu vaselina, pe motiv ca problema e de la incuitoarea de la porpagaj :blink: , dupa o mica pulverizare masina nu mai facea nici un zgomot :P

concluzie: service-urile doar vor sa te faca de bani..

manopera pentru demontare punte punte+aerisier frana+completare lichid frana+ verificari+ remediere problema= 20 ron :icon_cool: bineinteles ca i-am oferit mai mult pentru efortul depus.

am incerca sa o inmatriculez astazi, dar nu am avut stampila pe certificat ( unde e campul pentru instrainare autovehicul) si nu mi-au luat dosarul pe acest motiv..practiv aveam totul , doar nenorocita de stampila imi lipsea, acum trebuie sa vin la bucuresti sa rezolv cu stampila apoi iar la focsani .. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Exact ca la reclama aia la vin :Driver:. Bine ca ai scapat de cheltuiala aia uriasa si inutila :icon_thumright:

Link către comentariu

sa stii.

i-am cumparat lupusorului becuri philips visions plus H4 55/60W chiar sunt foarte multumit de ele, cu totul alta lumina. cele care le aveam erau cam chioare

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

tnx.

m-am hotarat sa nu il mai vand :)) de asta am si pus jantele pe el, oricum se simte diferenta intre cauciucirle de 155 si cele de 185 :P

as vrea sa ii pun folie pe geamuri , sa vopsesc tripele si semnalizarile laterale.

ma gandeam sa ii pun folie, exact ca in poza, dar nu stiu daca o sa vina bine:

post-52519-1271073583_thumb.jpg

post-52519-1271073600_thumb.jpg

Link către comentariu

Ma bucur sa vad vestea asta. Ramne un lup printre noi. Daca ii pui folie pune-i doar pe gemuri. ;) Ai putea sa faci buza jantelor argintie si o sa sevada altfel. Ne auzim cu bine ;)

Link către comentariu

da, fa-i buza argintie... e un pic prea mult negru...

folie doar pe spate am si eu... poti sa te uiti la pozele mele sa vezi cum arata...

Link către comentariu

atunci cred ca voi vopsi jantele, daca ma ajuta cineva cu modificari in photoshop ar fi perfect :D.

le-as vopsi cu alb :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!