Jump to content

Golf 3 negru simplu

BogdanBlaa

Postare recomandată

Mda ... sa incepem cu motorul care este un monstru de 1.4 :) ce dezvolta o herghelie de 60 CP :blah_: la 44 kiloWatti.

Ce am ai adaugat la ea .. jante , faruri , stopuri , folie ... se vad in poze ... nu si`ar mai avea rost o descriere.

Am sa adaug si cateva poze ... in care ultima eu cu bolidu :)

post-32388-1263978403_thumb.jpg

post-32388-1263978464_thumb.jpg

post-32388-1263978490_thumb.jpg

post-32388-1263978588_thumb.jpg

post-32388-1263978655_thumb.jpg

post-32388-1263978825_thumb.jpg

Modificat de BogdanBlaa
Link către comentariu

Frumoasa masina:D Sa o conduci cu placere.

In prima poza apare si masina mea :)

Link către comentariu

Nice ,

Incearca sa rezolvi cu distanta aceea - conteaza mult la estetica masinii !

post-164-1263980199_thumb.jpg

Modificat de Turbocip
Link către comentariu

lucian_90tud - da , poza a fost facuta de catre un coleg intr`o sambata la intalnirea de la chimie.

Turbocip - cand se mai incalzeste am invedere + mai multe chestii .

bobbycvi - stopurile de la un coleg, dar este plin internetu de ele.

In rest multumesc pentru urarile de bine. Drumuri bune...

Modificat de BogdanBlaa
Link către comentariu

bravo, masina arate super, imi place, sa o conduci fara evenimente neplacute! :banghead:

Link către comentariu

Cateva poze si de la interior ... mizerie mare afara ... nu poate sa fie luna inauntru :icon_thumright:

post-32388-1264163013_thumb.jpg

post-32388-1264163018_thumb.jpg

post-32388-1264163022_thumb.jpg

Link către comentariu

Prietene, frumoasa masina.

Dar tu chiar umbli cu doua prezervative atarnate la oglinda? Sincer mi se pare un pic cocalaresc. Sau le folosesti pe post de odorizant? :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina si multi km cu ea.

P.S. Cat te-au ajuns jantele ? Is preferatele mele.

Link către comentariu

SALUT FRUMOASA MASINA, :blah_: IMI PLAC MULT SI FARURILE, APP FARURILE TALE AU INTEGRATE SI SEMNALIZATOARE, SAU SEMNALIZATOARELE AU RAMAS TOT ALEA DIN SPOILER?

Link către comentariu

Deocamdata alea din spoiler, pana gasesc becuri pentru soclul din faruri destul de puternice sa le pun pe semnalizare. Ce am gasit pana acum s`a dovedit a nu fi prea bun.

Link către comentariu

ok oricum dau bine farurile, iar cu semnalizarea inclusa in ele e ok daca iti gasesti becuri , pentru ca , eu unul ti-as sugera sa astupi apoi locasurile unde vin semnalizatoarele chiar si proiectoarele, sa apara un spoiler clean, negru. bafta! :offtopic:

Modificat de taz21
Quote inutil
Link către comentariu
  • 1 month later...

O poza cu noua "buza" de GTI ... si din nou jantele si pneurile de vara ...

post-32388-1267448257_thumb.jpg

Modificat de BogdanBlaa
Link către comentariu

Da..nu am ce sa obiectez. Traznita ideea cu cele 2 balonase in ambalaj atarnate de oglinda.

M-ar interesa un pret estimativ pt prelungirea bara fata.

Semnalizatoarele fata sunt vopsite sau au folie pe ele?

Modificat de phun
Link către comentariu

Prelungirea bara fata am luat de la Golf-fan , a ajuns 94 ron cu transport inclus.

Semnalizatoarele sunt foliate cu negru mat (home made) :blah_:

Link către comentariu

ehee si u ai faruri ca ale mele doar ca eu am pe negru. mare grija cu noua achizitie_buza gti_ la ce drumuri avem :)) la cat mai multi km fara incidente :))

Modificat de electrobeat85
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Frumoasa masina,intretinuta,imi plac jantele sunt si eu in cautare de un model la fel...acum sa vedem cu timpul ce si cum. Cat despre buza...daca mergi frumos si ocolesti craterele nu inteleg de ce nu ar fi ok :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

prietene trebuie sa recunosc ca mai lasat cu gura deschisa bestiala masina. ce imi place cel mai mult si caut si eu fusta de la spoiler e tare formatu. in rest chiar frumoasa si la interior. as vrea sa te intreb cum ai montat suportul ala de pahare si de unde l-ai cumparat. multi km inainte de acum si drive safe

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!