Jump to content

Golful 3 si drumurile forestiere.

Ryngo-Star
 Share

Postare recomandată

Sunt un impatimit al muntelui si as dori un Golf 3.Ma pot descurca cu aceasta masina si pe drumuri forestiere? :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu-ti recomand, mai bine cumperi una de teren, ceva mai veche, sunt ieftine pe praful asta

Link către comentariu

Golf Syncro (4x4)

post-39116-1263969828_thumb.jpg

Golf Country Syncro 2.0

post-39116-1263969791_thumb.jpg

:)

Link către comentariu

Eu m-am incumetat sa urc 12 Apostoli cu un golf 3. E adevarat ca pe unele portiuni nu prea i-a placut, dar s-a descurcat onorabil. Oricum, daca vrei sa faci asta in mod frecvent iti sugerez ceva cu garda mai ridicata, mai ales daca ne gandim ca lipsa scutului pe majoritatea g3-urilor nu prea ajuta pe un drum de genu asta.

Link către comentariu

Depinde la ce fel de drumuri forestiere te gandesti...

Uite, dintr-o eroare, in vara am fost nevoit sa trec pasul Tihuta pe drum forestier, dinspre Bistrita spre Moldova. Am gresti putin orientarea si ne-am trezit ca mai aveam vreo 30 de km de mers prin padure - drum forestier in panta. Din fericire, era un drum usor, perfect uscat si batatorit si, implicit, n-am avut probleme, au fost zone unde am mers chiar intr-a patra.

Totusi Golf-ul 3 nu are ce cauta pe teren dificil, aceasta pentru ca e o masina cu garda destul de joasa, din fabricatie, si nu stiu daca exista modele cu scut original (probabil era disponibil ca pachet in anii `90). Nu-i nevoie de multe eforturi ca sa-i lovesti baia de ulei.

Poti sa-ti spun insa lucruri foarte bune despre suspensie. La a mea, care are si suspensii sport, nu se aude inca nici un trancanit desi n-am crutat-o deloc pe drumuri proaste si neasfaltate. Sunt chiar uimit cat e de rezistenta.

Concluzia mea: daca chiar ai in gand drumuri forestiere, orienteaza-te catre un passat 4motion tdi, din primele serii B5. Eventual, daca e necesar, adaugi un scut metalic si mai umbli putin la suspensii, pentru a ridica putin garda. Ar trebui sa fie o solutie mult mai buna ca un Golf3 pentru asa ceva.

Link către comentariu

Polo 6N cum sta cu garda ?

Pare mai ridicat putin. :vwrullz:

Link către comentariu

da , este :vwrullz:

edit : din ce am cautat vad ca nu este model 4x4 ... poate baietii stiu mai bine

Modificat de Catairi
Link către comentariu

eu stiu ca exista si Golf3 cu tractiune integrala. Nu stiu cum e cu garda.

Cunosc chiar unul in oras, inscris, cu 4 usi si 4x4 (cred ca e permanent)

Link către comentariu

exista si cu tractiune integrala insa garda la sol e normala

Link către comentariu

exista intradevar golfuri cu tractiune integrala...insa am inteles ca nu cupleaza tot timpul.

de polo stiam ca sunt putin mai joase decat cat golfurile.

parerea mea ar fi daca vrei un golf...un mk2 syncro,ar fi solutia.

Link către comentariu

Daca vrei neaparat un golf pentru drumuri forestiere parerea mea e sa cauti un variant tdi syncro.Variantul e putin mai inalt decat hatchback.

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Sunt golfuri 4x4(syncro) si trag toate 4 permanent 50-50%.Chiar am un unchi cu unul variant 1.9 tdi syncro si este dementiala treaba,pe zapezile astea n-a avut nicio problema,dar pe drum forestier n-a fost ca sa va zic ceva impresii,iar cum zicea si paul_ral garda la sol e normala!

Modificat de AdryanDim
Link către comentariu

Nu confundati Golf2 Cross Country "care este" un crossover reusit dar depasit tehnologic, cu Golf4 4motion. Nu au nimic in comun.

Link către comentariu

Sharanel exista si MK3 syncro,cred ca AdryanDim facea referire la acest model :P .

Link către comentariu

La golf 3 syncro ma refeream din moment ce discutia s-a purtat despre acest lucru,iar de la golf 4 incolo nu i s-a mai zis syncro ci 4motion!Scuze daca nu am fost clar in postul anterior,desi cred ca s-a inteles bine! :scratch:

Modificat de AdryanDim
Link către comentariu

Te-ai exprimat foarte bine, nu stiam eu ca exista G3 syncro. Stiam de G2 syncro, de G2 Cross Country, de Transporter syncro, dar de G3 nu!!! Mea pulpa! Scuzati interventia! Am sa urmaresc in continuare discutiile de pe margine!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!