Jump to content

Golf 4 DRE

BV 26 DRE

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina ai...si din cate stiu mai ai o gramada de 'minimasinute' :)

Sa o stapanesti sanatos pe asta mare si la cat mai multe d-alea mici :))

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Imi cer scuze ca in ultimul timp nu am mai postat nimic. Am fost cam ocupat. Masina a primit in cele din urma spoiler spate de V6 si tips-uri model V6. Mai urmeaza cate ceva, printre care si folie.

Pun si o poza cu interiorul, care nu e ceva iesit din comun.

post-62131-1271969570_thumb.jpg

post-62131-1271969612_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata cu spoilerul de V6 si cu tips-urile, poti sa dai mai multe detalii despre modelul de tips, costuri si eventual costul prelungirii de spoiler spate si codul de V6. Imi plac foarte mult jantele cu toate ca uneori stau si ma gandesc cum reusesc unii sa mearga fara probleme cu jante pe 18 si la fel de bine arata si stopurile home-made(cred ca o sa incerc si eu ceva asemanator cu stopurile mele dar cu colant fumuriu transparent).

Mai pune poze cu masina ca avem ce admira, pana acum esti pe drumul cel bun :icon_thumleft: spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Tipsurile sunt de la Stelco. Pretul cu tot cu montaj a fost 250 ron (cam mult, dar calitatea este exceptionala).

Spoilerul de V6 l-am luat de la reprezentanta TESS Brasov. Pretul ei este de 330 ron, dar cum masina este mai veche de 8 ani, mi-au facut reducere pana la 225 ron. Codul de piesa nu-l stiu, si nu cred ca pot sa-l mai vad pe piesa. Inteebi de spoiler de v6, stiu ei.

Eu din contra, nu inteleg de ce se plang unii de jante pe 18. Chiar e ok. Probleme din cauza lor nu am avut ceva major, si le am de 2 ani. Poate doar un rulment pe spate.

Stopurile originale ale masini erau oribile, si daca atunci nu am avut bani de altele, am modificat putin aspectul lor. Pe viitor vreau sa iau altele (Hella BLack magic colour), nu-mi plac cele pe LED.

O sa mai pun poze zilele urmatoare.

Va multumesc pt aprecieri.

Modificat de BV 26 DRE
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, si cum s-a mai zi si mai sus, jantele sunt exceptionale. S-o stapanesti sanatos si fara nici un eveniment.

Bafta!

Link către comentariu

Azi i-am facut un cadou masinii, volan in 3 spite din piele.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Te-am vazut de mai multe ori in traficul brasovean. Succese maxime pe mai departe !

Link către comentariu

frumos facut, felicitari. arata tare bine fustele v6 alaturi de jante si evacuare! asteptam pozele cu noul volan :censur:

Link către comentariu

Frumoasă maşina, zi-mi ceva despre filtrul sport. E doar filtrul, sau tot kitul de admisie?

Link către comentariu
Frumoasă maşina, zi-mi ceva despre filtrul sport. E doar filtrul, sau tot kitul de admisie?

E doar filtrul, pe care l-am montat direct pe clapeta de acceleratie (nu am debitmetru). Se simte un mic "zvac" in plus, iar sunetu e demential.

Link către comentariu

felicitari , mult bun gust. jantele arata foarte bine si imi plac mult tipsurile cum sunt aranjate. sa ai grija de ea.

Link către comentariu
felicitari , mult bun gust. jantele arata foarte bine si imi plac mult tipsurile cum sunt aranjate. sa ai grija de ea.

10X !!! O sa am grija de ea. mai urmeaza cateva mici modificari. Sapt asta voi reface capota, ca a fost vopsita doar provizoriu asta iarna.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Poze noi!

Noutati la masina ar fi eleronul, stergatoare si brate aero, si bari de rigidizare fata/spate!

post-62131-1286561732_thumb.jpg

post-62131-1286561747_thumb.jpg

post-62131-1286561766_thumb.jpg

post-62131-1286561780_thumb.jpg

Link către comentariu

Intradevar,fara cuvinte , zici ca e smulsa de pe autostrazile din State :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Intradevar,fara cuvinte , zici ca e smulsa de pe autostrazile din State :)

Mersi frumos! IN viitorul apropiat va arata mai mult a masina din state! :(

Link către comentariu

Frumos Golf-ul! Mai ales a e in 2 usi, imi place la nebunie. Iarasi imi place grila cu o singura "jaluzea" si aia vopsita in rosu. Foarte misto! I-ar prinde bine o resoftare. Ai putea sa ii scoti in evidenta chiar mai mult filtrul sport! Te salut si spor la modificari!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!