Jump to content

Octavia II RS

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Cristian Ionescu

Chestiile de look nu ma prea pasioneaza, dar daca e alta cutie si sistem de franare atunci ar putea fi interesant.

Dar sasiul si suspensiile sunt la fel cu cele care ar veni in pachetul de sasiu sport la O2 stock?

Unde vreau sa ajung... la stabilitate se vor comporta la fel RS-ul si O2 + sasiu sport? ... facand abstractie de motorizare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu se vor comporta la fel. rs-ul are jante pe 18. stock maxim 17, OEM.

Link către comentariu

Cristian Ionescu

Nope. RS-ul are 17'', cel putin conform catalogului de pe site: Zenith 225/45 R17.

Link către comentariu

Si o completare: am testat RS diesel in curba de la Carrefour (aia stransa la ~360grd) cu ESP activat si la 50km/h i-a plecat fundul. Nu m-am asteptat, sincer!

Un Ford Focus a stat mai bine....

Link către comentariu

care curba la 360grade la carrefour? in regie? :lol:

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Nu, cel de la iesirea din Militari spre A1.

Link către comentariu

Probabil se refera la semicercul parcurs din sensul giratoriu de la Carrefour Militari, cel de la iesire. E destul de stresanta curba aia si constituie un bun test de stabilitate. :lol:

Link către comentariu

...sau mai mult ca sigur la pasajul de acolo :lol:

Link către comentariu

Corect, curba ce incepe la iesiera de pe A1 si pana la iesirea din pasaj. :lol:

Link către comentariu

Chestiile de look nu ma prea pasioneaza, dar daca e alta cutie si sistem de franare atunci ar putea fi interesant.

Dar sasiul si suspensiile sunt la fel cu cele care ar veni in pachetul de sasiu sport la O2 stock?

Unde vreau sa ajung... la stabilitate se vor comporta la fel RS-ul si O2 + sasiu sport? ... facand abstractie de motorizare...

sasiul si suspensiile sunt ale mkV - gti, nu au nicio legatura cu cele de pe octi 2 stock.

ce vrei tu sa faci este sa incerci din octi normala sa faci ceva sport...nu prea merge!poti doar sa o faci sa semene dar doar atat.franele fata sunt altfel decat la octi 2.

iti recomand rs-ul cu toata caldura!oricum are f multe optiuni, care la una normala te costa destul in plus.

depinde ce vrei sa ai....o oaie cu haine de lup...sau un lup in haine de oaie!

bafta.

Link către comentariu

S-a rezolvat problema cu filtru etc motorina la octavia 2 rs TDI ??

ma refer daca si-a achizitionat cineva de curant in special My2008 daca are probleme de genu.

Modificat de Shellshock
Link către comentariu

REPET, oficial nu a fost anuntat niciun update de soft; se fac aceleasi regenerari ale DPF-ului cu VAG-ul !

Link către comentariu

am vazut o octavia cu jante pegasus pe 17 cu pachetul dynamic 2 (cred, pt ca avea si volan in 3 spite si acel mic eleron spate) si pe care scria S line (s-ul era verde). scria S-line sub OCTAVIA si pe bandourile laterale ale masinii (ca la audi-uri cu S-line). exista? oricum, foarte frumoasa masina. mai era si neagra, avea si xenon, si era si condusa de o domnisoara blonda :)

Link către comentariu

Domnisoara a manarit-o ! :P

Link către comentariu

• 6 years later...
  • 3 months later...

deci emi_arad pur si simplu wow ! :)

Modificat de andreiberintan
Link către comentariu

• 3 weeks later...
robert christian

salut unde pot gasi si eu grila de skoda O2 RS si proiectoare?

Link către comentariu

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Am o skoda octavia 2 rs motor 2.0 tfsi bwa cumparata din toamna la undeva la 60000 km ~

Ma ingrijoreaza ca imi mananca destul de mult ulei.

Cand am luat-o avea in ea 10 w 60 castrol ...pe care l-am schimbat imediat dupa specificatile producatorului cu 5w 30 castrol edge.

Pe cel din urma l-a papat pe paine in mai putin de 2-3000 km.

Acum i-am pus motul xclean + 5w30 - mi-a mancat cam 400 ml - 1000 km.

Am tot citit pe net cum ca acest motor este insetat de ulei si multi se plang de consum ... audi q5 , a 4  etc.

Acum o  sa incerc 0w 40 1000 - 2000 km sa vad cum merge.

Daca nu imi bag din nou 10 w 60 castrol - 

Pe configuratorul castroledge.de imi apar mai multe variante de ulei pentru interval de schimb fix :

0W40

10W60

5W30

5W40

http://castroledge.de/motorenole/castrol-schmierindex

Voi cei cu tfsi ce spuneti.

Primele 2 sau 3 revizii apar in carte cu ulei 0w30 la reprezentanta.

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Eu folosesc doar Liqui Moly am ramas placut impresionat, mi-a mers bine pe 2.5tdi, 1.9tdi pompa injectie, 1.9tdi PD, 1.4tdci etc. Eu ti-l recomand cu caldura sa il incerci, eu nu mai bag altceva in masinile personale intrucat am vazut ca este cu mult superior celorlalte firme(am folosit esso, mobil1 castrol etc) si protejeaza foarte bine atunci cand motorul este folosit mai in forja.

Cat despre grosimea uleiului incearca sa ii pui 5w40 iarna si 10w40 vara, sigur motorul ta a primit ceva forja si probabil ca segmenti s-au mai uzat, degeaba ii pui uleiuri scumpe daca nu are pelicula necesara ungeri,  mai rau ii faci. Motorul trebuie sa il auzi ca merge el uns si sa nu se auda zgomote metalice. Benzinele in general consuma mai mult ulei (e putin impropriu spus pentru ca la diesel o parte din ulei e inlocuit de grasimea din motorina).

Oricum recomand acum un schimb de ulei cu un liqui moly 10w40 si baga-i si un duralube (asta doar mareste gradul de ungere si nu are depuneri etc) si eu cred ca o sa simti o imbunatatire majora( o sa scada la maxim 1 L la schimb de 10.000km)

Link către comentariu

cu 5w40 iarna si 10w40 vara , nu ai facut nicio mare branza.  la a doua cifra se umbla la trecerea de la vara la iarna, nu la prima.

Link către comentariu

• 2 months later...

Te salut,mai sunt pe aici discutii legate de TFSI-uri,incearca si ulei MOTUL,eu asta am in motor si e ok.Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!