Jump to content

Golf 6 GTI

blordc

Postare recomandată

A fost vandut golful 4 deci GTI ul ramane in familie pana la una electrica. Daca e cineva interesat imi poate scrie pe privat insa nu mai e oficial la vanzare.

De azi o sa o mai scot la plimbare ca are ceva praf adunat peste tot. Revin si cu ceva poze dupa o baie.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din pacate nu am reusit sa o mai scot mai ales in ultimu timp cu munca am fost foarte ocupat. De luna viitoare sper sa am mai mult timp si sa o mai scot la plimbare si sa fac niste poze.

Link către comentariu
  • 2 months later...

A venit si poza mai greu fiind foarte ocupat. Masina mege aproape zilnic si e o placere.

IMG_20220916_140156.jpg

Link către comentariu
  • 3 years later...

Masina mai mult sta din pacate ca am fost ocupat cu munca plus am alta masina care e folosita zilnic. Saptamana trecuta i-am facut schimbul de ulei, filtre si am scoso la plimbar. O poza pe seara cand inca mai era frumos afara. Din pacate a inceput sa se exfolieze lacul pe plafoniera si trebuie vopsit. Cu parere de rau va iesi la vanzare ca sta si e pacat de masina. Am ajuns la 108.000 km si sper sa o folosesc pana o dau ca placerea de a conduce o astfel de masina nu o gasesti usor. O sa o pun la vanzare si aici pe forum in categoria dedicata.

Noi 2025.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am trecut pe rotile de iarna si am mers numai cu GTIul. A ajuns la 109600 km. Insa cu cat il conduc mai mult imi place mai mult masina insa nu pot merge numai cu ea in viitor ca am una electrica care am achizitionat-o de curand cu care merg gratis si deci va trebui sa ma despart la un moment dat de prima mea masina noua si care nu a dezamagit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!