Jump to content

Golf 6 GTI


blordc

Postare recomandată

Depinde pe unde bagai cablurile, eu le-am postat pe langa cablurile de la masina fiind nevoit sa dau toate plasticele de la haion jos inclusiv plasticele de langa usa spate in zona porbagajului si chiar prin cauciucul de la haion(care a fost ceva mai greu de tras dar nu imposibil). A iesit zici ca e original de fabrica :).

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumos semnalu dinamic de pe oglinda, o sa urmeze ca sa fie full, fata, spate si oglinzi. Acum ma tot uit la ea si parca e alta masina.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Din întâmplare am vazut filmul postat chiar azi de cei de la Osram. Sigur e "proaspat" produsul.

 

Link către comentariu
  • 4 months later...

Ca si fapt divers, esti multumit de faruri ? Ma refer la cutout (adica daca ai observat ca deranjeaza sau nu participantii la trafic) si fascicul luminos.

Link către comentariu

Sunt foarte multumit de faruri pana acum, ii schimba aspectul mult. Nu deranjeaza, sunt reglate bine iar pe partea stanga se vede clar ca e mult mai jos fascicolul de lumina. Nu am primit pana acum flashuri din sens opus cand am mers noaptea.

Link către comentariu

Dupa cum am spus am avut o problema cu galeria de admisie care a fost rezolvata prin schimbarea galeriei de admisie cu una noua si am deschis un topic aici pentru a nu isca discutii pe topicul asta. Acum masina trage bine si nu mai am martor aprins in bord :).

Modificat de blordc
Link către comentariu

Am scris pe topicul deschis despre admisie cat costa. A fost schimbata de un prieten care are service.

Link către comentariu

Arată demențiaal! Bravo, să ai grijă în continuare de ea.

Ai avut ceva probleme cu poliția legat de faruri și stopuri? Mă gândesc să achiziționez și eu în viitor ceva dar mi-e frică de polițiștii ăștia..

Link către comentariu
  • 4 months later...

De prin Băile Herculane. Cu poliția nu am avut probleme că nu am fost oprit. Din cate am citit farurile sunt aprobate EU.

 

Am schimbat pentru prima oară de când s-a născut plăcuțele fata, spate și cică ar mai fi ținut încă vreo 10mii km.

IMG_20190825_153402.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Ambreiajul sport își arată avantajul, deceleratul e destul de rapid iar frana o folosesc doar la nevoie. Pe langa asta incerc sa anticipeze ce treapta sa folosesc funcție de fiecare situație și asta m-a făcut să țin masina 10 ani și vom mai sta o perioadă pentru că nu dezamageste, zâmbesc de fiecare dată când o conduc. Chiar daca am condus multe ore într-o zi tot îmi place iar senzațiile sunt pe măsură.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Și încă una până unde am putut intra cu mașina mergând la Ochiul Beiului, destul de prost drumul, dar cu grijă am ajuns.

IMG_20190824_173538.jpg

Link către comentariu
  • 6 months later...

Masina a iesit la vanzare se poate gasi aici.

Am pus si golful 4 la vanzare deci care se da prima pe cealalta o pastrez, cu toate ca GTI ul e o masina de colectie. Cine a mers cu o masina cu ambreiaj sport si ceva cuplu in plus 420 + stie despre ce vorbesc si e o placere.

Masina a primit un parbriz nou original si a fost vopsita capota, bara fata, bara spate si oglinzile pe Casco, din cauza pietricelelor care au facut mici gaurele in lac. Casco  a fost ultimul an (anul trecut) in care am facut pentru ca plateam degeaba in atatia ani nu l-am folosit. Masina a fost vopsita in reprezentanta in Constanta deci e pus in istoric. Bara spate era zgariata de un vecin iesind din parcare mi-a atins coltul (se poate vedea in poza de mai jos) si am facut pe asigurarea lui.

Masina merge si trage foarte bine.

IMG_20190630_105701.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 3 months later...

Momentan adunam km insa mai greu ca merg mai mult cu Leonul avand mai multe drumuri lungi. Cam asa mai arata masina. Rotile de vara ajungand pe Leon o sa pun o poza cu el in aria lui, schimband mult masina. 

IMG_20200514_134941~2.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 2 months later...

 O poza de ieri cand am scoso la plimbare dupa ce a cam stat ca merg mai mult cu Leonu. 

IMG_20200823_174228~2.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am ajuns si la 90.000 km si am facut anul trebuind sa schimb uleiul si filtrele. Masina merge si trage frumos, mereu zambesc cand o conduc.

 

Mecanicu mi-a zis ca trebuie schimbati pivotii (nu am schimbat inca nimic la masina ce tine de pivoti, bucse, etc)ca are partea de cauciuc imbatranita insa nu se aude nici un zgomot de la ei. I-am cumparat pe original si cu prima ocazie o sa ii schimb.

Link către comentariu

Nu ii schimba. Eu am doua vw golf 6 unul cu 120k si celalalt cu 180k cu toata directia originala, suspensie sport si roti 18' respectiv 19'!

Modificat de Rave
Quote-ul inutil este pedepsit de regulament! Foloseste, te rog, tag-uri, asa cum am facut eu!
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Mecanicu e cam ocupat momentan si a ramas cand se mai elibereaza sa facem operatia pentru ca tot am piesele cumparate. 

 

Am avut si un update la software de la Tcm pentru un mers mai liniar. Multumesc domnului Voinea pentru acest update inca o data aici.

 

In rest trage si fuge bine si cred ca o mai tin o perioada, va fi o despartire grea daca trec la ceva mai slab fara sa am access la ceva mai puternic cand mi se face dor de niste zambete largi cand conduc. 

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina a iesit de la vanzare si va mai ramane la mine pana trec la o electrica ca sigur urmatorul pas asta va fi.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ar cam trebui sa ii schimb bujiile, inca nu am nici un fel de probleme insa ma gandesc sa trec la o varianta mai inbunatatita decat cele OEM. Am citit pe unele situri si zic ca NGK PFR7S8EG ar fi recomandate insa unele putin mai reci ar fi si mai bune NGK PFR8S8EG. Ce se recomanda avand in vedere ca am putere ceva mai mare decat stock?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!