Jump to content

Golf 6 GTI


blordc

Postare recomandată

Ieri am ajuns prin București, însă la întoarcere de plictiseala am văzut consumul la 130 km/h e 7.4 iar la 140 e 8.5 fiind cam mare diferenta. Se pare că aerodinamica nu e așa buna.

IMG_20180208_122128.jpg

Link către comentariu

nu neaparat de la aerodinamica - ci de la turatia motorului la acea viteza - trece de un anumit "sweetspot" al consumului probabil.

Link către comentariu

Na, poftim! Fix cu 0,5 mai putin consuma Leon-ul... La diferenta asta zic ca e ok consumul la ~100cp in plus :)) 

Link către comentariu
  • 2 months later...

La care din cele 2 situatii sau ai aceleasi valori insa cu 0,5 mai putin in ambele situatii?(ce motor ai pe leon, cati cp? eu am aproximativ 280-300 cp depinde de benzina)

Deocamdata masina merge bine si mananca doar benzina, pe care o alternez de 95 cu cea de 100(se simte diferenta intre cele 2 doar la acclerari bruste, la cele progresive nu e nici o diferenta), plus schimburile uzuale de ulei si filtre.

Iarna asta a cam stat masina ca am zis ca nu mai investesc in cauciucurile de iarna avand a doua masina dotata de iarna. Schimband rotile de iarna de 16 inch pe care le-am vandut si am achizitionat altele pe 17 care sunt si cele de vara momentan. Cele originale Denver vor ajunge de iarna insa dupa achizitia unor cauciucuri bune.

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai scris de ceva vreme. Pana la urma am facut-o si pe asta la 73900 km in bord. Am schimbat lant, patine si faimosul intinzator cu probleme, acum pot zice ca stau linistit din punctul asta de vedere, toata distractia cam 3000 ron(am avut ceva discounturi la piese). Am mai schimbat si o placa de aluminiu care are o sita care cica daca se sparge sita respectiva se uzeaza ceva pe la motor. In fine la mine era deja rupta putin sita, insa in curs de a se duce de tot.(cica la audi au fost inlocuite acestea printr-o actiune pe cand la vw, nu). Dupa aceasta operatiune am observat ca e mai zgomotoasa evacuarea cu toate ca nu am umblat acolo, insa de tras trage la fel.

Link către comentariu

Interesant... ne poti da mai multe detalii despre acea piesa cu sita? Eventual un cod sau unde este montata?

Link către comentariu

Cum aratau piesele date jos? Era lantul mai lung? Se vedeau urme de uzura?

Link către comentariu

catalinmiti - Am poza cu acea piesa de indata ce descarc pozele de pe telefon o sa o pun in aria dedicata si aici o sa pun doar linku.

 

Initial nu am comandat patinele ci doar lantu si intinzatorul plus suruburi, garnituri si altele ce mi-a zis mecanicul. Cand am desfacut am gasit o patina uzata nu mult dar suficient. Intinzatorul lucra doar cand vroia el si din acea cauza uzura patinei ca lantu atingea mai mult pe acea patina. Am comandat toate patinele si au venit in 2 zile, plus un surub de jos de la fulie care am fost sfatuit sa fie schimbat, alte 2 zile, am stat cu masina 7 zile in service. O sa detailez si o sa pun un link in legatura cu operatiunea pe aria dedicata si piesele insa trebuie sa descarc pozele de pe telefon.

Modificat de blordc
Link către comentariu

b-75-dru E o operatiune de schimbare lant care nu e prea costisitoare daca cel care o face stie ce face.

Gata si pozele cine e interesat de operatiune si alte info vedeti aici.(e in sectiunea de golf 6, probleme intinzator cine nu poate vedea linku pus)

Modificat de blordc
Link către comentariu

Am gasit si niste poze de prin Dobrogea. Am intrat usor si cu grija pe acolo insa superba zona.2.thumb.jpg.e23191c76cc3d020d8d2fd247c13d3d1.jpg

1.thumb.jpg.a3a23bcd4896a74340d8b0bc5bd3f534.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru felul in care ai grija de masinuta. Avem zone frumoase in Dobrogea. Si eu de cand zic ca fac un tur, dar tot timpul imi gasesc altceva. 

Link către comentariu

Offroad cu Golful. Farurile sunt faine rau la design. ?

Link către comentariu

Si noaptea se vad bine deci e un castig destul de bun zic eu. Masina arata mult mai bine cu alte faruri si alte jante. Cele 2 optiuni fiind valabile pentru orice masina care vrea sa arate mai bine.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Trebuie sa trec si eu la incaltarile de iarna insa nu am cauciucuri ca am schimbat jantele de iarna de 16 cu unele de 17. Acum ma gandesc sa cumpar Continental TS860. Aveti alta optiune mai buna sau e buna alegerea asta?

Link către comentariu

Go for it, e probabil cea mai buna alegere! Next-level ar fi Pilot Alpin 5 dar nu se produc in dimensiunea potrivita. :(

Link către comentariu

Michelin all the way, Continental mi se par cam prea plasticoase si nu sunt nici prea silentioase.

Link către comentariu

Dupa cautari am sa merg pe MICHELIN ALPIN 6 225/45R17 94V XL cam acelasi caracteristici ca si Continental ts860 numai ca sunt mai silentioase cu 3db, o sa scriu concluziile mele aici cand vor veni si le voi instala pe masina.

Link către comentariu

Sa te tina mult si bine. Vad ca au si protectie la janta. Sunt curios daca se vor tine de promisiunea ca sevor comporta mereu la fel atat de noi cat si uzate (asta pana la limita de uzura). Ar fi interesanta si-o poza cu profilul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am gasit pe mai multe situri stopuri led cu semnal dinamic, ca sa nu pun aici linkurile am sa pun codul TLVWG6R20RCFW dupa care se gasesc aceste stopuri si pe care le voi achizitiona si eu. Sunt foarte curios insa de fiabilitatea lor, cred ca e prea devreme pentru a discuta despre aceasta.

 

Update: Am facut si eu comanda de un set la 1250 ron.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Au venit stopurile azi si le-am urcat pe masina, acum o sa vedem in timp cum se comporta. Abia le-am terminat de instalat cand am timp o sa incerc sa fac si pe zi. Si cam asa arata cu semnalu dinamic, e luat de pe net insa e identic vedeti aici.

 

IMG_20181125_1711105601.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Frumoase stopurile (nasol telefonul cu care ai facut poza ?) . Si..parca cere niste tipsuri cu un diametru mai mare..my 2 cents. 

 

Link către comentariu

Instalarea nu e prea usoara fiind necesara trecerea unui cablu de la cel de pe margine la cel din interior pentru a merge semnalu si la cel interior(ieri mergea doar semnalu pe exterior, cine nu poate instala merge si asa insa e cam scurt fiind doar pe cel exterior). Am finalizat-o azi cu tot cu cablu trecut cum trebuie dand jos toate plasticele, cam jumate de zi mi-a luat. Cablu vine cu stopurile. Schimba masina mult mai ales ca are semnalu dinamic. 

IMG_20181126_181216.jpg

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!