Jump to content

Navigatie si instrumente de bord

eugen_apc
 Share

Postare recomandată

Am vandut dvd ul si trebuie sa fac schimbarea asta,unde gasesc consola pt 2 din?iar acolo in tutorial vine decupat unde a incercuit cu rosu?de ce se termina asa de brusc jos,parca nu ar fi complet.aveti ideie cat costa consola respectiva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• IOJI 05 BLD

18

• Cristian

7

• Roger

7

• Al3X_G4

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

prima problema de care m-am lovit,nu gasesc consola centrala,la reprezentanta in cere codul piesei sau VIN-ul unui seat care vine din fabrica cu aceasta dotare,nu stie cineva unde gasesc after market pe net?eu am cautat dar fara rezultat....

Link către comentariu

71314411.jpg

In functie de culoarea consolei centrale, codul este 1M0 863 263 F 40N pentru cea neagra si 1M0 863 263 F 5D4 pentru cea argintie. Totusi ar fi bine sa verifici codul inainte de a da comanda, cei de la dealerul autorizat unde o sa dai comanda pot face asta.

Link către comentariu

Multumesc mult,maine dat telefon la reprezentanta sunt curios care este pretul...am o presimtire ca o sa fie scump

Link către comentariu

cam 25-30 Euro e consola centrala, nu mi se pare scumpa.

Link către comentariu

Nu e deloc scumpa la 30 de euro,eu credeam ca o sa sara din start de 200 de ron,cat despre partea din spate a consolei centrale,se decupeaza?si cum mai prind climatronicul?

Link către comentariu

Din cate inteleg eu, consola are din start loc pentru navigatie 2din. Climatronicul e mutat mai jos, dar n-as putea sa-ti spun mai multe.

Ar trebui sa arate ceva de genul asta:

1ml_03g.jpg

Seat-Leon_Sport_FR_2001_photo_11.jpg

Modificat de cristian
Link către comentariu

O sa vad cel mai bine cand il demontez,in tutorialul de mai sus cered ca au si decupat ceva.oricum revin cu informati dupa ce fac schimbarea. Multumesc

Link către comentariu

O sa ai nevoie de astea:

http://www.seat-leon.de/shop/seatleon/product_info.php?cPath=33&products_id=218

http://www.seat-leon.de/shop/seatleon/product_info.php?cPath=33&products_id=233

http://www.seat-leon.de/shop/seatleon/product_info.php?cPath=33&products_id=216

post-12783-0-08706100-1296763273_thumb.j

Eu vroiam sa le iau de acolo pentru ca sunt mai ieftine decat la reprezentanta. Banuiesc ca se pot gasi si in alte parti.

Vazusem odata pe ebay.de consola centrala la jumatate din pretul de acolo, sh binenteles.

Daca vrei sa muti si scrumiera trebuie si canalul median de pe pagina cealalta dar ai inteles care e faza cu ala.

Bafta la modificari.

Link către comentariu

Vezi cand o primesti pe cea noua ce ai de taiat, nu te pot ajuta cu asta. Folosindu-te si de tutorialul ala, ar trebui sa te descurci, nu cred ca sunt probleme atat de mari.

Link către comentariu

E neaparat nevoie de partea din spate a consolei?costa 290 de euro....mai un pic si depaseste navigatia care vreau sa o pun

Link către comentariu

Aia reprezinta tot suportul bordului.

Cea 1DIN nu are locul efectiv pentru a putea incapea o navigatie 2DIN. Trebuie sa tai o groaza din metalul din consola. Sa muti climatronicul mai jos, senzorul de temperatura interioara, sa faci prinderi pentru navi, climatronic, senzor, masca, si prinderile sa se potriveasca perfect ca sa poti pune masca 2DIN peste consola. Nu e imposibil dar e greu.

Sa cumperi consola este varianta OEM si cea mai simpla desi e si cea mai costisitoare. Dar stii ca toate se potrivesc la fix si nu risti sa se rupa suportul taiat de tine si sa-ti cada navigatia in bord :)

Este un mod costisitor dar merita!

Link către comentariu

Da sa stii ca merita dar totusi e prea scump,o sa caut prin dezmembrari,desi nu cred ca o sa gasesc.daca nu gasesc o sa incerc sa il modific al meu,imi place sa risc :P

Link către comentariu

Uite aici pdf-ul de mai sus.

Iti arata acolo ce si cum sa tai, cum se muta climatronicul si cum se monteaza la loc.

Bafta si sa ne tii la curent!

tuto_console2din.pdf

Link către comentariu

Cu ajutorul codului am dat astazi comanda de consola,varianta cea negra costa 112 ron,acuma mai vreo 2 saptamani sa ajunga si dvd,ul....

Link către comentariu

• 1 month later...

dupa ce am asteptat o groaza de timp astazi am primit consola,ce sa spun arata super dar e o adevarata provocare cat ai de improvizat....climatronicul nu mai sta ,nu se aseaza bine dvd ul dupa aia plus ca nu stiu cum mai sta fixata consola jos,nu am loc pt cleme nimica,nu prea ma pot folosi de DYI de mai sus stie cineva unul mai bun ?

:offtopic: Nu ma poate ajuta cineva bine inteles contra cost cu o rama ca in poza

post-43313-0-83743600-1299353688_thumb.j

Link către comentariu

Rama asta o am eu la Ibiza. In ea se prinde cd-playerul, la mine e prins in jumatatea de sus, iar jos am un loc de depozitare. Cauta pe la dezmembrari, n-ar trebui sa fie asa de scump.

Modificat de cristian
Link către comentariu

trebuie sa fac rost de rama de asta ca fara ea nu am sanse sa montez dvd ul,o sa trec luni pe la dezmemvrari sa vad ce o sa gasesc,e bine ca la ibiza a venit din fabrica cu loc pt 2 din,ca la golf..nush dc nu sa facut la fel si la toledo

Link către comentariu

Ieri am terminat de montat consola,a fost greu dar a meritat transformarea,in poza ce am pus-o nu arata prea bine pt ca se vad niste distante de la margini dar cand a ajuns sus,l-am reglat si a iesit mai bine,urmeaza sa pun cu el poze si montat

post-43313-0-78768300-1299697452_thumb.j

Modificat de IOJI 05 BLD
Link către comentariu

Pana la urma ai gasit rama aia 2 din sau ai taiat-o pe a ta?

Link către comentariu

nu am gasit rama 2 din am cumparat o rama 1 din si am taiato dupa care cu un aparat de capsat am prins-o bine si vad ca sta,ma bucur ca dupa montare nu au aparut greierasi in bord

Link către comentariu

2 poze,una cu dvd ul vechi 1 din iar celalalt cu dvd ul nou 2 din,cred ca sa meritat transformarea

post-43313-0-99536900-1299783171_thumb.j

post-43313-0-03334100-1299783206_thumb.j

Link către comentariu

A iesit bine, arata ok, zici ca e oem. Daca e si stabil, adica nu pica de acolo, e foarte bine.

Link către comentariu

e foarte stabil,chiar nu ma asteptam nici eu sa iasa asa de bine ,am si lucrat 8 ore pe el....multumesc de sfaturi si aprecieri

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ce se intampla daca senzorul de la climatronic nu mai e prins la locul unde era original,la consola asta are pe laterale,nu am reusit sa il traga acolo,asa ca lam lasat sub consola ,si am observar ca daca setez climatronicul la 23 24 grade parca baga mult mai mult.oare nu are aer destul acolo?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!