Jump to content

Navigatie si instrumente de bord

eugen_apc
 Share

Postare recomandată

stie cineva pe unde pot sa gasesc sistemul de navigatie care se pune pe seat si eventual ceva preturi? m-ar interesa chitul complet de montaj

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• IOJI 05 BLD

18

• Cristian

7

• Roger

7

• Al3X_G4

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu am facut schimbarea unui cd aura original cu un mfd2. am gasit mfd+cd changer, a trebuit sa cumpar consola centrala + grila de la reprezentanta. Inlocuirea consolei a fost relativ usoara dar totul m-a costat cam 1000 euro.

nu stiu daca merita dar de aratat, arata super. poza este de pe mobile.de dar asa arata si seatul meu acum

post-15102-1193468845_thumb.jpg

Link către comentariu

Este ultra simpatic un navi incorporat dar, din pacate, performantele lui sunt sub cele ale unuia extern ce te-ar costa doar vreo 350 Euro.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare, am si eu un seat leon 2005 cu cd player + navigatie mica, si nu prea stiu cum sa-l demontez..

Am nevoie de ajutorul vostru, care va pricepeti.

MS....

post-50251-1246549850_thumb.jpg

post-50251-1246549865_thumb.jpg

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

In colturi, in locurile incercuite de mine se introduc niste cheite speciale pe care le poti cumpara sau le poti face singur. Eu cand am cumparat mcd-ul meu am fost cu baiatu la Porshe si l-a scos gratis, operatiunea durand 1 min

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

• 6 months later...

:vaidecapulmeu:

Exista modelul asta sau e bord nou? ma refer la faptul ca e modificat

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

oricum e foarte tare sa ai asa ceva ;) pfff dupa ce iau leonu` ma apuc de cautat prin dezmembrari de bord :) A facut cineva de pe forum asa cevA?

Dupa site inteleg ca e cam plug and play cu doar cateva modificari in vag com ?

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

Nu pare complicat, dar mie-mi place cum e din fabrica....mai "emotion" ;)

Nu stiu daca si-a mai facut vreun coleg de pe forum, asa ca poate tu vei fi primul. :)

Link către comentariu

Si eu zic ca e mai frumos cel din fabrica,dar aia este navigatie pe ce tot butona acolo ?

Link către comentariu

Bordul merita in conditiile in care va merge vreodata (nu cred ca se va intampla vreodata) navigatia in Romania, pentru a nu mai lasa privirea in jos.

Link către comentariu

Sunt navigatii care merg in romania de ex audi. ::) Chiar aseara am fost cu un prieten si mergea .

Link către comentariu

Mai mult ca sigur nu era MCD/MFD. Nu sunt harti cu Romania pentru aceste modele.

Link către comentariu

,dar aia este navigatie pe ce tot butona acolo ?

Da, sunt doua tipuri de navigatie originala OEM, bineinteles fara harti de Ro.

Cel alb-negru avea codul pachetului PN1 si costa 1552 E, fara taxe.

Cel color, Navi plus sau high, avea codul PN2 si costa 2581 E, fara taxe.

Informaiile sunt din oferta PoRo din august 2003.

Rog un moderator sa uneasca acest topic cu: Navigatie Incorporata si sa editeze titlul in Navigatie si instrumente de bord.

Merci Dane si nu ma injura prea tare. :)

post-10390-1263809178_thumb.jpg

post-10390-1263809226_thumb.jpg

post-10390-1263809593_thumb.jpg

post-10390-1263810061_thumb.jpg

Modificat de Roger
Link către comentariu

• 4 weeks later...
oricum e foarte tare sa ai asa ceva :Driver: pfff dupa ce iau leonu` ma apuc de cautat prin dezmembrari de bord :( A facut cineva de pe forum asa cevA?

Dupa site inteleg ca e cam plug and play cu doar cateva modificari in vag com ?

cu bordul nu e asa simplu cum zici u "plug and play".

ai de adaptat imo, chei, ai un pic de treaba dar daca ai pe cineva care se joaca cu astea e relativ simplu, daca nu nu iti baga "degetele" ca nu iti va merge

Link către comentariu

Oricum m-am razgandit.. Bordul de leon cu alb e .... "priceless" :) cel putin seara se vede criminal tot cu rosu :D

Si de montat nu prea vad sa fie greu , "teoretic" clonezi bordul tau original si il duci pe cel nou

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

• 1 month later...

Buna.vreu sa schimb dvd ul care il am 1DIN cu un Navi aftermarket care e 2DIN,cand o sa schimb consola centrala,ce o sa dispara de acolo?eu nu am inteles prea multe din poza de mai sus.mai trebuie sa schimbi ceva in afara de consola?

Link către comentariu

In mod normal ar trebui sa mai schimbi scrumiera si tunelul median (doar plasticul).

post-10390-1268896195_thumb.jpg

post-10390-1268896195_thumb.jpg

Link către comentariu

Asta in cazul in care mai vreau sa am scrumiera corect?norocul meu e ca de vreo 2 ani sunt nefumator:))asa ca nu simt nevoia sa am scrumiera in masina,si ce am observat ca dupa ce schimb consola climatronicul vine mai jos iar scrumiera dispare de tot.cam la ce pret ajunge acea consola?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

S-a bagat cineva la plasticele de bord ??,cele pe gri ma refer....vreau sa le vopsesc ca sunt cam trecute de timp,dar nu am chef sa imi scartaie dupa ce le pun la loc...

Link către comentariu

• 7 months later...

In mod normal ar trebui sa mai schimbi scrumiera si tunelul median (doar plasticul).

Sal. Si eu am seat si ma gandeam sa pun navi si am renuntat din cauza ca nu stiam daca gasesc acest plastic.

Din cate inteleg trebuie cumparat acest plastic ca sa pot lasa clima mai jos si sa intre navigatia.

Intrebarea este daca pot muta clima mai jos? Oricum cred ca acel plastic costa o avere daca il iau nou....in dezmembrari se gaseste f greu pentru ca trebuie sa fie masina full ca sa aibe acel plastic (model).

10x

post-77834-0-00721100-1290056470_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!