Jump to content

Bora 1.6 16V

vladmury

Postare recomandată

Proaspat posesor de Vw Bora 1.6 16V an 2001 cod motor AZD

Dotari:

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice si incalzite

-trapa electrica

-climatronic

-incalzire scaune

-volan piele

-radio cass.beta

-ESP,ABS,EPC

-inchidere centralizata

-cotiera spate

-scaune fata reglabile inaltime

-proiectoare ceata

E chiar ceea ce imi doream, inainte am avut un Peugeot 206 diesel dar Vw e altceva...sper la cat mai multi km fara incidente.

post-61192-1263764664_thumb.jpg

post-61192-1263764671_thumb.jpg

post-61192-1263764677_thumb.jpg

post-61192-1263764684_thumb.jpg

post-61192-1263764689_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt sigur ca nu vei mai schimba marca !

Sa o stapanest sanatos !

Vezi ca sunt colegii din zona ta care iti pot activa unele functii la masinuta : range, inchidere geamuri din buton cheie (vad ca ai cheie briceag) ,iluminare scala la punerea contactului, etc

La multi km fara incidente Vlad .

Modificat de Turbocip
Link către comentariu
Sunt sigur ca nu vei mai schimba marca !

Sa o stapanest sanatos !

Vezi ca sunt colegii din zona ta care iti pot activa unele functii la masinuta : range, inchidere geamuri din buton cheie (vad ca ai cheie briceag) ,iluminare scala la punerea contactului, etc

La multi km fara incidente Vlad .

Multumesc pentru urari!

Chiar as fi interesat sa activez aceste functii...imi poti recomanda pe cineva? :)

Link către comentariu

Felicitari pt masina! Cat te-a costat?

Masina a fost 4700 plus taxa de inmatriculare si alte acte am iesit in 5200 .Mai am distributia ,ulei,filtre si sper sa termin :scratch:

P.S. As vrea sa pun un radio-cd in locul radio cass BETA ,imi puteti recomanda ceva in culorile bordului ,original vw sau aftermarket?

Link către comentariu

idem. si la AZD-ul meu. al meu 134K km, 2002, 5200 E am ajuns si eu cu el inmatriculat in conditiile in care a trebuit sa schimb uleiul si filtre + acuma distributia :P

spor si atentie la :) :) ;)

LE: pt cass recomand Pioneer! eu am un DEH 2100 UB pe rosu, eu am vrut neaparat cu USB, dar ca idee sunt f bune Pioneer la un pret decent.

Modificat de bogdinamita
Link către comentariu

salut, foarte frumoasa masina, asa cum zic si baietii nu o sa mai schimbi marca... :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

Sa o stapanesti sanatos !

Problema specifica la Bora 1.6 16V = bobina de inductie

Am si eu si sunt multumit de ea !

Bafta

Link către comentariu

iti recomand pioneer,eu am modelul 5000ub si sunt multumit de el

inainte am avut doua modele sony (a300 si gt 410),dar nu se compara cu pioneer la sunet,receptie radio

Link către comentariu

Super misto bora...vad k s-au inmultit f mult borele si golfurile4:)sunt masini super ok din toate pct de vedere...s-o stapanesti sanatos la kt mai multi km! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

si eu am o bora din 2001 1.6 16v aus 105CP

dar asta nu este singura ei problema :"Problema specifica la Bora 1.6 16V = bobina de inductie"

eu nu sunt prea multumit de ea , este foarte firava tot timpul se strica ceva la ea

in timp de 3ani am avut probleme cu esp + discuri frana + rulmenti , apoi cu directia , apoi tobe esapament , telescoape fata , bucse + capat bara , bujii + bobina de inductie , inchiderea centralizata la portbagaj si acuma am probleme cu inchiderea centralizata la usa soferului .

am investit prea multi bani intr-o masina care nu prea merita. mentionez ca nu am avut nici un accident ... norocul meu pt ca am depistat o eroare la sistemul de airbaguri

Link către comentariu

dar specifica si cati km are masina ta de are atatea probleme.. ca de obicei cele zise de tine apar cam dupa 150.000km

iar discurile si placutele sunt consumabile, nu le poti baga in aceiasi oala

Link către comentariu

vwrider esti tu mai ghinionist.eu am masina de 4ani si probleme am avut doar cu bobina de inductie pe partea de motor in rest o macara dreapta sofer si cu portbagajul(inchiderea centralizata) iar ce zici tu de capete de bara,bucse etc astea sunt consumabile care se schimba la orice masina...la drumurile pe care le avem ce ai vrea?

valdmury iti recomand Pionner 2200UBB lumina la butoane rosie iar afisajul albastru.sa te bucuri de masina si cat mai multi km cu ea fara incidente neplacute

Modificat de phantomadark
Link către comentariu

masina este din 2001 si are doar 105 000km parcursi

oricum mi se pare prea fragila pentru un vw

Link către comentariu

Saultare , bine ai venit intre posesori de VW !!

VW bora 1.6 16 V 105 cai e o masina super buna , am si eu si sunt foarte multumit de ea.

Nu te va lasa la greu cu siguranta !! Foarte frumoasa masina , multa bafta si multi km fara probleme si sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

este o masina buna

a mea are 169.000 km si deocamdata nu am avut probleme mari cu ea

sper nici pe viitor sa nu am

folosesc benzina superioara si trage foarte bine

merge ok si cu cea de 95 ..

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ms baieti pentru aprecieri, ce sa zic eu sunt multumit de ea ...am facut in 8 luni aproape 20000 km ,doar 2000 in Romania :Driver: .Am achizitionat si un Pionner 2200UBB in loc de vechiul BETA ,care merge super. In rest...probleme nu am avut nici cu bujii ,nici cu bobine ...sper sa fie la fel.

Referitor la postul colegului de mai sus, ai avut ghinion la masina ...per ansamblu e o masina buna pe care majoritatea o lauda.

post-61192-1285536537_thumb.jpg

Modificat de vladmury
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 month later...

N-am mai postat demult asa ca am decis sa fac update cu micile imbunatatiri la masinutza. In vara aceasta a primit folii pe spate si un set de stergatoare aero-twin. Urmeaza cotiera OEM si xenon aftermarket cu angel eyes. :blah_: post-61192-0-22856900-1294568212_thumb.j

Link către comentariu

Mi se pare un model al vw foarte reusit! Mi-a placut foarte mult oferind mai mult spatiu decat un golf si nici "atitudinea" passatului.

Iar motoru pe benzina silentios face toti banutii!

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!