Jump to content

Ploaie si aer rece umed-motor balbait


marindan
 Share

Postare recomandată

Ma confrunt cu urmatoarea problema: atunci cand ploua si aerul este rece si umed iar motorul cald, la pornire cam 1-3 minute merge haotic, nu trage, scade turatia,chiar se opreste, prin urmare nu plec de pe loc si-l tot accelerez usor pana merge normal. Daca motorul e rece(la pornirea de dimineata), nu sunt probleme.Pe vreme uscata se comporta impecabil.Un sfat? Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai verificat capacul la delcou si bujiile?Incearca o diagnoza sa vezi ce iti zice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am patit-o si eu o data, cu motorul balbait si turatia fluctuanta 200 - 300 rpm, murit motorul... etc, si toate s-au manifestat dupa ce am intrat intr-o balta foarte adanca(era strada inundata) Am vazut urme de apa la alternator, la delco nu a ajuns, deci la mine s-a manifestat de la alternator. Dar mai sigur in cazul tau este o pb. de capac delco sau bujii. Verifica cu mai multi consumatori porniti, daca iti "licaresc" luminile in bord in timp ce mergi cu ea si se manifesta defectul, nu cand stai pe loc si o turezi, poate o fi si la tine ceva de la alternator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!