Jump to content

Porsche Cayenne Turbo vs Turbo S

coexist
 Share

Postare recomandată

offtopic:@spb-super postul.da de ce l-ai scris?

revenind on topic,as lua s-ul cu ochii inchisi.apoi mi-as pune volan cu butoane.iar culoarea...daca e second,nu ai sa gasesti niciodata ce vrei tu pana la ultimul detaliu.eu aleg puterea aici,ca la dotari nu am vazut vreun porsche cayenne cu geamuri pe manivela sau cu caseta.scuzati ironia.cat despre treaba cu centru de greutate,ia tu masina,si lasa-i pe altii care au vazut-o in poze sau la cafenea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@spb

Este cel mai senzational SUV din lume fara nicio discutie. As alege Turbo S, care pe langa faptul ca are putere mai mare si tehnic e mai smecher: frane, turbina, planetare, suspensii :)

Link către comentariu

• Administrator

Lasati omul (spb) in pace!

N-a facut nimic altceva decat sa-si expuna parerea (si are dreptul sa faca asta) asa cum o faceti si voi toti ceilalti.

Dati dovada de inteligenta si purtati o discutie, fara atacuri la persoana si fara patima.

Daca nu este de acord cu parerea voastra, asta nu inseamna ca (dintr-un anumit puct de vedere) nu are dreptate.

Nimeni nu detine monopolul asupra adevarului, nu? :)

Link către comentariu

Nu am sarit la gatul omului :) . Pur si simplu am vrut sa-i arat ce poate defapt un Cayenne. Poate nu a fost niciodata cu masina asta si nu are de unde sa stie, ceea ce spune este oarecum logic, dar Porsche rescrie legiile fizicii.

Link către comentariu

Daca iei Turbo , si langa tine la semafor , se aseaza , un Turbo S, mereu vei ramane cu gandul ca ai facut miscarea gresita luandu-ti Turbo simplu , fie ca e doar o chestiune de orgoliu, mai bine sa fii impacat ca ai luat the best of all.

Modificat de BigSmith
Link către comentariu

Ok,m-am convins. Va fi turbo S fara discutie. Baracuda, vezi ca ai promis ;) S-au modificat planurile si pana in weekend am mari sanse sa am masina. Daca o am voi veni la intalnirea de duminica sa o vedeti si voi. Si cine vrea sa faca o tura.... :)

Link către comentariu

Ca sa-ti intaresc convingerea, mergi pe TURBO S, diferenta de 100Nm isi merita banii sau km in plus.

Placerea de a conduce va fi mult mai mare, depasirile ca in NFS si cind o sa ajungi acasa o sa-ti para rau ca trebuie sa o parchezi.

Si oricum peste 2ani poate te plictisesti si vrei sa incerci si altceva.

Eu am trecut de la 750nm la 850nm si diferenta se simte foarte bine...ma bucur si acum ca un copil mic cind o conduc.

Link către comentariu

@vali_devill: Iti multumim mult pt postul tau plin de informatii si idei noi, argumentate frumos. Pe mine cel putin chiar m-ai luminat.

@Andrei2000: Imi arati exclamatiile unor amatori plimbati de un pilot profesionist pe un circuit si parerile unui angajat Porsche (pilotul). Pariez ca reactiile erau aceleasi si intr-un Logan pilotat de un profesionist. Si ca sa iti dai seama ce adevaruri propovaduia pilotul ca e singura masina din lume care nu stiu ce face vezi o comparatie cu X5M http://www.zeperfs.com/duel2666-3153.htm

@aryes13: Multumesc pt interventie :).

@coexist: Daca te-ai hotarat pe Cayenne iti doresc sa il nimeresti pe cel mai bun si sa iti ofere numai bucurii. Daca nu esti hotarat 100% te poti uita si la altceva mai scund, care merge mai tare, are o imagine mai buna, de "connoisseur", traditie etc. (gen M5, RS6 etc.)

Link către comentariu

M-am hotarat la asa ceva pt ca am un motiv f bine intemeiat: in 2 saptamani se naste bebita mea si aveam nevoie de o masina care sa ii confere cat de cat siguranta. Pe de alta parte trebuia sa fie o masina cu un portbagaj mare si sa mai fie si puternica pt ca tati va merge si singur. Daca nu venea bebe sigur ma orientam catre altceva. Spb ms frumos pt urari.

Link către comentariu

@ spb:nu am fost nici o clipa rau intentionat.o seara buna.brgds

Link către comentariu

un turbo+soft=turbo s

turbo s+soft=avion

avion+soft=starship enterprise :) scuze da nu m-am putut abtine.

Parerea mea e sa iei Turbo S, daca iei turbo o sa regreti dupa si o sa zici oare de ce nu am luat Turbo S. Daca iti iei o masina tare si dai un ban de ce sa nu ti-o iei pe cea mai tare. Comenzile pe volan le poti adauga cu un mic efort pe urma si cei 40.000km in plus pe care ii are nu se simt in strainatate.

Modificat de Eto
Link către comentariu

pai eu m-as mai interesa , as lua turbo s de 500 sau 521 cat o avea , masina stiu ca e ca un animal

@spb-cred ca nu sti despre ce se vorbeste

Link către comentariu

Porsche cayenne turbo S a fost cel mai tare SUV asta pana sa apara X5M.

Link către comentariu

Gata. Problema rezolvata. Masina pe care am achizitionat-o este un Cayenne Turbo S. "Doar" 521 cp, 720 nm si un "motoras" de 4.5L v8 bi-turbo. E greu, dar reusesc sa ma "tarasc" cu ea in trafic. :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos fara incidente! Am inteles ca vi sa o vedem si noi? :)

Modificat de MIRCE4
Link către comentariu

Daca se tine azi intalnire avand in vedere frigul de afara, vin.

Link către comentariu

Superba masina, sa ai noroc de ea, consumul e fantastic. :( Ti-am spus, a mea cu jumatate din motor are aproape acelasi consum.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, ai promis ca-i faci topic la "Masina mea"

Link către comentariu

Ii voi face prezentare, dar trebuie sa o spal si sa ii fac niste poze.

Modificat de coexist
Link către comentariu

sa ii pui butoane pe volan sau volan cu butoane ca azi m-am jucat mai mult cu ele si a inceput sa imi placa :banghead:

consumul e fantastic.

cit e?? ca azi am vazut 17%

Link către comentariu

Zicea bine cineva ca nu mai ai nevoie de butoane pe volan la masina asta :banghead: Consumul facut azi la pompa este de 28,5% in oras, dar credeti-ma pe cuvant ca nu am mers deloc babeste. Este pur si simplu senzationala masina asta. Voi incerca sa merg cu un plin cat mai normal cu putinta sa vad care este consumul in acest caz. Dar nu promit ca voi reusi. :D

Link către comentariu

schimba si datele din profil :P

pt primele zile e perfect de inteles consumul. stiu RS4 cu 36% :P in primele zile.

sa o stapanesti sanatos. si sper sa o vad si eu live.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Bogdane, eu nu am mai vazut de mult sub 20% in Bucuresti, am in general distante scurte, e excelent.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie. sunt sigur ca nu regreti nici un minut.

te asteptam in aria masina mea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!