Jump to content

Audi B4 Quattro Competition Limited Edition 2.0 ACE

bogmotorsport

Postare recomandată

Diferential Blocabil am vrut sa spun.Imi cer scuze. :vaidecapulmeu:

Poate faci si un filmulet sa vedem cum se descurca pe zapada :)

acum am iesit cu ea din zapada...pe fata am 2 cauciucuri noi de vara yokohama si pe spate 2 de iarna dunlop...cand am ajuns la portiera am intrat in zapada cam pana la jumatatea piciorului de la genunchi in jos...cu masina am iesit fara sa patinez...merge foarte bine,chiar poti sta foarte relaxat pe vremuri din astea :) este o binecuvantare tractiunea asta pe cuvant! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
bogmotorsport

celor care le place acest model au ocazia acum sa o cumpere...nu chiar in starea initiala deoarece a suferit o mica avarie pe partea soferului(a intrat cineva in mine)...pretul este de 3100 de euro negociabil,adica 3000 euro fix!va rog nu deranjati daca nu sunteti interesati.NU ACCEPT NICI UN FEL DE SCHIMB!

ce trebuie schimbat la masina este aipa farul si bara.

masina are 220.000 km reali cu carte service

motor 1994cmc dohc 16v 103kw 139cp,4X4 diferential Torsen...masina este editie limitata fiind fabricate doar 2500 de exemplare cum am mai zis

functioneaza absolut impecabil,nu bate absolut nimic,are amortizoare noi pe fata,bucse,placute,discuri,curea distributie,lantul din spatele distributiei,ulei,filtre,absolut tot tot...cauciucuri noi pe fata de vara yokohama pe 16 si pe spate dunlop de iarna....acum nu imi mai vin in minte ce mai este nou...cine va vrea sa o cumpere sigur nu-i va parea rau deoarece functioneaza extraordinar de bine,nu scoate pic de fum,nu mananca gram de ulei...cine-i va face proba va ramane impresionat de cum merge deoarece zici ca nici nu a fost folosita masina pentru ca nu se simte nici un fel de uzura...motivul vanzarii este faptul ca pur si simplu nu am avut parte de ea...numai eu stiu cati ani am cautat acest model sa fie ca asta impecabila si mi-a lovit-o odata asta si la 2 saptamani de la incident am mai gasit-o lovita in parcare tot in partea stanga in locul unde era deja lovita si nu mai imi trebuie o asemenea masina deoarece la noi nu e civilizatie....

aviz amatorilor masina este de colectie nu de mers prin oras zi de zi pentru ca e pacat de acest model care este destul de rar...

telefonul meu este 0765/483.093

Modificat de bogmotorsport
Link către comentariu

si ai idee pe unde in afara de Ebay se mai gaseste far la asta? Sau bara? Ca aripa si grila se face, mai rau cu traggeru lcare pare impins - dar se scoate si ala la urma.

Ce ne facem de bara si far?

Pretul e atractiv.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina ;)

sa ai grija de ea ca sigur si ea va avea grija de tine;)

Link către comentariu
bogmotorsport
si ai idee pe unde in afara de Ebay se mai gaseste far la asta? Sau bara? Ca aripa si grila se face, mai rau cu traggeru lcare pare impins - dar se scoate si ala la urma.

Ce ne facem de bara si far?

Pretul e atractiv.

far este pe toate cabrioleturile si pe anumite b4...far se gaseste in dezmembrari...bara la fel dupa anul 1995 cabrioletul are bara din asta...cu 15 mil masina o sa arate la fel ca inainte doar ca nu am banii astia in momentul de fata si am spus ca am niste pb...pretul ramane de 3 mii batut in cuie

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!