Jump to content

Audi B4 Quattro Competition Limited Edition 2.0 ACE

bogmotorsport

Postare recomandată

In sfarsit pot spune ca mi-am vazut visul devenit realitate!

De multa vreme imi doream un B4 dar nu reuseam sa-mi gasesc unul pe gustul meu, ca din greseala sa zic asa, am dat peste aceasta bijuterie.

Este un quattro competition fabricat in noiembrie '94, motor de 2 litrii 16 "volti" ACE . 140cp...Dupa cum bine stiti este editie limitata fiind fabricate doar 2500 astfel de exemplare...scaunele sunt recaro model quattro,jante aliaj audi pe ''16,proiectoare blabla...

Nu ma puteam abtine si a trebuit sa-i fac si ei un topic ca sa se faca cunoscuta...

Atasez cateva poze sa va faceti o idee si nu in ultimul rand sa va spuneti si o parere!

Scuzati calitatea pozelor dar nu am reusit sa-i faca inca unele calumea ca era vreme urata.O sa revin cu alte poze cand se va face vreme frumoasa.

Va salut

Link către comentariu

are 220 de mii de km cu carte service...a fost adusa din germania si acolo a costat 3000 de euro...cu totul a fost in jur de 4700 euro.

Link către comentariu

frumoasa masina. sa nu o modifici cumva ca o strici!!! E o raritate!

PS: sare de 12% smechria asta la oras?

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
frumoasa masina. sa nu o modifici cumva ca o strici!!! E o raritate!

PS: sare de 12% smechria asta la oras?

multumesc...daca o voi modifica vreodata crede-ma ca nu o voi strica :( oricum va ramane in starea originala mult timp de acum incolo pentru ca abia am facut efortul de a o cumpara ca nu gasesti una ca asta pe toate drumurile si sincer imi place mult cum arata in starea originala...as putea pune eventual pe parcurs un volan de audi RS,o cotiera,niste pedale de audi TT cu footrest...la exterior mi-ar placea niste jante cu buza lata,iar farurile le-as schimba cu cele originale cu lupa si as pune xenon si ar mai fi multe...dar in felul in care as modifica-o ar arata bine....

cat despre consum depinde cum mergi,dar ia peste 10...

Link către comentariu

Super faina masina;un singur lucru ai lipseste, A/C-ul,ca restul poti pune tu pe parcurs.

Link către comentariu

Foarte frumos exemplar! Sa ai grija de ea :)

Nu merge decat suspensie , evacuare si eventual niste BBS cu buza. Nu ii pune faruri cu angel eyes si alte nebunii.

Modelul e ceva in genul DTM edition din 2007 :D

Modificat de BAD_MF
Link către comentariu
Foarte frumos exemplar! Sa ai grija de ea :)

Nu merge decat suspensie , evacuare si eventual niste BBS cu buza. Nu ii pune faruri cu angel eyes si alte nebunii.

Modelul e ceva in genul DTM edition din 2007 :D

nu-i pun angel fereasca dumnezeu...farurile care imi plac mai mult sunt cele cu lupa cum are cabrioletul...deocamdata e stock si oricum tiganii nu-i voi face...e o masina cu valoare care trebuie sa fie originala

Link către comentariu

Frumoasa masina .Asa ceva caut si eu :P Nu vrei sa te scap de ea? :) Oricum sa o folsoesti sanatos ;)

Link către comentariu

Superba :) Avea un vecin cand stateam la bloc masina asta acum cativa ani si este ;)

Link către comentariu

O masina rara si superba daca e pusa bine la punct,sa ai grija de ea si sa te bucuri in fiecare zi de adevarata ei valoare!

Link către comentariu

multumesc de aprecieri...intr-adevar e un model deosebit pentru cine e pasionat de "vechituri" si nu de tehnologia anilor "2009" care e cam plina de probleme...

Link către comentariu

superb setul de roti :salut: . ti-am mai zis asta si pe un alt forum , si am sa ti-o mai zic pe toate forumurile pe care vad masina . visez si eu la o asemenea masina .

Link către comentariu

Extraordinara masina. Arata demential chiar daca ai pune-o langa ultimul Audi scos pe poarta fabricii. Si te rog, pentru Dumnezeu, ai mare grija de bara aia fata. Este etraordinar de frumoasa. La exterior, singurul lucru pe care ai putea sa il schimbi mai incolo ar fi, poate, jantele. In rest, NIMIC! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Extraordinara masina. Arata demential chiar daca ai pune-o langa ultimul Audi scos pe poarta fabricii. Si te rog, pentru Dumnezeu, ai mare grija de bara aia fata. Este etraordinar de frumoasa. La exterior, singurul lucru pe care ai putea sa il schimbi mai incolo ar fi, poate, jantele. In rest, NIMIC! Sa o stapanesti sanatos!

am grija cat pot de ea...din pacate bara fata are o crapatura care o voi remedia cand va veni caldura si un proiector este spart pe partea mea...cam astea sunt defectele care le si are,in rest este impecabila...

Link către comentariu
:Driver:

Diferential Blocabil am vrut sa spun.Imi cer scuze. :D

Poate faci si un filmulet sa vedem cum se descurca pe zapada :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!