Jump to content

Polo 6N2 2001 1,4 MPI

special_k

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Ma alatur si eu comunitatii cu speranta ca ma veti putea ajuta cu diversele probleme ale masinii si eventualele inbunatatiri de viitor :lol:

Am cumparat masina in iunie 2009 cu 4000 de euro si, sincer, nu stiam daca sa fiu sau nu multumit de ea, mai ales ca e prima masina. Sa ma explic: ma incanta foarte mult trapa electrica (abia astept vara) dar cel mai mult ma doare ca nu am geamurile electrice si inchidere centralizata. Cu inchiderea sper sa o rezolv, dar cu geamurile am inteles ca este mare bataie de cap. Daca imi poate recomanda cineva in Bucuresti un service bun pentru a-mi pune geamuri electrice, as fi foarte fericit, mai ales de la cei care au facut acest pas.

Masina este in 3 usi si are AC pus ulterior inainte sa imi fie vanduta (instalatia era deja pe masina). Am luat-o la 114 000 km.

Problemele masinii ar fi:

PROBELMELE TEHNICE nu se discuta aici. Poti citi in TOP-ul paginii.

In rest sunt multumit de ea si cel mai mult imi place la acest model de polo este faptul ca poate arata foarte bine cu putin tuning. Niste jante de 15", faruri si stopuri schimbate si chiar incepe sa arate a masina ok.

In speranta ca nu v-am plictisit, sugestiile mi-ar prinde bine. Nu am condus decat masina asta si nu prea am experienta (decat vreo 8 luni).

Numai bine.

PS: o sa pun si niste poze, imediat ce voi face :beerchug: Cele atasate sunt de la vechiul proprietar (care mi-e prieten), inainte sa-mi fie vanduta.

post-48519-1263596937_thumb.jpg

post-48519-1263596943_thumb.jpg

post-48519-1263596948_thumb.jpg

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Cu inchiderea o rezolvi usor cu o alarma (daca pe vechile dacii a mers fii sigur ca merge si la tine). Angel eyes nu iti recomand insa iti recomand ceva ce am si eu si iti voi da pe PM fara sa fac reclama (nu am nici un interes) dar este cel mia bun compromis. Am avut si eu angel eyes si nu se compara plus caai putea sa ai bixenon la acelasi pret al unei perechi de faruri.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Poza numarul 3 - facuta direct prin trapa :beerchug:

Rezolva-ti cumva cu stropitorul de apa - ca te vei trezi cu rugina prin masina si mirosuri de umezeala ...

In rest - sa o stapanesti sanatos .

Link către comentariu

Merci pentru raspunsurile rapide... observ ca reputatia acestui forum se mentine :P

@ Circoloco - din cate am inteles eu, tu ai avut faruri angel eyes (in genul celor atasate?) care contin cate 2 lupe (cred ca asa li se zice :P ) si vin cu tot cu carcasa? Acestea arata foarte bine si la astea ma gandeam eu. Ti le-ai schimbat in lupe bi-xenon. Fiecare far are cate o singura lupa. Recunosc, pretul este mai bun, dar, totusi, nu arata la fel. Acum te intreb: de ce sa imi pun ce ai recomandat tu si nu farurile? Sper ca am inteles bine, daca nu, te rog sa ma corectezi.

@ Turbochip - merci, sper sa rezolv cat mai repede cu stropitoarea si sa fie si simplu.

O intrebare: De ce in talon, seria este wvwzzz6nz1...? Sigur este modelul 6n2?

post-48519-1263639191_thumb.jpg

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

sigur e 6n2 ,dupa parerea mea este un model foarte reusit ,cum a fost si golful 4.il poti modifica foarte usor

sa-l rulezi sanatos

Link către comentariu

Am avut faruri ca in poza dar pentru bora bineinteles. Daca esti interesat de angel eyes te anunt ca nu se vad decat noaptea, iar cand aprinzi faza scurta daca ai si xenon nu se mia vad nici atunci. Ai lupa doar pe faza scurta care fara xenon nu bat deloc bine. Bat ceva mia bine cu xenon dar nu cum ar trebui (cel putin in viziunea mea) Lupele bi-xenon ii confera look OEM daca vrei sa lasi farurile cromate, sau agresivitate daca vrei sa le faci negre. Plus ca dupa parerea mea cate o lupa in fiecare far ii confera mai multa personalitate...acum cum crezi si tu.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Circoloco, cred ca m-am hotarat. O sa iti urmez sfatul si imi voi lua lupe bi-xenon. Plus ca sunt mai accesibile ca pret iar link-ul pe care mi l-ai dat pare a fi cel mai ok chiar daca am mai cautat si alte site-uri. As fi vrut ca interiorul farurilor sa fie negru si nu cromat, dar pot face acest compromis. Cred ca imi voi lua albastre sau albe. Ce tipuri de bec imi recomanzi, sau ce ar trebui sa stiu cand fac comanda?

Din cate am citit, sunt cam puternice si nu ar fi omolagate RAR. Este adevarat? Ai avut probleme? In iunie imi expira ITP-ul si nu as vrea sa le demontez ca sa le pun pe cele normale.

Apropos, tu ce culoare ai?

Merci, TIBI_84, si tu la fel :icon_thumright:

Link către comentariu

In pretul ala primesi tot inclusiv kitul de xenon. Este xenon 6000k pt ca asa vine pachetul. Eu mi-am dorit 4300k ca sunt mia albe, deci mia uitile pe ceata si ploaie dar daca asa au venit n-am avut incotro. Astept sa pice unul ca sa iau 2 becuri de 4300K. Iar de vopsit poti sa le vopsesti si pe actualele. Asa am facut si eu. Cu putina hartie abraziva fff fina dai oglina jos, dia un strat de primer si upa 15-20 min dai 3 starturi de negru mat/lucios depinde ce vrei cu pauza intre starturi de macar 10 min. Si asta a fost. Lipesti sticla si ai rezv problema:D

Link către comentariu

Tocmai ti-am citit posturile de la masina ta. Foarte frumoasa, intr-adevar. Felicitari! Acum inteleg de ce ti se pare asa simplu sa vopsesti interiorul farurilor in negru :Driver: ... Eu nu cred ca m-as descurca de unul singur. Iar acel negru face diferenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!