Jump to content

Becuri proiectoare ceata

infoschumi
 Share

Postare recomandată

Are cineva idee ce tip de bec se gaseste in proiectoarele fata?Ma gandeam la niste becuri cu LED-uri,poate ar fi si ceva mai rapide la aprindere pentru functia cornering.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

H8 cred ca ai dar in locul tau nu mi-as pune :offtopic:

Eu am avut si le-am dat jos pentru ca erau prea chioare. Gandeste-te si ca e posibil sa ai nevoie de ele pe ceata...

Link către comentariu

Cam asa ar arata.Au 18 SMD-uri.Tot asa ceva ai avut si tu montat?

post-4293-1263560508_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu eu am avut cu 12 :beer: dar crede-ma ca dai banii degeaba pe ele. In plus nu ai luat in vedere si faptul ca vei avea eroare de bec ars si trebuie sa o rezolvi :huh:

Link către comentariu

• 3 months later...

Dacă vrei de efect pune, că de văzut nu vezi nimic la ele. Şi fiind de ceaţă, ai nevoie c

Link către comentariu

• 6 months later...

ca sa nu mai deschid alt topic ... aveti idee ce pot sa pun in DRL-uri de culoare alba ?! ca da urat galbuiul ala ce il are masina !? nu as vrea insa sa dea eroare de bec ars...

Link către comentariu

Leduri si codezi centrala sa stie de DRL cu led.

Link către comentariu

Eu am pus bec filament 21W tip semnal - galben. Imi place dar cel mai important e foarte vizibil. Sunt curios ce ziceti de astea?!

post-54742-0-15809800-1291927927_thumb.j

Link către comentariu

Eu mi-am pus DRL LED, o sa fac si poze. trebuie sa remediez problema cu martorul de bec ars.

Link către comentariu

dadada pune poze si zi-ne si noua cum faci sa scoti "becul ars" :icon_thumright:

Link către comentariu

e pe briskoda solutia. daca e nevoie, promit sa caut si threadul.

cam jalnica insa, un bec de 5 V in paralel.

Link către comentariu

aha, credeam ca faci ceva cu calc-ul, ca il programezi cumva...

Link către comentariu

Am incercat programarea centralei electrice, dar .... bitul 18, care e responsabil de luminile de pe masina, la o2FL este 00 dar aceasta NU este adevarata codare, in spatele lui 00 se ascunde un alt cod. pentru Superb 2 codarea e la vedere si acolo se poate recoda centrala electrica. Eu am incercat un cod testat de cei de pe vwvortex pe o o2 din 2010 dar la mine nu a mers, nu mai aveam DRL, nu ami aveam toate becurile pe pozitie spate, dar aveam 2 becuri pe ceata. Deci pentru cei cu Octavia 2FL NU va jucati cu bitul 18, ca sa reveniti al setarea de fabrica trebuie sa mergeti al reprezentanta sa faceti codare online.

http://cgi.ebay.com/...sQ5fAccessories

ceva de genul asta am pus eu, doar ca avea 18 leduri si era cu soclu H7 si l-am transferat pe un soclu PY21.

Solutia pe care o sa o adopt e descrisa aici: http://vwforum.vwfor...ost__p__1460668 doar ca am nevoie de 10 ohmi la 50W.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!