Jump to content

oktavia

kovacs
 Share

Postare recomandată

am o nelamurire cu sistemul de navigatie:

daca schimb limba la bord se scimba si la navigatie?

inca o intrebare pt oktavia:cum pot modifica reglajul de far la Xn pe oktavia1?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

farul se modifica doar din el daca este xenon

Link către comentariu

Farurile nu se regleaza manual. Sunt controlate automat pritr-o functie numita, parca, autoleveling. Daca apesi brusc pe portbagaj ai sa vezi ca si farurile isi "coboara" automat lumina..Bineinteles daca le ai aprinse. :lol:

Link către comentariu

<{POST_SNAPBACK}>

vezi ca la far ai 2 suruburi - le poti regla cu surubelnita. De acolo se regleaza. Eu am cerut in service sa mi le regleze de vreo 4 ori si ba bateau prea jos, ba in curbe imi faceau toti semne. Pana la urma le-am reglat singur din acele suruburi la gard ca pe dacie ... nu am mai avut probleme de atunci...

Am observat ca cei din service dupa ce le reglau din acele suruburi se mai legau si cu vagul la masina (credeam atunci ca sa memoreze pozitia noua.. dar eu nu am facut nimic si nu mi s-au dereglat de atunci)

Link către comentariu

Farurile nu se regleaza manual.  Sunt controlate automat pritr-o functie numita, parca, autoleveling. Daca apesi brusc pe portbagaj ai sa vezi ca si farurile isi "coboara" automat lumina..Bineinteles daca le ai aprinse. :banghead:

<{POST_SNAPBACK}>

de far m-am lamurit.

si la bord am schimbat limba in engleza,dar la navigatie tot pe germana a ramas.

stie cineva daca tre sa scimb separat limba pt navigatie?

sau n-am facut ceva bine?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

cei cu faruri xenon au niste senzori la roti care indica pozitia masinii, daca sunt defecti senzorii aceia, pot da erori, de ex. sa bata prea jos farurile, si sa le reglezi din surub in loc sa schimbi senzorii

Link către comentariu

In legatura cu farurile, de fapt procedura completa si corecta e urmatoarea:

- se intra cu Vag-Com in basic settings in modulul Xenon => farurile se autopozitioneaza din autoleveling pe pozitia de "zero", fata de care ulterior se vor "autolevela" functie de drum si incarcare

- aceasta pozitie de "zero mecanic" se regleaza in mod clasic din suruburi

- se iese apoi din Basic Settings => reintra in functiune senzorii de autoleveling

Practic tu ai reglat farul in niste conditii in care pozitia "autolevelata" corespunde destul de bine cu pozitia de "zero mecanic"

Link către comentariu

• 2 months later...

<{POST_SNAPBACK}>

Ce sistem de navigatie ai?

Daca ai MFD suna-ma si iti spun cum sa faci...

Am toate cele 12 CD-uri de navigatie DX la pretul de 200 Euro setul......pentru cei interesati.

Dan Iliescu

0740136733

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!