Jump to content

Masina cu vechime pe forum, proprietar nou


kirkus

Postare recomandată

Pai da...la BKD pe langa ulei mai trebuie turbina, chiulasa, volant, ambreiaj...daca mai ramane loc pot pune si niste bagaje :))

Lasand gluma, turbina nu e luata pentru ca ma lasa cea de pe masina. Cea montata merge foarte bine, iar cealalta....surpriza :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sper sa pui detalii despre noua turbina si aici. Ma bate si pe mine un gand...

Link către comentariu

Ok! Pai daca nu este ceva confidential, poate detaliezi putin ce fel de tubina este, este plug&play, trebuie modificata, de la cine ai luat-o, cine o modifica, la ce putere vei ajunge cu ea, cat costa, ce mai modifici/schimbi odata cu turbina etc. Ma gandesc ca poate schimbi si intercoolerul, admisia, evacuarea...

Link către comentariu

Nu e niciun secret. Turbina o voi lua de la colegul cipos. Este 100% plug'n play si sunt cativa colegi care o au deja pe masina. Interiorul turbinei e asa cum vine de la garrett. Momentan va fi doar turbo. Poate va veni si un intercooler, insa si cel stock tine 200 cai.

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Sa nu spui ca acum dupa faruri oem cu lupa,o tiganesti cu angel eyes?

Brgds

Link către comentariu

Merci :D

E chinuiala mare la Golf Plus pentru ca prinderile oglinzii trebuie trecute prin placa cu leduri...

Link către comentariu

@kirkus: inteleg ca ai schimbat franele si ai pus de GTI. Discurile pe fata sunt acum de 312? Sunt diferiti etrierii de la GTI fata de cei pe care ii aveai initial?

Eu ma gandeam doar sa imi pun discuri mai mari si sa iau niste placute si lichid mai bune. Etrietii fac vreo diferenta?

Link către comentariu

Nu stiu daca sunt diferiti sau nu. Eu nu am schimbat decat port etrierii, nu am vazut si etrierii de gti sa pot compara.

Link către comentariu
the_punkreas2003

@Johnny Bravo: Sunt identici etrierii la 288 si 312. La fel si placutele. Ai nevoie doar de port-etrieri si discuri. As mai schimba si furtunele cu ceva metalic daca nu ai deja.

@Kirkus: daca ai nevoie de ajutor cand mergi la Cipos imi spui. Eventual lasam masina acolo de seara si te duc eu inapoi acasa, vedem cum facem ;) Imi dai PM.

Link către comentariu

Masina se pregateste sa faca asa:

Toate piesele sunt in casa, mai trebuie puse cap la cap si montate :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Sa-mi zici si mie cum se face trecerea la bi-xenon adaptiv, te rog :) Poate ne vedem intr-o seara :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Oho, ce de demult am trecut si eu p-acolo :). Am vrut sa prind zilele trecute 111.111km la mine in bord dar am uitat complet :)) Aveam 111.109 cand am plecat de-acasa si cu nervii de la intersectia Cantemir/Marasesti mi-a iesit complet din minte. Sper sa prind 123.456 :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!