Jump to content

Audi S3

crazymih

Postare recomandată

stiu ca s au schimbat destule la masina..masina in momentu asta functioneaza perfect..am alergato destul incat sa-mi dau seama daca sunt probleme..sper sa nu am nici o problema..:)

Modificat de crazymih
Link către comentariu

asa..am cam neglijat sectiunea asta..vin cu informatii noi..am rezolvat problema cu apa pentru parbriz (era iesit motorasul din bidon) . Am comandat si o sa soseasca zilele acestea discuri perforate pe fata zimmermann si placute ATE.O sa revin cu poze dupa ce le montez.

Link către comentariu
  • 2 months later...

ce s-a intamplat cu masina ta?? o mai ai?? s-a stricat mai rau?? ai promis niste poze... din cate stiu ai schimbat DV, franele...da niste detalii ca s-a cam pus praful pe (in) topicul asta

Link către comentariu

n-am gasit si eu fete care sa se urce pe masina pentru poze de aceea am tot intarziat..intre timp masina a primit un DV de la forge(multumesc C_kst) , discuri zimmerman,N75J ,becuri de 6000k pe faza scurta si multa benzinaa :icon_thumright: .Zilele ce urmeaza sper sa primeasca o versiune imbunatatita a softului.Sper ca pe week-end sa fie vreme frumoasa pentru a putea face poze.

Modificat de crazymih
Link către comentariu

ai grija la discurile alea, cu parere da rau iti spun ca daca nu esti atent se ovalizeaza. :Driver: la mine asa s-a intamplat dupa 2-3-4 drumuri pe cheia. bine...drumuri puternice :D dar..totusi. cand le incalzesc fac urat,ca dracu'. eu ma pregatesc sa le dau jos.

Link către comentariu

stiu am citit pe net despre ele ...oricum la cat au costat daca ma tin vara asta sunt mai mult decat mutlumit.

Link către comentariu

Se pare ca vrei sa ne tii in suspans cu pozele ca nu ai pus nici acum . Vino odata la o intalnire vwforum duminica dimineata si trebuie sa vina cineva cu un aparat foto sau vin chiar eu si facem poze .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!