Jump to content

Problema prima pornire


Havoc
 Share

Postare recomandată

Precum spune si titlul cam odata la 2-3 zile chiar si la o zi masina nu porneste din prima,inainte s-a mai intamplat dar foarte rar.Cam de 1 luna si ceva am inceput sa am aceasta problema,la a doua pornire o este totul okai.Masina in rest merge foarte bine in timpul deplasarilor.S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cati km are masina? clapeta de acceleratie ai verificat-o? bujiile sunt bune? filtrul de aer e in regula? teoretic si practic daca amestecul carburant si scanteia sunt in regula, ar trebui sa porneasca normal. deci ori chestiile enumerate mai sus sunt problema, ori ai vreo problema cu injectia...cand pui contactul, se aude cum isi trage benzina? parerea mea...nu vreau sa te sperii

Modificat de soso_leon 1M
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Cand punc contactul se auda um zumzait dupa care se opreste(cred ca este o pompa ceva).

Oricum,de cateva zile bateria trage sa moara,astazi mi s-au stins martorii pe bord si s-au aprins dupa care greu a luat-o si masina.

Martorul ABS se aprinde de doua ori,odata cand pun contactul dupa care se stinge si se mai aprinde pt jumatate de secunda dupa care se stinge cand o pornesc efectiv.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zgomotul ala e de la pompa de benzina, care se amorseaza. E un zgomot normal, asa a facut mereu, cel putin a mea. Cu bateria eu zic sa ai grija, nu e bine sa mergi cu bateria descarcata complet, mai ales acum cand ai foarte multi consumatori (dezaburire luneta, dezghetare oglinzi, aeroterma la maxim pe caldura, etc)

Modificat de cristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca o sa schimb bateria,este cea originala cu care a venit masina.Are aproape 5 ani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!