Jump to content

Audi A4 B5

Sebastian Rusu

Postare recomandată

In urma cu un an jumate mi-am cumparat un Audi A4 B5 1.9 TDI 90 de cai. Masina avea pe bord 127.000 km dar in urma unui test am aflat ca avea 200.000. De atunci am mai facut 20.000 km cu ea. Am schimbat disctributia la ea cand am cumparat-o si acuma urmeaza sa ii schimb amreiajul.

Masina e fabricata in 2000, are jante pe 17'', suspensie sport reglabila, geamuri ionizate, am schimbat casetofonul ofiginal cu un mp3 player.

Ma gandesc ca ii mai pun si niste cai putere in primavara.

Urmeaza sa pun si poze cand o sa le am la dispozitie.

Modificat de Sebastian Rusu
Link către comentariu

O masina care mie imi place foarte foarte mult!

Asteptam pozele.

Sa o conduci sanatos!

P.S. Stii ce nu imi place la ea, nu? Evacuarea in jos :(.

Modificat de rex
Link către comentariu

rex, stiu ca nu iti place evacuarea in jos dar din cauza ca e diesel deocamdata o las asa. Si mai e ceva ce nu iti place, bara fata care trebuie vopsita. E pe lista de modificari.

Link către comentariu

F faina masina;daca vrei cai putere in plus,in functie de bugetul care il ai,pot sa-ti dau niste sfaturi(si eu m-am apucat de tunat un 1,9tdi de 90cp).

Link către comentariu

Foarte bine arata :D Sa o conduci cu placere!

PS: Ai putea fi si tu mai generos cu pozele, sau eventual sa vii la intalniri sa o putem admira mai pe indelete.

Modificat de steffan
Link către comentariu

Imi place masina , poate cu interiorul ne arati niste poze si ce dotari mai are masina. Sa o conduci cu placere...ce consum ai in oras? acum iarna

Modificat de mugur79
Link către comentariu
Foarte bine arata :icon_thumright: Sa o conduci cu placere!

PS: Ai putea fi si tu mai generos cu pozele, sau eventual sa vii la intalniri sa o putem admira mai pe indelete.

Mersi, din pacate poze prea multe numai cu masina nu prea am, dar promit sa fac si sa le postez. Legat de intalniri, am fost dupa ce mi-am luat masina de cateva ori, dar acum din lipsa de timp nu mai prea pot veni.

Imi place masina , poate cu interiorul ne arati niste poze si ce dotari mai are masina. Sa o conduci cu placere...ce consum ai in oras? acum iarna

Mersi,

Legat de consum nu as putea sa iti zic pentru ca nu imi arata la bord consumul si cu alimentarea nu pot sa-l fac pentru ca bag cea mai multa motorina din canistra :D Nu cred ca am bagat de 7-8 ori din pompa de cand am masina, adica de 1 an jumate. Oricum in periaoda asta imi consuma mai mult pentru ca am probleme cu ambreiajul, imi patineaza si pana il schimb consuma un pic mai mult, dar asta este. E programat pentru schimbat saptamana viitoare. Eu estimez ca imi consuma cam 7l dar s-ar putea sa ma insel, e doar estimativ.

Poate sa imi zica cineva cum e ok sa se faca tuningul la motorul pe care il am eu, adica 1.9TDI 90 ai? La cati cai e recomandat sa se duca?

Link către comentariu

A mea are 290km si urmeaza un tuning general la acest motor(injectoare,turbo,etc),imp e ca motorul sa fie in stare buna,in mod normal aceste motoare daca sunt intretinute duc 500k km.TURBOCHIP,colegul nostru are turbo wastegate si ECU mai slab,asa ca nu ai cum 118cp numai din chip,110cp sunt realisti.

Link către comentariu
@Turbocip: Vezi ca are 220,000 km, nu 127,000 km.

Scuzele de rigoare / mi-au fugit ochii la cei 127.000.

In cazul celor 220.000km propunem si un test de turbo inainte de resoftare.

Link către comentariu

Cand ma hotarasc sa imi fac tuningul atunci o sa facem tot ceea ce e necesar ca sa fie treaba buna. Multumesc pentru sfaturi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!