Jump to content

This is it-Passat 2002 ALB-DB86CLP

DB86CLP

Postare recomandată

salut...In sfarsit m-am decis sa va prezint si eu noua mea masina.Este vorba de un VW Passat din 2002 ALB care a ajuns in posesia mea in urma unui schimb.Masina are urmatoarele dotari:

-Motor 1.9 TDI 96 KW-131 cp

-full electric

-climatronic

-comp de bord

-scaune sport partial piele

-scaune incalzite

-esp

-mahon

-senzori ploaie+lumina

-8 air-bag

-jante aliaj 16

-pachet crom

-daca am mai omis cate ceva astept completari si pareri, poate chiar sfaturi.

Mentionez ca masina o sa fie imatriculata sapt viitoare cu nr:DB86CLP

Multumesc

PS: presurile urmeaza sa le dau jos

NU prea ma pricep sa atasez pozele ...

post-60783-1263286126_thumb.jpg

post-60783-1263286606_thumb.jpg

post-60783-1263286692_thumb.jpg

post-60783-1263286742_thumb.jpg

post-60783-1263286764_thumb.jpg

post-60783-1263286799_thumb.jpg

post-60783-1263286858_thumb.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Arata foarte bine masina :offtopic: , sa te bucuri deea; ca ai de ce.

:scratch:

Link către comentariu

Frumoasa masina! Cat mai multi km fara probleme iti doresc. Imi place cum arata grilele alea de la proiectoare vopsite in culoarea masinii. Si imi plac si jantele foarte mult. Am si cateva sfaturi daca nu te superi: schimba presurile, da jos abtibildul "chinezesc" sau ce e de pe stalpul spate si vopseste volanul(pare cam uzat). Bafta :(

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Frumoasa culoare , cea mai potrivita pt modelul asta de Passat , jantele la fel , dar , sa nu te superi pe mine :vaidecapulmeu: schimba presurile sunt oribile

Link către comentariu

Dupa cum am scris si in prezentare o sa scap de presuri pt ca pe mine chiar ma scot din sarite...dar momentan astept sa fak rost de undele originale VW.

Modificat de DB86CLP
Link către comentariu

masina are in momentul de fata 174080 km la bord.(am uitat sa mentionez ca are si 6 trepte):))

Link către comentariu

E frumusica masina,albul e demntial in combinatie cu pachetul de crom.

Nu imi place cum arata grilele vopsite din bara fata,mai bine aratau grilele negre si fustele vopsite din punctul meu de vedere. La interior mi se pare cam obosita,sau poate e doar murdara , schimbatorul de viteze care nu mai are ornamentul de crom,probabil s-a tocit si a fost vopsit,de asemenea si stopurile par un pic afumate.

Te-as sfatui sa o speli bine bine la primavara la interior ca sa scoti adevarata ei valoare la iveala.

Sa o stapanesti sanatos si sper sa nu te superi pt. observatiile facute.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Intradevar cu acele grile sunt si eu in dilema...reamintesc ca masina o am d putin timp..nu am apucat sa ii fak interiorul sau sa umblu la detalii.Este f murdara inauntru adika trebuie curatat interiorul de la plafon pana la podea.APoi o sa urmeze o alta nuca la schimbator o alta piele la volan sau poate chiar un volan nou.In legatura cu stopurile d pe spate nu stiu d ce se fak nerge...mentionez ca masina nu scote fum!!!

Link către comentariu

Probabil au o gaurica pe undeva si intra umezeala+praf.Daca nu sunt etanse si apuca sa intre praful+umezeala in scurt timp ti se inegresc.

Te sfatuiesc sa ii pui si xenon (scurta si proiectoare)..eu am pe Passat si sunt dementiale,schimba masina total ca si vizibilitatea. Salut!

Link către comentariu

cine stie unde pot sa gasesc si eu scut pt cuite la un pret rezonabil?astazi aruncad o privire mai atenta la masina am observat ca am pierdut scutul de la cutie si eram la un pas sa-l pierd si p cel de la motor:(

Link către comentariu

Arata bine rau masina, imi place cum ii sta cu foliile alea pe ea.

Modificat de radduu
Link către comentariu

Multumesc.Astept saptamana asta pe vineri sau cel tarziu luni sa imi iau numerele mele,apoi sa dea un pik d caldura sa ma pot apuca de ea.O sa ii schimb un pik aspectul:)

Link către comentariu

Arata foarte bine. Doar presurile alea, asa cum zici si tu, par de pe alta planeta....in rest, piele, 6 trepte....belea. Vis frumos.....

Link către comentariu

Ii super piesa masina,nu pot sa cred ce bine merge albul pe passat.sa o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu

Am depistat pana la urma cum se schimba ledurile de la fantele de aer cu ajutorul unor colegi d pe forum.Multumesc.Din toate ledurile doar unul mai era in viata:))

Link către comentariu

felicitarii pentru masina ....cat despre scut cauta pe anunturi sunt colegi cu scut fff ok ...vezi pozele la masina mea ...

schimba presurile ca se impune si in rest multa motorina sa fie .....

Link către comentariu

Astazi am demontat din nou fantele de aer din jumatea bordului...dar nu am reusit sa scot becurile:(cine ma poate ajuta si p mine sa imi spuna cum se scot becurile din acele plasticuri(cel alb si cel rosu)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!